Aktív témák
-
Rover623
félisten
A Toshiba laptopoknak jól fejlett topicja van...
Fáradj át oda plz...Ilyen üzenet egyébként akkor jön elő, amikor a rendszer nem talál egyetlen "normális" boot eszközt sem és végső elkeseredésében a hálókártyán keresztül próbál bootolni, vagy pedig fixre network boot-ra van állítva a BIOS-ban a boot device...
Tiltsd le a network boot-ot, egyedül a vinyót engedélyezd...ha továbbra is kiírja a hibát, SETUP default (mert lehet hogy az IDE paramétereket elbabrálta vki)...ha ezután is csinálja, beteg a vinyód és/vagy az alaplap. -
Lacoska
csendes tag
feltudtam rakni rá az xp-t , működik rendesen , de még mindig kiírja.
valami ötlet? -
Lacoska
csendes tag
help
-
Lacoska
csendes tag
nos ez a masinám lenne , úgy cseréltem és a lemezét pc-n formáztam.
bekapcsolásnál : Media test failure check kabel ezt írja ki és és másik sorba még valami PXE..... . nos F2-re bejön egy választómenü amiben c- CD-ROM d- default system... b- built hdd stb jön be de nem reagál semmire ugyanúgy kiírja a szöveget , és még hogy Újraindítás ctrl+alt+del. , a biost be sem tom hozni rajta :S , 1-2 szer bejött akkor is azért mert mindent egyszerre nyomogattam idegességembe, szal windowst kéne rá telepíteni valahogyan és ehez kérném a segítségeteket.
jah mégvalami , driverekre is szükségem lenne mert nem találtam sehol sem : Toshiba satellite pro 4600.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest