Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Meg odafigyelve is konnyu sajnos mikroszallassal is megkarcolni a feluletet.
Bekerult a csaladi flottaba egy 2026-os Corolla kombi. A menu elegge mas (meg a Rav4-hez kepest is) tud esetleg valaki gyors nemitast a kulonbozo csipogasokra? (igaz gyorsabban elerheto az RSA kikapcsolasa, de meg mindig nem a tartsunk nyomva egy gombot es kesz)
Egyebkent az 1.8-as es a 2.0-es azert nagyon mas karakter. Bar elobbi is meglepoen elheto.
-
stuka20
senior tag
válasz
eastsider
üzenetére
Na szép.. Majd írok nekik.
Navigációt sem tudom hogyan kell átállítani, hogy ne yard legyen, hanem kilométer. Bár eddig nem tetszik, mert nem mindig mondja hogy le kéne fordulni vags lehajtani az autóútról.Donki Hóte
Remélem semmi ilyenről szó sincs.. Ma átmegyek rajta, aztán majd kiderül. Ezt leszámítva amúgy mindenhol tiszta, vagyis nem látszik semmi. -
-
-
válasz
eastsider
üzenetére
Ez már nem az a széria amelyik flash területébe belefér mindkét szett azonosító garnitúrája, az a rendszer a 2022. októberi kezelési könyv szerinti legutolsó eresztés volt.
A 2023. októberi könyvtől kezdve átregisztrálás van minden egyes kerékszett csere után.
De a fiam ott dolgozott a szervízben és volt egy olyan átmeneti széria, valószinüleg az enyém is ilyen, amelyek központi egysége nem a kezelési könyvek szerinti szériák központi egységét kapta a chip mizéria miatt. Ezeknél kell kényszerített módon géppel átütni az azonosítókat kerékszett csere alkalmával. .... De azért ma délutánj ki fogok állni a rét közepére és megpróbálom ott a regisztrációt mégegyszer mielőtt az előjegyzett akciómra a szervízbe bemennék. -
-
blueye
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
Köszönöm. Azt rosszul érzem hogy a rendszerhangok halkításával ezek a figyelmeztetések halkabbak lettek?
Ma volt az első hosszabb utam az NX350h-val, nagyon jó autó, nem hittem volna hogy a RAV4 után ekkora minőségérzetbeli növekedést tapasztalok. Kb. mint a C-HR -> RAV4 után de ott méret/osztály váltás is volt.
-
blueye
veterán
-
c0dered
csendes tag
válasz
eastsider
üzenetére
Szombaton ütötte fel a fejét a probléma. A Sakuránál nagyon lelkesen NEM vették fel a telefont (elvileg nyitva voltak). Nyilvan az assistance jött utána (@No. 01), akik meg küldtek egy trélerest, aki azt se tudta, mit csináljon, így végül a 12 voltos akkut lehúztuk, majd vissza, így reseteltük a rendszert.
-
-
polonic
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
Én még nem tartok ott. A váltóolaj cserével nincs konkrét tapasztalatom. De úgy alapból a Mayerrel Budakeszin eddig jó tapasztalatom van, kétszer voltam. Egy első olajcsere 3 ezer km-nél és egy kamera beszerelés.
Bemehettem a műhelybe úgy, hogy még időm sem volt megkérdezni, hogy szabad-e, ők ajánlották egyből. -
No.01
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Igy gondoltam... csak ez mar tenyleg a fillerb@szas kategoria. Azt gondolna az ember, h ha mar van elektromos ulesallitas akkor a memoria az ehhez mar tenyleg alap... NEM!
Ez csak azert vicc amiert az allithato konyoklore is kiakadtam a Corolla Cross-nal. Ha korabban nem volt problema akkor egy ujabb modellnel (meg ha fullos is) ezen miert valtoztatnak a rossz iranyba? Mondhatnam meg a LED-es izzokat is ami ugyszinten minimum fura.
Ez van! -
BoneDragon
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
Gyors google után ezt találtam egy forumlink alapján. Ott jókat irtak, tökéletesen működik. Lehet mást auto tipusra/évjáratra is van ilyen.
-
-
polonic
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
Az autóval együtt lett véve úgymond. Csak nem érkezett meg pont átvételre a kerék, ezek is összeszerelve voltak. És ezért nem hoztam el. Lehet amúgy sem hoztam volna el, ha ott vannak. Én a pincében tárolom a kerekeket, nem hagyom ott náluk. Amúgy sem volt hely nekik. De igen, teljesen úgy gondoltam, ahogy te is. Hogy egy összeszerelt kereket ingyen ferlaknak. De nekem a 8k-hoz képest is brutál a 36k. Neked mi volt a számlán?
-
vicces
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Nekem sem csinálták meg elsőre rendesen. Aztán a tavasszal mikor atcsavaroztam a kerekeket én magam és az autó nem ismerte fel a kereket akkor visszamentem reklamálni. Kb 10 perc volt - nem neztem az időt -úgy, hogy kaptam oktatást is, hogy mit matassak a menüben, ha megint cserélek. Most mind a 8 kerék le van mentve az autóban

Jah és csak az időmbe került. Bár az idő pénz azt mondják![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
eastsider
üzenetére
Ja, érdekes kérdés de kötve hiszem hogy különböző generációs moci lenne a yaris crossban és az lbx-ben (előfordul de itt nem hiszem). Főleg ha a lexusnál az újabb mert általában fordítva van.
ncc701: suzuki scrossban volt még 1.4t nekem, automata és allgrip változatban még az eredeti nem hybrid 140 lovas. Ment mint a veszett fene, de városban nem vetette meg a benzint (avagy igen, pusztította ahogy tudta
). -
válasz
eastsider
üzenetére
Mondjuk annyira keveset esznek hogy az 1-2 liter arányában már sok. De sima nem nagy kánikulás nyáron én is 5 körül jártam a városban. Szerintem legújabb yaris esetén ez lehet 3,5 is ami durván kevés. Yaris cross meg gondolom 4. Azért sokat fejlődött a világ (avagy nekünk toyota hibrideseknek kellene zöld rendszámot adni
). -
avl
senior tag
válasz
eastsider
üzenetére
köszi.
mennyi volt beinditas nelkül a leghosszabb allasa ? utana is siman indult ?
mennyi atlagosan a beinditas nelküli allasa ? siman indul (legalabbis aksi miatt nem volt gond) ?többieknek: szerintem a Yaris lehet hogy más e szempontból, szoval mivel Yarisra olvastam ezt, Yarisra erdekel (elsösorban)
generalisan valamennyire ismerem, hogy kis japanokban nem nagy az aksi, de azert 1-2-3 evesen 1 het allas ne jelentsen kihivast
az a gyanum, hogy az auto allasakor (magara hagyva, normalis parkolas, garazs, ...) ezekben (utobbi idök Yaris hybrid, Yaris cross hybridje /generacioja) valami nagyon fogyaszt, pl. tul sok mindent figyel az elektronika
-
pècsimunkás
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Ezt a funkciót az appban láttam már tavaly vmikor és volt róla szó a clublexus uk fórumon, ahol akkoriban a tulajok azt írták, hogy csak amerikai piacra van engedélyezve, az UK autókban (és feltehetően Európa) nem volt elérhető akkor. De persze azóta ez változhatott.
-
-
silver10
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
Ha jól emlékszem, nem kifejezetten ezt írta, legalábbis az 1ZRFAE kódu (2013-2018) motor esetében. Midkettő jó, de a téli hidegindítások miatt előnyben részesítettem a 0W20-at. Vannak olyan motorjai a Toyotának, ahol a magasabb arányu városi használatnál kifejezetten ellenjavallott már az 5W30 is. De nem ennél. Viszont nagy valószínűséggel időben cserélt 02W0 olajokkal nem csipegeti-eszi az olajat, főleg, ha nem terheled ésszerütlenül a motort. (nem váltasz vissza, amikor szükséges, hidegen terheled, stb) . Lásd a gépkönyv belinkelt oldalát.[kép]
-
Senhi
aktív tag
-
válasz
eastsider
üzenetére
Hát a kékkel egyetértek. Kedvenc színem de autón ritkán találják el (nekem eddig kb az előző széria jazzén tetszett a világoskék, meg a clio-n), rav4-en sem sikerült. Szigorúan szerintem a világos babakék szörnyű, a sötét kék meg csak egyszerűen snassz. Bezzeg a cavalry blue az szép, de az csak az amiknál van. Ezért lett az enyém olivazöld.
Szerk: úgy látom babakék már nincs is, talán 21-es szérián volt amikor kezdtem nézegetni, ki is zártam gyorsan ha tényleg nincs már azt nem is csodálom
-
Gergőke88
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Igen RAV4. A kijelző is más.
https://www.drive.com.au/news/2023-toyota-rav4-interior-revealed/ahogy nézem már itt is latszik
https://pdf.sites.toyota.hu/katalogus_rav4.pdf -
-
válasz
eastsider
üzenetére
Ha minden igaz az 500 ezer akció a 435 árfolyam szelídítésére van... Magyarul nem hisznek abban hogy nem gyengül vissza a forint, én arra tippelnék (és marad ez az árlista). NX-en én is filóztam (és én is az Elegance-t), és szerintem is nagyon közel került árban a Rav4-hez (arányában még közelebb mint egy éve). De azért ülj be egymás után a kettőbe, főleg a hátsó ülésre. Én jelentősen kisebbnek éreztem az NX-et. Ha ez nem gond én is az NX-et mondanám.
-
válasz
eastsider
üzenetére
Akkor egy nehéz munkanap után irány a toyota szalon egy jó kis brutál piciknek való gyereküléssel. Ha te és a feleséged is mondjuk 2-szer beszerelitek anélkül hogy kihajítanának a szalonból káromkodásért akkor ok lehet. Komolyan... Szerintem a 397 liter csomagtér is ok ha beosztja az ember. Én nem vagyok kis darab, de ha ti kényelmesen elfértek és a gyerekülés is kezelhető akkor nektek jó lehet a yaris cross.
-
válasz
eastsider
üzenetére
Szerintem a toyota nem kamu hibrid, de ha scross 1.4t-re gondolsz az igen
De jó kis moci az 1.4t, és a suzuki értéktartása elég bombabiztos itthon ezen nem aggódnék (Nyugat Európa más, de szerintem 5-6 éves távon ott sem gond a mostani 1.4t scross).Én is vettem volna ám szívesen scross méretben kicsit olcsóbban csak nem volt... Yaris Cross kicsi, CHR ugyanez csak még szuperebben (drága is, belül kicsi is, külméretben meg nagyobb), corolla kombi elöl kicsi, corolla cross mire ideér minden lesz csak olcsó nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Óriási piros pont!
De azt aláírom, hogy nagyon kényelmes a carplay.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)