-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #1991 üzenetére
Feladom.. Az airos bejelentkezés rejtély, azon lépjünk túl. Ha megy a net, akkor a 192.168.1.1 címre az jön fel. Ha valamelyik eszköz felcsatlakozik a hálózatra(alapban a mobil, ha itt belépve átírom a router IP-t 192.168.1.100-ra pl, akkor meg a lapos, de akkor meg azon nem megy a net), de nincs net akkor meg a dd-wrt admin jön be a 192.168.1.1-re. Normálisan, hogy legyen admin felület, és net is mindenhol, nem tudom összehozni.
(OFF)De teljesen random, van, hogy fellépek mobillal, nincs net, megy az admin felület, de egyszer csak meg lehal az admin, és megjön a net, de 5 perccel később meg lehet, újra admin felület megy, net meg nem..(/OFF)Ha visszateszem a gyári fw-t ami a tp-link oldalán van, akkor meg sehol nincs net, madzagon se, ennél régebbit(eddig nem ez volt fent) meg nem találok, pedig azzal ment..Szerk.: Egyébként a dd-wrt konfignál a TP-Link-es WAN beállításoknál lévő Dynamic IP beállításnak melyik opció felel meg? Elvileg semmi belépési adatom nincs a nethez, csak bedugom és megy, és korábban a TP-Link szoftverében Automatic, vagy Dynamic IP volt megadva, úgy ment.Egyeztettem a szolgáltatómmal, az eddigi automatikus PPPoE kapcsolódást(amit a boltban a routeren lévő fw boldogan használt) átállították kézi kapcsolatra, így pedig a TP-Link oldaláról leszedett frissebb fw-n manuálisan beállított PPPoE kapcsolattal már gond nélkül kapcsolódik.
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget
-
trance89
őstag
-
-
válasz
Barthezz2 #1986 üzenetére
Na, ha valaki ezt elmagyarázza, kap egy szóbeli csokit..
Sehogy nem sikerült belépnem, ezért hagytam a fenébe, adott volt egy nyitott hálózat, amiről a gépek mentek, csak ugye konfigurálni nem tudtam. Így hagytam, beléptem mindenhol erre, aztán már a routereket nézegettem webshop-ba.
Amit nem értettem viszont, hogy egyik mobil sem tudott netre menni. Látta a nyitott hálózatot, csatlakozni tudtam, de nem ment a net.
Most próbaképp beírtam a mobilom böngészőjébe, hogy 192.168.1.1, erre behoz egy oldalt, hogy adjam meg az új felhasználó/jelszó párost. Megadom, erre belép az admin felületbe. MobilonViszont, mobilon még mindig nem megy a net, és gépen még mindig nem tudok belépni a megadott adatokkal sem..
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest