Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stuka20

senior tag

válasz Tom1939 #27352 üzenetére

Köszönöm! Igen, szerettem volna mindent is, ha már egyszer ilyen autót veszek. Nem 3 évente cserélek autót, mint telefont :DDD .

Ha csak a tesztvezetést nézzük, akkor az lbx és a yaris hangszigetelése ég és föld. Egyszer húztam meg 50-ről 90-re. Nagyon jól gyorsult (persze kinek mi a jó) véleményem szerint és alig hallottam a motort vagy az egyéb zajokat, pedig azért nyomtam a pedált. A rádió ki volt kapcsolva és nem kellett hangosan beszélni, mint például a rav4-ben. Azt írták/ mondták, hogy kopogós a futóműje. Szerencsére nem vajsima úton volt a tesztút, így azon a pár km-en nekem nem tűnt kopogósnak.

De az igazi tesztvezetés majd akkor lesz, ha majd átveszem, szóval amit előbb írtam az egyelőre maradjon papíron.

Igen, Mark Levinson (ML) van benne és én is olvasgattam róla, hogy nem valami szuper. Egyik youtube tesztvideó alatti kommentben írta valaki, hogy a 2025-ös modellnél már elég szépen szól és nem tapasztalja azt, amit a fórumokon lehet olvasni. De ugye mindenkinek más a füle és az igénye. Kíváncsi leszek rá én is nagyon. Maximum, majd a hangszínszabolyzóval kell játszogatni.
    Ülésszellőztetés luxus cikk, mert a 28 milliós nx-ben sincsen (a 29 milliósban már van).
    Az ülésfűtés az érintőképernyőn van és 3 fázisú. A yarisban 2 fázisú volt és nagyon hamar tolta a meleget. A rav4 3 fázisú elég lassú.

Vicces amúgy, hogy a mélynomó az lbx-ben a csomagtér ajtóban van benne :D (ha jól láttam)

Új hozzászólás Aktív témák