Hirdetés
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man
üzenetére
Esetleg cmd rendszergazdaként futtatva írd be: netsh winsock reset
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man
üzenetére
Nem lehet hogy valami vírus vagy valami ilyesmi? Csökkentett mód hálózattal indítva működik a net? Ha driver hiba lenne akkor szerintem a ping sem menne.
-
geckowize
őstag
válasz
intensa_man
üzenetére
Nem tud ez uefit, 2009-es modell (legalabbis akkor lett veve es ugy emlekszem friss volt).
Kozben nyomtam egy setup defaultsot es ugy megjavult...
Ki erti ezt... 
Koszi mindenkinek a valaszokat!

-
geckowize
őstag
válasz
intensa_man
üzenetére
Megáll itt, nem megy tovább.
Nincs a boot lanra állítva, sőt, egy felkiáltójelet is mutatot ott.

-
Anubis_9
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
-
Anubis_9
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
Szia! Megpróbálom valamikor egy másik laptoppal. Amúgy ez a router kb. 1,5-2 hónapos. Más ötlet nincs?
-
Relo
tag
válasz
intensa_man
üzenetére
Szét lett szedve újra, ismét új pasztát kapott, így most max 78 fok.
Ez már valamivel elviselhetőbb szerintem. -
repvez
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
A legutólsó hivatalosan kiadott bios van rajta és hagyományos nem uefi bios telepités volt USB-ról a c:\ rendszer partició formázásával.
Elvileg nem szabadna hardveres gondjának lenni a telepités elött minden jól ment rajta a win8.1el.
Sajnos a thoshiba már nem támogatja driverekkel ezt a tipust , de már a 8.1hez sem volt hivatalos driver.
Ennek ellenér e mindent felismert a win , az eszközkezelőben , sőt már van hogy frissitett is rajta amitóa feltelepitettem .Egyenlöre a használat közben nem vettem észre gondot, de ez az indulás nem tetszik nekem, és a biosban be lehet állitani, hogy ha felnyitom a kijelzőt akkor elinditsa e automatán a gépet, ezt discardoltam és mégis egyből indul a gép ahogy felnyitom.
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
Valóban , bocs, elb@sztam a linket ! ez az
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
Hát ha nem jön át a videoból akkor nagy a gond. Mert sztem nem 2 percbe kéne hogy teljen egy rendszer felállás. ez látható a videon, a bekapcsgombtól az indulás folyamata és nem tudom, hogy mitől vagy hol akad meg a folyamat , hogy ennyi ideig nem csinál semmit.
win8.1 alatt 42mp volt a leglassabb ez 3x több idő annál .ÉS az hogy lassabban indul valami gondot jelent ,de nem tudom ,hogy mit, és nem szeretném ,hogy ez a müködésre is kihatással legyen.Mert ugyan ezt a 2 perces rendszer felállást eljátsza alvó állapotból ébredésre áttérve is.
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man
üzenetére
Nyilván. Csak macerás az uefis rendszer.
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man
üzenetére
Csak ha uefiben telepítesz és valami gebasz van a rendszerrel, vissza nem állítod. Nagyjából tuti adatvesztés a gpt miatt.
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man
üzenetére
gondolom ezt nekem szántad.Nem UEFIként telepitettem,mert nem UEFIs az alaplapja a laptopnak igy nem gondoltam, hogy uefi ként kéne telepiteni vagyhogy ugy jó lesz.
MEg nem tudom, hogy a biosban, hol kéne ezt állitani, hogy mikor milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ki erti ezt... 

Janou