Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
Hogyne lenne értelmes funkciója? Nem koszolódik a lencse.
Az igaz, hogy plusz hibaforrás és tényleg több, szemre nem túl öreg autón is látni, hogy nyitva marad valamiért, pedig nem tolat. Leginkább VW-eken láttam ilyet, ki tudja miért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem (még) Yaris hibridem van és próbáltam az új C-HR-t. Nem éreztem annyival jobbnak, hogy amellett döntsek. Komolyabb autó, persze, de az ára is az és a méretéhez képest szerintem nem praktikus, a kilincs meg a frászt hozta rám, azt hittem, nekimentem valaminek, mikor behúzta őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)