Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Igen, a makebat.ini manuális létrehozása nekem is eszembe jutott és hogy most leírtad a tartalmát, meg is csináltam, teljesen jó!
De! valami akkor sem normális, miért nem hozza ezt létre magától?
Azt gondoltam, tudom erre a választ. A PC-n van:
* 1 rendszergazda fiók (aki én vagyok és semmi mást nem csinál csak telepít, uninstallál, karbantart),
* 1 korlátozott fiók (aki én vagyok és mindent csinál ami a korlátozottnak megengedett) és van
* +1 korlátozott fiók, aki az asszony és nem érdekel mit csinál, de nagy bajt nem tud
A makebat-ot korlátozott fiókból használtam és gondolom egy ilyen egyszerű kiegészítőtől nem várható el az az "okosság", hogy felismerje a hozzáférési jogosultságokat és annak ellenére hogy a korlátozott fiók nem írhat a C:\Program Files\Totalcmd\plugins\wcx\makebat mappába, még is írhat....
Viszont tegnap elkezdtem kísérletezni rendszergazdaként is (aki ugye írhat a wcx\makebat mappába).
De a rendszergazda fiókból indítva és pár "tömörítést" végrehajtva, kilépve, belépve a TC-ből-be, aztán újraindítva a wint sem jött létre a makebat.ini fájl.
Tehát nem tudom a választ, innen jött a gondolat, hogy zéró (friss telepítés utáni) állapotba kellene hozni a TC-t és újra kísérletezni.
De lehet ez is felesleges, mert vagy a TC, vagy telepített és törölt pluginek a registrybe is írkálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest