- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Esetleg F11-el vagy F8-al ugyanez? Tudsz angolul (úgy nagyjából legalább)? Mert itt is vannak variációk, talán valamelyik bejöhet:
http://forums.toshiba.com/t5/General-Troubleshooting/Satellite-C55-A-1RG-PSCJGE-does-not-boot-anything/td-p/538441még
http://pcforum.hu/tudastar/113531/toshiba-satellite-nem-bootol -
mr_ricsi
veterán
válasz
megint én
üzenetére
"Van egy "toshiba satellite c55 a 1h9" laptopja a bnőmnek, és nem találok hozzá drivereket."
Magyar lokalizációjú a noti, ezért a Toshiba.hu-n keresd a drivereket.
[link]Ui: ez a noti előre installált win8.1-gyel érkezik. Miért kellenének driverek, amikor gyárilag minden fel van rakva

-
Janou
Topikgazda
válasz
megint én
üzenetére
Szerintem kezdésképp húzd újra a rendszert. Nálam pl. mindig az első hogy letiltom a Windows Update-et pont ezért. Csak arra jó hogy lassítsam a rendszerem. Mindig csak újabb Service Pack-eknél frissítek.
A driverekre pedig több megoldás is van. Aida-val megnézed az eszközöket és rákeresel google-ön vagy VEN/DEV szám alapján keresel rá vagy használsz driver kereső progit. (SlimDriver illetve Driver Navigator)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou