- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
icezozo #5057 üzenetére
Tépem a hajam...
Tegnap ugye megcsináltam. Ma neki akartam állni wint telepíteni, de a dvd-rom nem volt hajlandó olvasni az rw lemezt, így gondoltam, megpróbálom külső usb-s odd-ről. összedugtam, próbálkoztam, ugyanúgy semmi, csak lila köd volt, hogy tud bootolni usb-ről...Utána be akarok lépni a biosba, és...password, hogy a fene esne bele.
Gondoltam, semmi gond, lekapom. De nem engedi, marad a jelszó. Szerintem, tutira valami alaplapi nyűge lehet ennek a sz@rnak, hogy lejelszavazza saját magát ötletszerűleg...
Egyébként egy német oldalon találtam egy dongle kapcsrajzot a régi Toshibákhoz, meg egy másik oldalon egy billentyűkombót az újakhoz, együtt működött a dolog elvileg. Bár már azon gondolkozom, lehet nem is a dongle szedte le a passwordot, csak éppen olyanja volt a gépnek és magától tüntette el...
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék: exem megkért, hogy tegyem rendbe a notiját, egy Toshiba Equium A60-155-öt. Adatmentés megvolt, az már nem gond, viszont került rá egy új bios, de azóta passwordot kér a biosba belépéshez. A Win XP, ami eredetileg is rajta volt, elindul rendesen, de tennék rá egy frisset. Kérdéseim: 1, van esély rá, hogy a bios frissítés HDD passwordot is rakott rá, ezért érhet meglepetés a Win telepítés során? 2, hogyan lehet megszabadulni ettől a bios passwordtől? A belső alaplapi elemhez nyúlás és a nyomtatóportra dugható kütyü kivételével szinte mindennel próbálkoztam már, még más Toshibákra kitalált megoldásokkal is, de sajnos nagyon ragaszkodó fajta ez a jelszó, nem akar eltűnni. Várom az ötleteiteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest