Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
-
Janou
Topikgazda
-
-
TIBI8484
csendes tag
válasz
Girmin93
üzenetére
Értelek,na megmutatom én mire gondoltam és van is bold debrecenben.Innen vettem a mostanit is.Van 2 fehér az 1 ik i5-ős 17 colos a másik i7 es 15 colos.Pont forditva de én se találtam i7-est 17 colosba sajnos

http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/toshiba?pg=3
Várom a Te véleményed -
Sholom
tag
válasz
Girmin93
üzenetére
Értelek. Csak nem értem hogy akkor az árazós topikban és a hivatalos szervízben miért az én áramat mondták rá. Miért "vertek át"?

2-3éves laptopok pedig már az eredeti áruknak majdnem,hogy csak a felét érik meg
160.000 bruttó volt újonnan, a 85.000 amit te mondasz az majdnem a fele és csak 1 éves, alig használt, gyári garanciás! Ezért van egy kicsi ellentmondás abban amit írsz -
Taoharcos
aktív tag
válasz
Girmin93
üzenetére
Bizony célszerű újrapasztázni, mert öregszik, kiszárad, berepedezik és nem úgy vezeti a hőt. Viszont a laptopok a kis méret miatt ki vannak hegyezve a hűtésre, és ez élettartam szempontjából nagyon fontos. Egyébként lehetett a paszta rossz, vagy rosszul volt felkenve, vagy a hűtőfelület visszaszerelése nem volt megfelelő, azaz nem feküdt fel rendesen.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Girmin93
üzenetére
Megnéztem a pontos típusodat a Toshiba lapján, de nem láttam az USB-nél írva ezt a funkciót.
Ahogy nézem a BIOS képmentéseidet, ott sincs feltüntetve a Sleep and Charge. Biztos, hogy ebben a típusban elérhető a funkció? Ha igen, talán BIOS frissítés orvosolhatja.Zoli133: A Sleep and Charge lényege, hogy kikapcsolt gépnél is tölt. A progival ott nem sokra megy (egyébként a Value Added Package csomag része kell, hogy legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ilyen atom procira tettem 10- et
Hát az kemény. Azt hittem hogy abból csak 4 magosak vannak. 

Janou