- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dodopek addikt válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetéreA legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy pontosan milyen cucc, hogy eszközkezelőben jobb gomb, tulajdonságok/részletek fül, hardverazonosítók, és az itt kapott leghosszabb sort (kb: HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&CTLR_DEV_9D70&VEN_10EC&DEV_0255&REV_1000 
 ) bemásolod keresőbe. Óvatosan, hogy honnan töltöd a drivert, de így könnyen megtalálod.
 Ja, hogy nem is látszik...
 Ha eszközkezelőben rákatt a hardverváltozások gombra, akkor sem talál semmit?
 Esetleg végső esetben valami driver kereső szoftver?Esetleg egy sorozatszámot tudsz írni? Innen próbáltad már a win7 drivert felpakolni? 
 Keress rá vagy sorozatszám alapján, vagy típust kiválasztva...
- 

Janou Topikgazda válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetéreHa a háttérvilágítás rossz az 4 dolog miatt lehet. 1, Inverter. Kijelző alatt van általában. Újonnan 10e körül van, használtan nyilván olcsóbb. 
 2, Kijelző. Ebben az esetben a kijelzőt kell cserélned. Ezt már nem lehet olyan olcsón megúszni. Újonnan 30e körül van egy kijelző, használtan talán 10-15e
 3, Szalagkábel.Lehet abban szakadt el az a szál ami ezért felel. Ezt passzolnám hogy pontosan mennyi. Nagyon változó.
 4, vga chip. Ez elég ritka eset, hogy csak a háttérvilágítása menjen el, de találkoztam már ilyennel is. Ez nagyságrendileg 25e ha BGA-ztatod.Hogy megcsináltatod-e vagy esetleg félnotit csinálsz belőle ez a te döntésed. De az 5e ráfordítás szerintem a legjobb eshetőségnél jöhet össze. Annál csak drágább lesz... 
- 

geckowize őstag válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetéreMegnéztem AudioTool appal és elvileg az ilyen 1 kHz körüli hangoknál torzít, de most letörölve a driver geniusszal leszedett friss drivert, aztán újratéve a toshiba honlapjáról nagy nehezen leszedett sound drivert, megjavult (ja, aztán 1 hét múlva ismét besz*rik...  ) )
- 

üzenetére geckowize

üzenetéreValaki erre? 
 Azt még kihagytam, hogy ugyanezen notebook (A500-134) hangszórója is állandó jelleggel beszarik, ami régen egy Realtek Audio Driver reinstallal orvosolható volt, ám most már azzal sem javul meg, a hiba pedig az, hogy sokszor gusztustalanul torzít némely (magas) hangfrekvenciáknál. Mi lehet a baj? Másnál nem fordult ilyen elő?
- 

üzenetére geckowize

üzenetéreKözben rájöttem mi lehet a hiba. A kijelző le- és felhajtásakor írja ki ezt az üzenetet, és ugyanekkor a webkamera is besz*rik, nem ad képet többet (pl megy a webkamera program és lehajtom, majd vissza). Meg lehetne valahogy javítani? Gondolom hibás lett a zsanérnál a kábele, ezt kicserélve működne? 
- 

Balázs1986 őstag válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetéreÉn egy L850-esbe tettem. Teljesen jó. 
 Vedd ki az ODD-t (1 csavar fogja a gép alján vagy a burkolat felett, vagy a burkolat alatt a szervizablak mögött), és nézd meg, hogy a tiedben még IDE, vagy már SATA csatlakozós van (bár remélhetőleg azért abban a modellben már SATA). Aztán mérd meg a magasságát, de kb. 100% eséllyel 12.7mm körül lesz.
 Az előlap cserélhető, így nem fogja elrontani a gép kinézetét ill. merevségét sem.
 Az ára hardverapro-n 4-6k között mozog. Nekem is lesz hamarosan egy eladó példány SATA csatlakozóval (ebay-ről rendeltem, de vacakolt a posta, most küldi újra a srác...csak közben meguntam várni és beszereztem máshonnan).
- 

waces aktív tag válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetére39.2 cm x 26.5 cm x 2.6 cm - ez a macbook pro 17" merete. 
 36.2 cm x 26.7 cm x 3.9 cm - ez egy 15.4-es toshi merete.ezek elfernek benne, tehat az altalad megadott is el fog. a vastagsag az egyetlen kerdes, de mivel ezek nem borkent a notira rafeszulo taskak igy azzal a 2 mm elteressel se lehet gond. 
- 

Csabee. nagyúr válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetérevan ilyened? engem az érdekelne ha hozzáérek a géphez.. mennyire marad ott a maszat/zsírfolt? mert a régi A300asokon igen csak meglátszik! ez nekem is nagyon tetszik  nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni
- 

Digitalis senior tag válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetérePont ezt néztem ki én is  Elég klassz hordozható erőgépnek tűnik, asszem dobom a HP 2090eh projektet Elég klassz hordozható erőgépnek tűnik, asszem dobom a HP 2090eh projektet a HP-ben a (altec lasing + mélynyomó) hangrendszer viszont hihetetlen jó volt, laptophoz képest. Ennek vajon milyen lehet? Viszont tényleg jó lenne körbe járni, melegedés, minőség stb. terén. A P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 DDR3 és 2,7 kg több mint csábító a HP-ben a (altec lasing + mélynyomó) hangrendszer viszont hihetetlen jó volt, laptophoz képest. Ennek vajon milyen lehet? Viszont tényleg jó lenne körbe járni, melegedés, minőség stb. terén. A P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 DDR3 és 2,7 kg több mint csábító 
- 

üzenetére geckowize

üzenetéreaz nagyon reklamszagu lenne ha azt mondanam, hogy nem tudom, mert nem volt meg ra szukseg?  
 a szervizesek hozzaerteseben vannak hianyossagok (ld p300 vs 2. hdd), de maga a szerviz es az ugymenet az szerintem jo. mondjuk ugy dell/hp kategoria. tehat megcsinalnak mindent, kapsz szepen visszajelzeseket, hogy eppen hol all a dolog. gyorsank nem gyors, de nem is feltunoen lassu (es ez szerintem inkabb a raktarkeszletek logisztikajan mulik, mint magan a szervizen)
- 

üzenetére geckowize

üzenetéreen egy p300-1e9-et hasznalok mar egy ideje (csak 2 ghz-es, 3 gb ram es default kisebb vinyo van benne) ami kb a kistestvere ami jo: kijelzo, teljes meretu billentyuzet, kulon numerikus billentyuzet, 2. hdd lehetosege, aksi teljesitmenye, hdmi kimenet, esata kimenet. ami nem: a csuszos feluletu "zongoralakk" billentyuzet az amit szokni kell, es raadasul a billentyuzet koruli kava is ilyen, ami kb elso kinyitas utan mar tele van ujlenyomattal. a touch pad kornyeke is erzekeny, tehat kicsit tanulni kell rajta a gepelest, hogy veletlenul ne ugrassza az ember odebb a kurzort. osszessgeben egy nagyon jol osszerakott es kellemes darab (pedig volt mar sokfele notim, raadasul tobb toshi is, de ez idaig az egyik legjobb). a negativumok inkabb izles kerdese, mint merheto problemak. a masodik vinyo es a hazai toshi forgalmazok egy kulon vicc. alapban a masodik hdd helyen olyan fedolemez van, amibol kiall 5 db muanyag tavtarto pocok. toshi.hu szerint nem letezik ehhez masfajta hatlap es nem is kezelne a 2. vinyot. termeszetesen kezeli, szoval nyugodtan lehet 2 hddvel is hasznalni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni
 nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni a HP-ben a (altec lasing + mélynyomó) hangrendszer viszont hihetetlen jó volt, laptophoz képest. Ennek vajon milyen lehet? Viszont tényleg jó lenne körbe járni, melegedés, minőség stb. terén. A P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 DDR3 és 2,7 kg több mint csábító
 a HP-ben a (altec lasing + mélynyomó) hangrendszer viszont hihetetlen jó volt, laptophoz képest. Ennek vajon milyen lehet? Viszont tényleg jó lenne körbe járni, melegedés, minőség stb. terén. A P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 DDR3 és 2,7 kg több mint csábító 
 Janou
 Janou