- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
middleaged
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, a gondom egy 2000-es évjáratú, magyarországi T23-as,(1ZZ-FE).
Az autót tavaly nyáron vettem, szervízmúltra visszatekintő okmányokkal. Ez a motor ezen évjárat mellett-tudom,meg vissza is olvastam itt, szinte egy évre- nem problémamentes. Szóbakerült a "zöld" nívó, vajon, hogyan nézhet az ki? Az autó a vásárlást követően friss olajcserén eset át, (Mannol 5W-30), a nívópálcán kopott, alig észrevehető zöld elszineződés jellegű "jelzés" látható, ellenben szűrővel együtt is alig vett be 4 liter olajat, holott a javított motorok olajtöltete elvileg 4.2 liter. Vajon áteshetett- e ez a visszahíváson?
A kérdésem olyan értelemben fontos, hogy olvastam itt, hasonló korú, és jónak gondolt Celica a vétel követő 10k km után letérdelt. Az olajfogyi ennél cca 2 dl./ 1000km,-az eddig általam abszolvált közel 5000km alapján- amivel együtt is tudnék élni, csak elő ne jöjjön egyszer random valami extrém olajzabálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Hardcore café
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...