- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poirot
őstag
A Geforce-ra nem is gondoltam.
Az hol van? Ugyan nálam müködik, de jobb tudni. Köszi.
Nézd meg a Parancsok lenyíló menüben, ott próbáld meg egérrel, hogy úgy müködik-e.
Nincsen esetleg beragadva valamelyik billentyű?
Csak a bal oldali ALT a jó, az ALT Gr nem jó.
Ha nem akkor érdemes újra telepíteni egy perc és kész. Esetleg az ini fileokat elmenteni előtte. -
poirot
őstag
Köszönöm a választ Fire/SOUL/CD-nak és Neked is. Régen használtam a Dosnavigatort, na persze csak kipróbáltam, már akkor is a Norton Commander volt nálam mindenekfelett.
Most gondoljatok bele, ha összegyülik elég sok anyagom, és el akarom menteni, akkor jelen esetben megnézem, mentés. Meg van, megyek tovább, megnézem, ha jó, mentem. Mind, mind egyesével. Amit Fire/SOUL/CD felvetetett, az jó, de macerás. Ha például bemegyek egy mappába, a jelölések törlödnek, vagyis nem "tartja meg" a jelöléseket, csak abban az esetben, ha kimentem file-ba. Viszont akkor nekem fejből kellene tudnom, hogy a hónapokkal ezelőtt letöltött file-okat érdemes-e mentenem. Vagy azonnal kellene mentenem, ahogy letöltöttem. Szóval macerás volna. -
RandomName
senior tag
TCUP-nál ez így van. Jelez, hogy frissítés van, rákattintasz, akkor elvisz a tcup.pl-re, onnan a download pedig a megára.
-> https://www.tcup.pl/index.php/en/download-eng -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged