Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
válasz
Tom1939
üzenetére
Köszönöm! Igen, szerettem volna mindent is, ha már egyszer ilyen autót veszek. Nem 3 évente cserélek autót, mint telefont
. Ha csak a tesztvezetést nézzük, akkor az lbx és a yaris hangszigetelése ég és föld. Egyszer húztam meg 50-ről 90-re. Nagyon jól gyorsult (persze kinek mi a jó) véleményem szerint és alig hallottam a motort vagy az egyéb zajokat, pedig azért nyomtam a pedált. A rádió ki volt kapcsolva és nem kellett hangosan beszélni, mint például a rav4-ben. Azt írták/ mondták, hogy kopogós a futóműje. Szerencsére nem vajsima úton volt a tesztút, így azon a pár km-en nekem nem tűnt kopogósnak.
De az igazi tesztvezetés majd akkor lesz, ha majd átveszem, szóval amit előbb írtam az egyelőre maradjon papíron.
Igen, Mark Levinson (ML) van benne és én is olvasgattam róla, hogy nem valami szuper. Egyik youtube tesztvideó alatti kommentben írta valaki, hogy a 2025-ös modellnél már elég szépen szól és nem tapasztalja azt, amit a fórumokon lehet olvasni. De ugye mindenkinek más a füle és az igénye. Kíváncsi leszek rá én is nagyon. Maximum, majd a hangszínszabolyzóval kell játszogatni.
Ülésszellőztetés luxus cikk, mert a 28 milliós nx-ben sincsen (a 29 milliósban már van).
Az ülésfűtés az érintőképernyőn van és 3 fázisú. A yarisban 2 fázisú volt és nagyon hamar tolta a meleget. A rav4 3 fázisú elég lassú.
Vicces amúgy, hogy a mélynomó az lbx-ben a csomagtér ajtóban van benne
(ha jól láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
(ha jól láttam)