-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Viszont azt a sciptet nem ajánlom, nálam nem tetszett a 1043nd-mnek annó mikor nekem is ezt belinkeltétek vagy megtaláltam beraktam Én is, de 2-3 naponta újra indulgatott. Vagy módosítani kell, hogy ne legyen benne ciklus és cronnal indítgatni tán ez a legegyszerűbb, de akkor az oldstatet és newstate vagy ki kell írni fájlba vagy pedig globális változóként létrehozni. De ha gondolod elküldhetem az én scriptem, de ehhez még egy plusz program kell mert hdd vizsgálatnál áttértem az lsof-ra. Ehhez már lehet kell extroot bár nemtudom mennyi a szabad hely 3600-on suste fw-jén.
Plusz egy alapvető gond, ha torrent megy a vinyóról bármit csinálsz amíg akárcsak 1kb/s-el van feltöltés nem fog leállni a vinyó, tehát akkor éjjelre azt is ki kell nyomni... cronnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged