-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridani
tag
Itt vannak a beállítások: imgur képek
-
Hogyne lenne, nekem is volt olyanom.
CPU..: Broadcom BCM4712 @ 216 MHz
RAM..: 32MB
Flash: 8MB -
tjsz
Topikgazda
Máris javítanom kell magam: a tomatoanon-os oldalon rákerestem a linksys wrt54gl-es eszközökre, és bizony a 140-es verzióból nem csak MiniIPv6-osok vannak, hanem "Max" verziók is. Ez a firmware 6.8Mbyte, vagyis amiről korábban már diskuráltunk Intruder2k5-el, az igaz: vannak olyan Linksys WRT54GS-es router-ek, melyekben 8MB flash van és ezekre a Max-os verzió is felmegy.
-
tjsz
Topikgazda
Úgy tűnik, a Linksys-es hülyeségre meg van a megoldás (bár abban nem vagyok biztos, hogy ez csak a Linksys-re igaz). A helyes lépés sorrend:
1. a wireless módot állítsd AP-re + Save
2. állítsd be, hogy 1 WAN-ja van + ez a WAN legyen letiltva + Save
3. a wireless módot állítsd át wireless ethernet bridge-re + SaveAlapértelmezett átjáróként és DNS szerverként a "fő" router-t bármikor beállíthatod.
Azóta megy a név feloldás, az időbeállítás és a routing tábla is bővült egy "default" sorral (ami az Asus-ra mutat).
Én ott hibáztam, hogy egyetlen lépésben állítottam be az 1 WAN-t + annak tiltását + a wireless módot bridge-re raktam és utána jött a Save. Ezzel - úgy látszik - nem lett letiltva a WAN port.
-
tjsz
Topikgazda
-
tjsz
Topikgazda
Azt elfelejtettem hozzátenni az 5. ponthoz, hogy upgrade előtt meg volt az "Erase all data in NVRAM memory", utána fix IP beállítás a gépen, majd upgrade, végül pedig egyesével végig mentem a menüpontokon és beállítottam. Tehát - elvileg - nem lehet az, hogy korábbi beállítások alapján engedi be a telót a vendég wifi-re.
-
-
Persze, a K24-es VPN build-ben elvileg benne van a CIFS.
-
-
csixy
addikt
-
Szívesen! Amúgy nekem ez jelenleg 1db, csak a hátsó USB portról megy. Bár Y-USB kábel van hozzá, de az első portban elég bénán festene. Ezt a rack-et használom már WL-500gP-k óta, ami kb. 9 évet jelent, a HDD azt hiszem a harmadik benne, de mindig is 7/24 ment rajta a torrent.
-
-
Szia!
Mármint mit mennyire bírna? Arra gondolsz, hogy árammal ellátni a HDD-t? Ezt előre megmondani sajnos lehetetlen, mert ugyebár az USB 2.0 szabvány szerint a portról felvehető áram erőssége maximálisan 500mA lehet, viszont a 2,5"-os HDD-k áramfelvétele ettől magasabban szokott indulni, főleg felpörgéskor, és hozzá jön még a rack áramfelvétele is, és ezek párosulnak a router gyengécskének mondható tápegységével, ami azért ugye mégsem egy ~30A-t tudó PC táp. Ezzel szemben sokszor mégis működik, pl. én is évek óta használok HDD-t az ASUS routereimen, WL-500gP (több is volt), RT-N16, RT-N66U, RT-N18U, és sosem használtam mellé külső tápot, legfeljebb Y-USB kábelt, amivel mindkét USB portra rákötöttem a HDD-t. De ha a rack-en adott a lehetőség plusz táp csatlakoztatására, akkor biztosan működőképes a megoldás, kérdés, hogy megéri-e, ha csak a log-ok miatt van erre szükséged.
-
-
tjsz
Topikgazda
Sziasztok!
A tapasztalatomat szeretném megosztani: a tavaly agusztusban vásárolt "köröm" pendrive beadta az unalmast tegnap (kizárolag log tárolásra használtam, beállítások itt: [link]). Ezt onnan vettem észre, hogy amikor Windows alól szerettem volna hálózati meghajtóként csatlakoztatni ezt a pendrive-ot (log file lementés céljából), akkor egy felhasználói nevet és jelszót kért (nem igazán értettem, hogy miért). "USB and NAS" menüben "Attached devices" menüpontban már nem is "Kingston" márkanévvel ismerte fel, hanem valami ismeretlenként, mount-olni már nem lehetett. Windows alatt sem tudtam mit kezdeni vele, szóval ez kuka.
Érdekes volt az is számomra, hogy az egyik nagy bevásároló központ által ingyen osztogatott 4GB-os pendrive-ot akartam használni ugyanerre a célre folytatásként, de ezzel meg az volt a problémája, hogy a "Bandwidth" file-t nem tudta írni. Ötletem nem volt miért. Aztán kerestem a fiók alján egy USB 2.0-s Kingmax-ot, "Kingston" címkével formáztam ext3-ra (hogy ne kelljen módosítani a beállításokon), azóta minden oké újra.
Üdv: Szabi
-
-
Ezek szerint sokat nem befolyásol az opció állása.
--->
"Április elejére volt ígéret"
Melyik áprilisra? 2017-02-12 18:11:58 -> 2017-03-06 12:10:17
-
A kliens eszköz egy teljesen más téma, az a hálózatban működő DHCP szervertől megkapja az IP címet, átjárót, DNS-t, de attól maga a router még nem fogja ismerni az átjárót. Tehát a rá csatlakozó kliensen lehet net, de mondjuk ha bejelentkezel SSH-n a routerre, ott nem lesz. Legalábbis a logika ezt diktálja.
-
Az én értelmezésemben a Use user-entered gateway if WAN is disabled annyit tesz, hogy használja a felhasználó által beállított átjárót, ha a WAN le van tiltva. Na már most nem próbáltam enélkül, de gondolom ha ezt külön be kell kapcsolni, akkor kikapcsolt állapotban nem fogja használni az általam megadott átjárót.
Nekem ez így logikus. Annak nem sok értelme van legalábbis, hogy valamire betesznek egy enable / disable opciót, ami egyébként tök mindegy melyik állásban van, mindig működik.
-
Az első kettő valóban opcionális, anélkül is elmegy, azonban a harmadik pont ahhoz kell, hogy magán a routeren is legyen net. Jelenleg Lasersailing-nek is az a baja, hogy nem megy a transmission a routeren, és ez azért van, mert nem teljes az ip konfigurációja, nem ismer átjárót, és "nem talál ki a netre". Tomato a LAN interfészen nem használ DHCP klienst, így ha a WAN ki van kapcsolva, akkor alapértelmezés szerint csak IP címe van a routernek, de DNS szervert és átjárót nem ismer, ami ugye kell a net használatához, vagyis ezt a kettőt manuálisan kell megadni.
-
Lasersailing
senior tag
böngészőben továbbra is ugyanaz a válasz, https://192.168.1.100-ra is.
viszont a ZTE-be belépve: az alábbi dolgokat látom (ami releváns lehet)
LAN Client status:
- Client-2
Port: LAN2, ipv4 address: 192.168.1.10 --> ez sógorom kamrarendszere, ami a switchbe van bedugva
- Client-3
Port: LAN2, ipv4 address: 192.168.1.104 --> ez az én kamerarendszerem fix ip címe, ami a router LAN3-ba van bedugva
- Client-4
Port: LAN2, ipv4 address: 192.168.1.13 --> ez az én laptopom, amin írok, a router LAN4-be van bedugva
- Client-5
Port: LAN2, ipv4 address: 192.168.1.173 --> ez nem tudom, hogy mi lehet...
- Client-6
Port: LAN2, ipv4 address: 192.168.1.100 --> ez az ASUS routerem (gondolom)szerk: a switchbe dugott másik eszköz a sógorom kamerarendszere (akinél van a ZTE)
-
Lasersailing
senior tag
ping eredménye, amikor ki volt kapcsolva:
ping 192.168.1.100
válasz 192.168.1.13: a célállomás nem érhető el
válasz 192.168.1.13: a célállomás nem érhető el192.168.1.100 ping statisztikája: küldött 4, fogadott 4, elveszett 0
és nem volt internetembekapcsolás után:
ping 192.168.1.100
válasz 192.168.1.100: bájt=32 idő = 10ms TTL=64
válasz 192.168.1.100: bájt=32 idő < 10mezerdmp. TTL=64
válasz 192.168.1.100: bájt=32 idő < 10mezerdmp. TTL=64
válasz 192.168.1.100: bájt=32 idő < 10mezerdmp. TTL=64és van internetem
tehát kikapcsolva a 192.168.1.13 válaszolt, pedig a 192.168.1.100-at kérdeztem
-
Lasersailing
senior tag
Haladok! Köszönöm szépen az eddigieket!
ASUS-ban átdugtam a LAN-ra a ZTE-be menő hálókábelt, így van netem.
Jelenleg két gondom van:
- nem érem el a routert (192.168.1.100-ra állítottam, amit a ZTE nem oszt ki (se DHCP, se fix IP-n nem látok ilyet)
- routert (amikor még elértem) beállítottam WAN-t static-ra (192.168.1.254), ezt most gondolom ki kellene kapcsolnom, de hogyan is jutok oda???
szerk: a 2.es pontod szerint jártam el ez lesz jó nekem.
-
tjsz
Topikgazda
A megoldás az lenne, hogy
1. ha az Asus WAN portját kötöd a ZTE lan portjára, akkor az Asus LAN részén egy másik, nem publikus IP cím tartományt használsz. Tehát pl. 192.168.0.0/24. Legyen az Asus 192.168.0.1, a DHCP: 192.168.0.2 - 192.168.0.10.
VAGY
2. ha az Asus lan portját kötöd a ZTE lan portjára, akkor az Asus LEGYEN ugyanabban az IP tartományban, mint a ZTE (tehát a 192.168.1.0/24-ben), majd állítsd be az Asus-on, hogy: a WAN portja legyen tiltva vagy bridge-elve a lan-hoz, valamint a def. gateway legyen a ZTE lan-os IP címe. Továbbá az sem igazán szerencsés, hogy egyszerre 2 DHCP van a hálózatban, láttam már olyat, hogy "összevesztek".
-
Lasersailing
senior tag
Próbálom másképp leírni, hogy érthető legyek. Az új felállás ez lenne:
telekom internet --> zte router (192.168.1.254 a címe) --> alhálózati DHCP-k, 192.168.1.1-192.168.1.99-ig kiosztva (részben fix, részben DHCP-n)ill. a ZTE routerbe bekötött switchbe lenne bekötve az ASUS (Tomato) router (192.168.1.100) --> alhálózat, eszközök IP címe: 192.168.1.101-192.168.1.199-ig kiosztva (részben fix, részben DHCP-n).
A ZTE routerbe kötött switchbe dugnám be a routerem WAN csatlakozóját
így nem lenne IP cím ütközésem, jól gondolom?
Amúgy ha IP cím ütközik: tönkremegy valammi, vagy csak nem működik amíg meg nem oldom? Mennyire nyugodtan próbálkozhatok?
-
De minek tennél rá USB-s verziót? Felesleges. Én arra a Max buildet ajánlom.
Sajnos a buildek összetételéről sok infó nincs, ilyen utoljára a 108-as mellett láttam.
-
Természetesen így mehet rá 8MB közeli fw is.
A JFFS-re az enable bepipálás kevés, formázni is kell.
Administration -> JFFS -> Enable -> Save -> Format / Erase -> Save
Elérni a router filerendszerében tudod, a /jffs mappában, pl. WinSCP-vel. Bármit tárolhatsz ott, ami elfér, nincs megkötés, de a sűrű írás valóban nem használ neki, így én logokat nem tennék oda. Nekem pl. a saját Tomato színtéma van benne, mountoláshoz az fstab, illetve forgalmi statisztikai adatok, napi egyszeri mentéssel. Ezen kívül vannak még scriptek, amiket időzítve a routerről futtatva használok. Mondjuk RT-N18U-ban 64MB a JFFS, így a lehetőségek is szélesebbek, de azért egy ilyen rendszeren néhány MB sem kevés.
Persze, ha felteszel egy 7,5MB-os fw-t, akkor nem sok hely fog maradni a jffs-nek.
-
Szia!
Mondjuk amint látom ez egy 2015-ös írás, de ha valóban nem megy a forward - azóta sem - akkor az úgy tényleg gáz.
A flash-t próbáltad megformázni jffs-nek, belemásolni annyi tartalmat, hogy tele legyen, majd kiolvasni azt onnan? Mondjuk HW verziótól függően azokban van 8MB-os is, ha jól rémlik nekem is volt olyanom régen, bár sosem használtam élesben, csak ilyen "játszós" router volt.
WRT54GS későbbi, illetve ASUS WL500gP korábbi verzió esetén a RAM-mal is volt hasonló, ott meg 16 és 32MB volt bennük, de gyárilag csak 8 és 16MB volt aktív, de megfelelő nvram parancsokkal hadra lehetett fogni a másik felét is.
-
Nem teszteltem, de nem is áll szándékomban, mert egyrészt nem akarok dual wan-os fw-t, a sok negatív vélemény miatt, másrészt most inkább szükségem van egy stabil és jól működő rendszerre mint korábban, így nincs igazán lehetőségem tesztelgetni sem.
Most nem látom a change log-ot a céges proxy miatt, de emlékeim szerint inkább csak az utóbbi egy évben fellelhető frissítések kerültek bele, egyébként a 138-as Shibby build az alapja, ahogyan a számozása is mutatja.
-
Igen, a lengyel fórumon írta Shibby február eleje felé, hogy jön a 139 jövő héten ARM-re, illetve 1-2 hét késéssel MIPS-re is, de ezek a határidők már rég elteltek, és sehol semmi. Anon-ban én is láttam, abból két eszköz azt hiszem Shibby-é, az RT-AC56U pedig kille72-é, aki moderátor az openlinksys fórumon, ő fejleszt most egy külön vonalat Shibby fw-jéből. [link]
szerk.: be is tettem a linket az összefoglalóba a többi közé.
-
-
nyikszi
őstag
Szia!
"USB and NAS - BitTorrent Client - Limits: itt mi van beállítva? Mekkora a neted?"
Itt semmi nem volt beállítva, mert mindig a kliensen állítottam be 750 KB/s-re, de most beállítottam itt is, mert újraindításnál törölte és korlátlan lett. Amúgy 100/50 Mb/s a netem. A letöltést nem korlátozom, mert az nagyon ritkán megy a maximumig és éjszaka történtek a router leállások. Ma nem volt ilyen.
"USB and NAS - BitTorrent Client - Advanced settings: itt hogyan van beállítva a "message level" ?"
Köszi, átállítottam error-ra
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a router a logot elmentse valahova időközönként?
-
stigma
addikt
Tehát a javaslatok:
- Cisco féle wifi: Oks, törlöm
- HTPC-n ftp: a user csak egyetlen user aki használni fogja, és mivel kell neki írás/olvasási jog mert nemcsak adok hanem kapok is tőle adatot.
- FTP helyett FTPS-t használj (kevésbé törhető) : oks ígylesz.
- WAN felől az ASUS CSAK https-en keresztül legyen elérhető : ok,ezt akkor most beállítottuk
- Asus-on felesleges ("ex: .....") port forward-okat töröld : ok, ez megvolt délelött.köszönöm.
-
tjsz
Topikgazda
Tehát a javaslatok:
- Cisco féle wifi: kapcsold ki, ha az Asus-t használod
- HTPC-n ftp: jogosultságokat nézd át, mivel ftpuser-nek van írási joga
- FTP helyett FTPS-t használj (kevésbé törhető)
- WAN felől az ASUS CSAK https-en keresztül legyen elérhető
- Asus-on felesleges ("ex: .....") port forward-okat töröld -
-
-
stigma
addikt
Sajnos nem. Cisco a hülye szolgáltatós routerem (Tréhome), amit 4 éve kaptam lassan.
Dupla Nat azért van, mert ha Bridbe módban használom a másik routerrel egybekötve akkor katasztrófa minden. Lassan töltenek az odlalak, hülyén fogalmazva elfogy a netem, és sokszor szakadozik.
Hozzáteszem az azért kellett 2. router mert sokan van 1 légtérben és Cisco nem bír 10+ eszközt (laptop, telefonok, tabletek, HTPC folyamatosan letöltéssel.
Dupla Nat esetén a legtöbb feladatot a 2.lagos router csinálja , így azóta nincs bajom a nettel.
Vagy menjek a T-home-ba és burítsam rájuk az asztalt, hogy adjatok egy új modemet és ne ilyen szar routert.(Már bocsánat)
-
-
stigma
addikt
Dejó mindenki nekem segít
ASUS WAN IP: 192.168.0.21
Ezenfelül egye az alábbi van nekem:
Cisoc LAN - Asus WAN
Belső hálós címek:
- Cisco : 192.168.0.1
- Asus :192.168.1.1
- HTPc-m : 192.168.1.12 (Asus-ra dugva)DDNS-nél írja a rendes íp címem: 46.139.137.49
Termézsetesen ftp-re is van usernevem + passom.
-
stigma
addikt
Akkor a fejlemények:
Portok-at az alábbira módosítottam a leírások alapján:
Asztali gépemről cmd-ben kiadtam az alábbi parancsot : ping stigma.dynu.com
pingelés sikeres volt ~ 2ms-os időkkel, mind a 4 csomag célbaért.UPNP +NAT-PMP : kikapcsolva
Viszont, ha olyat csinálok, hogy asztali géről próbálok az FTP-s useremmel belépni belső hálón az FTP-re akkor nem enged.
cím: stigma.dynu.com:21 (ha ezt 192.168.1.12:21-re átírom akkor megy)
user + jelszó jól kitöltve
passzív módhasználta: ok.HTPC-n belső ip címet ellenőriztem, 192.168.1.12.
Igen és ami kimaradt : Administrator - Allow Wireless Access :pipaDe itt most nézem Remote Access: Disapble, ezt azonnal Enable-re állítom.
Viszont itt meg lehet adni ezena webes felületen hogy HTTP vagy HTTPS legyen a helyi elérés. -
stigma
addikt
Akkor nézzük miket csináltam eddig meg:
1. Fix ipc a HTPC-nek:
BAsic - Static DHCP/ARP/IPT => itt MAc cím alapján hozzáadtam az HTPC-t. Ez tuti jó, mert a Status/Device list-nél ha a gépnél lévő stat ikonra katitnttottam alapban hozzáadta hogy fix ip-t szeretnék kiosztani neki.2. DDNS kliens megadása:
Basic - DDNS:
Termézsetesen a feketével jelzett résznál a jelszót írtam be.
Itt mivel 1 db DDNS címem első körben csak a sima Non SSL-t használok: (Link-eredeti oldal =>https://www.dynu.com/DynamicDNS/IPUpdateClient/Custom)Update one domain name
Non SSL: http://api.dynu.com/nic/update?hostname=example.dynu.com&password=PASSWORD
3. Port forwarding:
Itt számos porot használok:
21- FTP miatt, ami majd ha Cloud elkészül törölni fogok.
8895,1900,51413 -Transmission miatt
Illetve remélem jól felvettem az általad mondott portokat, gond az ha 1 külső port 2 belsőre mutat? 80 és 443-ra?4. Rész
Port Forwarding - UPNP
Az alábbi 2 dologt pipáltam ki amik nem voltak eddig engedélyezve. Rosszil tettem? Netes leírás alapján azt írták legyen mindkettő kipipálva.Enable UPnP - Pipa
Enable NAT-PMP - pipaPróválkoztam eddig telótról, mobilnetről, hogy csatlakozom az FTP-re ami itthon van de sikeretelenül sajnos.
És pingelést kikapcsoltam: ADvanced - Firewall - Respond to ICMP ping :pipát kivettem.Segítséget köszönöm
, ma+ holnap még utánaolvasok mi volt a ,,user error" amit elkövettem.
-
stigma
addikt
RE, köszi az infót.
Gondolom jelszót és ilyesmit kér ez a HTPC-d?! Ugye?! => természetesen, mert bármi bejelentkezés nlkül kiengedni a netre nem a legjobb ötlet
A HTTPS-es kommunikáció megoldható, igaz ahhot több dolgot kell beállítanom a HTPC-n melyen ubuntu server fut. => és a 8080 lesz beforgatva 433-ra mint írtad is.
Köszi szépen, ezt viszont csak szombaton tudom kipróbálni.
Tegnap beállított DDNS címem sajnos nem melóból megpingelve nem érem el, szóval ott még valami nem jó nálam. (pingelésnél nem találtam állomást)
-
stigma
addikt
Re, köszi az infót.
Igen WAN-ról néztem, külön a dynudns oldalán van egy port checker mely ,,FAIL"-re futott, ezért gondolom az thogy zárva van.Maga az ötlet miért is kell nekem, az azért van mert van egy HTPC-m ( mely NAS + médiaszerver egyben), és telepítettem rá nextcloud-ot - saját felhő - melyet belső hláózaton sikeresen elérek, viszont célom az lenne, hogy ha fontos dolgokat kellene elérni bárhonnan, akkor jóljön nekem. (Google Drive 15GB csak, Dropbox egyre kevesebb)
Jelen esetben belső ip-n így használom: http://192.168.1.XX/nextcloud/
DDNS címmmel így elérném http://stigma.dynu.com/nextcloud/Célom ez lenne, maga az Asus routerre (192.168.1.1) csatlakozik az a HTPC, melyen állítottam a 443 és 80-as portot.
-
stigma
addikt
Köszi, ezen a felületen alul meg is jelent az IP címem (46.XX.XX.XX)
80-as és 433-as portokat néztem mindkettő FAIL-re futott, tehát zárva van.Ezek be vannak állítva nekem port fowardingban, visztont itt ezeket a portokat melyik IP-hez rendelem?
- asus routeréhez? (192.168.0.21)
- HTPC-hez mellyel fogm majd ahsználni ezt a címet (192.168.1.12 ) =>ehhez van rendelve most a 80as és 443-as port.Bocs hogy ilyen alapot kérdezem.
-
-
Tav-Csoves
őstag
Tehát amikor az Asus-od mint AP működött, akkor is leesett a sebesség?
Igen
Hogy volt rákötve a számítógéped? Kábelen vagy wifin keresztül?
Wifin próbáltam. Kábellel csak a routert, és a cube-ot kötöttem össze, illetve még egyszer kipróbáltam kábellel a cube és a pc között. - az ugye bár rendesen ment, mert a routeren nem ment át adat. -
Tav-Csoves
őstag
Nem nagyon van benne ilyen.
Továbbá azaz érdekes, hogy ha mind a kettő - cube, és router - eszköznek aktív a wifi-je, és visszaváltok a cube-ra, akkor simán jön a 30 Mbit/s. Tehát a szűk keresztmetszet a router... :S Ebből nekem az jön le, hogy a szolgáltató nem korlátoz, a korlát a routerben van.
viszont nagyon jó lenne megoldani... -
A Victek mod volt hasonló, de már jó ideje nincs külön kiadás belőle, Victek is betársult Shibby mellé, és egy fw-be integrálják a munkáikat. TomatoUSB-vel ugyanez a helyzet. Persze nem mondom, ha esetleg Shibby bedobná a törölközőt akkor nem folytatná valaki a projektet, de most nem tudok létező alternatíváról.
-
Tav-Csoves
őstag
Mr Dini: QoS, stb nem aktív a routeren? Ez kábeles, vagy wifis sebesség?
QoS intaktív. Hát a mért adatok wifisek. Többieknek is Wifin osztanám meg. Csatornaválasztást ellenőrizve, interferálódás kizárva.
tjsz:
Akkor ez viszont szolgáltatói korlátozás lesz. Vod(k)afone?
Most hogy így Mr Dini rákérdezett a wifis/kábelességre, ha megpróbálnám wifin áthozni a jelet, lehet hogy a szolgáltató nem korlátozná? A cube-on egy darab LAN luk van... Abban az esetben milyen konfigurációt javasolsz, ha wifin szeretném átvinni a cube-ról a jelet? - mert akkor a szolgáltató - talán - csak sima felhasználónak vélné a routert.(?)
A szolgáltató az osztrák A1 Austria Telekom. Bécsből írok.
Miért nem ARM-t használsz? Vagy ez az Asus nem ARM-es?
a groov.pl router listában K26RT-N-es a router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest