- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Megvettem a Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopot, amivel meg is vagyok elégedve úgy ~3 óra használat után, viszont a driverekkel rohadtul megszenvedtem. A gyár oldaláról, a magyarról letöltöttem mindent, fel is raktam. Fogalmam se volt sok dologról, hogy mi micsoda, nekem csak a hardver elemek illesztői kellettek volna. Úgy tűnik, hogy minden működik, viszont a Bluetooth nem. Sok drivert próbáltam, nem akar megjelenni, valami baj van vele. A device managerben jelzi, de valami hibát ír és a Windows emiatt leállította. Gép restart után már az eszközkezelőből is eltűnik. Kétségbe vagyok eléggé esve, mert ennyire nem szoptam meg még soha egyszerű driverekkel. Ki tudja, lehet a kártyaolvasó sem működik, azt sem tudtam letesztelni még, valamint az USB 3.0-t sem. Áhh, felidegesít. Van valami Unknown device is az Eszközkezelőben, nem tudom mi lehet.
Valaki tud esetleg segítséget nyújtani? :S Első laptop...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou