- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha XP van rajta, akkor simán a desktopodon nyomsz az egérrel egy jobbklikket, rákattintasz a Beállításokra, majd ott a Speciális gombra. Utána azt hiszem, a Megjelenítő eszközökre kell (vagy a Monitorra), ott ki tudod választani a TV-t, ha csatlakoztattad. (Innentől azért vagyok bizonytalan, mert egy ATI dedikált VGA-s laptopon néztem meg most, hogy hogyan kell, az NB100 pedig asszem integrált Intel-es grafkártyával bír.)
Kábel. Ha régebbi, képcsöves tévére akarod csatlakoztatni, az azt hiszem, esélytelen, mert TV-out-ja nincsen a netbook-odnak, VGA (D-Sub) to SCART átalakítót pedig eddig még én sem találtam. Esetleg valamilyen D-Sub-DVI átalakítóval LCD TV-re rá tudod kötni, de HDMI-átvitelre (tehát hogy hangot is át tudsz vinni vele a TV-re) ne számíts.
-
Kincici
csendes tag
Köszi a linket, ezt az oldalt eddig még nem olvastam. Ilyen ajánlati űrlap vagy mi (ami, ha jól értem, egy matrica a Win 7 upgrade-re jogosító kódszámmal) nem járt a notihoz, a dobozban nincs, a gép aljára sincs felragasztva. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne...
Gyanítom, hogy nem is a Microsoftosokat kell zargatni ezzel, hanem az upgrade elküldését közvetetten a Toshiba bonyolítja [link]. Itt elég csak a gép sorozatszámának megadása. Valószínűleg az upgrade lemezek mellé szépen becsomizzák a saját driver DVD-jüket, és el"shippingelik" nekem, ez kerülhet 30 EUR-ba. Valaki erősítse már meg, hogy tényleg így van-e? Sajnos én most nem tudom elindítani ezt a procedúrát, hogy kipróbáljam, mert nem az enyém a gép (céges). -
Kincici
csendes tag
-
waces
aktív tag
milyen oprendszerrol es milyen verzioju outlookrol beszelunk?
az outlook "levelei" (marmint amiket nem a szerveren, hanem lokalisan tarolsz, azok egy .ost fileban vannak (ha pedig kiarchivalod oket, akkor egy pst-ben). ezek a fileok oprendszertol fuggoen a systemfiles\document and settings\username\local settings\appilcation data\microsoft\oulook vagy systemdrive\users\... alatt vannak.
ezen fileok lementese utan futtasd le a scanost.exe-t es a scanpsct.exe-t (ha van pst fileod)
-
icezozo
addikt
outlook
fájl / importálás és exportálás/exportálás fájlba/Személyes mappafájl ( .pst) /belső mappákat is tovább/ismétlődő elemek engedélyezése/ és kijelölöd hogy hová mentseutána ezt a Office Data Filet az új officenél
be importálod a importálás más programból vagy fájlból
remélhetőleg érthető voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest