- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
-
Müszi
senior tag
válasz
Hosiminh #9077 üzenetére
Attól még nem biztos, hogy kezelni is tudja. Lehet, hogy pont ott volt a gondod, mikor Win7-tel használtad. XP 1Gb-nál ritkán igényel többet, viszont a hetesnek kell a 2Gb. Hiába látja, ha nem vagy nehezen fér hozzá az egyik modul másik feléhez. 2x 1Gb-tal kéne használnod szerintem. Ez hasonló jelenség, mint amikor egy régebbi telefonomba ami pabíron 1Gb-os memkártyát tudott lekezelni, más nem lévén 2 gigást dugtam.Örültem is neki hogy ok minden vele, de késöbb, mikor már kezdett telni rendesen belassult ha bármit meg akartam nyitni rajta.
-
Müszi
senior tag
válasz
Hosiminh #9071 üzenetére
Friss telepítés után minden rendszer gyors egy darabig. Egyébként annak a procinak meg ramnak már elégnek kellene lennie a Win 7 normális futtatásához. Én mondjuk az 1 gigás ramot lecserélném egy kettesre és 64 bites rendszert nyomnék fel. Nálam határozottan gyorsabb a cucc 64bites Win 7-tel.
Most nézem Toshibáék szerint a max memo ebbe a tipusba 2 Gb. Hogyan sikerült hármat beletenni, látja is? -
Müszi
senior tag
válasz
Hosiminh #9069 üzenetére
Mivel ez egy oprendszer nélküli széria, így jóval szűkösebb a driver és szoftver támogatottséga. Elképzelhető hogy nincs hozzá Power Saver progi XP-hez. Meg lehet próbálni hasonló típusok szoftverével, de én inkább Win 7-tel próbálkoznék, annak sokkal fejlettebb az energiagazdálkodása és úgy látom van hozzá egyéb driver támogatás is.
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8935 üzenetére
No ennek igazán örülök
Lehet azért nem táliztam ilyen esettel mert jóideje kizárólag MSDN verziót használok telepítésre. Az ilyen összeturkált telepítőket nagyivben kerülöm bármilyen csiri-biri leírást is kreáltak hozzá.
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8933 üzenetére
Gondolom arra figyeltél, hogy csak a prémium változat fogja a kulcsot elfogadni. Egyébként én is valami más problémát sejtek, mert fel kellett volna másznia a op-nak legfeljebb az aktiválás nem ment volna. Persze próba szerencse.
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8930 üzenetére
Van torrenben is MSDN Win. Keresni kell a leírásban. Persze nagyrészük nem az. Múlt héten szedtem le olyat ami ilyen és tartalmazza a frissítéseket is 11.19.-ig.Persze csak 30 napig használható
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8928 üzenetére
Esetleg torrent, ha nincs ismerősnek MSDN /eredeti, nem buherált/
-
Müszi
senior tag
válasz
strike-force #8924 üzenetére
Először is meg kéne próbálni egy külső monitorral. Lehet hogy valamiért azt állítja be az új bios elsődlegesnek. Esetleg a bios kis gombakkuját meg lehetne mérni /3V/, de ahoz bontani kell. Egyébként meg van rá jó esély, hogy az új bios nem mászott fel rendesen, esetleg épp nálad pusztult el valami hardveresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest