- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Azert mert mas igy hasznalja az nem biztos, h fedi a te szuksegleteidet is
En pl nem vagyok egy nagy klima fan. Paratlanitani ha kell bekapcsolom, nyaron a meleget sem birom, de 10 perces utakra nem szokasom bekapcsolni mert abbol az almoskonyv szerint nem sul ki jo dolog.
A hasznalat szerintem meg egyszeru. Mielott megerkezel elotte a klimat kikapcsolod, de a ventit hagyod jarni. En igy tolom mar lassan 15 eve es meg nem volt bajom szerencsere. (viszont en max 2 hetente (tankolasonkent) mindig bekapcsolom legalabb 10 perc erejeig)
-
nálam az elején párásodott. 5 percel a megállás elött én is így csináltam, illetve az ablakot is leengedtem mellé. pár hónapja már ezt sem kell csinálnom és pára sincs.
elötte én is klimával száritottam le, de a hőcserélőből később kipárolgott a maradék kondenzviz szerintem és azért volt következő indulásnál megint párás az utastér.
mikor először jöttek a hidegek volt hogy belülről is le volt a szélvédő fagyva
most csak a venti megy ilyen időben3-as vagy 4-esen. ha nagyon cidri van, felcsavarom a fűtést 16 fokra. nulla pára van az autóban. -
Ck.
addikt
Elviekben nyáron, mielőtt leparkolod az autót, bő 5-10 perccel előtte AC kikapcs, de maga a ventilátor marad és max hőfokon, maximálisan fordulaton hagyni fújni arra az 5-10 percre, hogy kiszáradjon. Na most ezt döntse el mindenki magának, hogy mennyire életszerű 35-40 fokban 5-10 perceket forró levegőt fújni magadra vezetés közben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged