Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czaki
    tag

Sziasztok!

Nemrégiben frissítettem 2020.03-as FreshTomato verzióra a routerem (Asus RT-N18U). Korábban is tapasztaltam néha random összeomlást de bíztam benne hogy az újabb firmware ezt megoldja. Sajnos nem így lett, azt vettem észre hogy ha vezeték nélküli hálózaton másolok (akár FTP, akár SMB) akkor egy idő után teljesen lefagy a router, csak kézzel történő ki/bekapcsolással tér magához. Mivel szeretném távolról is használni az FTP szervert így ez nem a legjobb jelenség, mivel távolról nem tudom manuálisan újraindítani. Tapasztalt valaki hasonlót korábban?

Frissítéskor természetesen NVRAM törölve lett, semmilyen eszköz nem volt az USB portra sem csatlakoztatva. Normál üzemben a Transmission, FTP és média szerver funkciók futnak, viszont a hőfok így is 75 °C körül van stabilan és a memóriahasználat is 70-80% körül alakul.

Van valami beállítás esetleg, aminek az esetleges hibás használata ilyen jelenséget okozhat? A hőfok és memória terhelés miatt kell aggódjak? Hajlandó vagyok funkciókat beáldozni a jobb stabilitás érdekében de egyelőre úgy érzem hogy egy tűt keresek egy szénakazalban és nem tudom milyen irányba induljak el a megoldás felé.

Bármilyen választ, javaslatot előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák