Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunpower
tag
Azóta megjavult....
Mivel a torrentek és a torrent fájlok egy Synology nas-ból lettek átköltöztetve, így a fájlok nevéhez hozzá volt fűzve 17 karakter. Ezeket kitörölve és a Transmissiont újraindítva tökéletes lett a dolog, úgy számol ahogy kell!
Igaz hogy az összes ellenőrzését elölről kezdte, de egyszer ki lehet bírni.
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A webes felületen is annyi az arány.
Még úgy is, hogy TM kikapcsol, router újraindít, TM bekapcsol......
Sajna továbbra is úgy számol mintha 1000-es szorzó lenne benne. -
-
sunpower
tag
Intruder, Akom, köszönöm a választ!
Akkor majd a következőben remélem már lesz.
Viszont van egy újabb furcsaság:
Feltöltöttem a winyóra a torrenteket, megy is a seed szépen, de valamiért a Transmission GUI az aránynál nagyon nagy értékeket ír ki. Olyan mintha lenne benne egy 1000-es szorzó. Tehát mondjuk 0,325-ös aránynak kéne lenni, de 325-ös arányt ír ki.
Ez mitől lehet? Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Dee...

-
válasz
SteveBeard
üzenetére
Meg aztán, ha több scriptet is szeretnél futtatni egy eseményhez (pl wan up) kapcsolódóan, és mindet a webes felületre ömleszted be, akkor az átláthatatlan lesz!
Arról nem is beszélve, hogy PuTTY-ban szerkeszteni vi-vel, vagy mc-ben, meg file-ban tárolni, sokkal OpenWrt-sebb, mint ha az admin felületen csinálnád... Nem?

-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
Persze kipróbáltam mind a kettőt és igen, működik.

Ezt az NVRAM dolgot még szoknom kell... -
válasz
SteveBeard
üzenetére
Elvileg mindegy, de célszerűbb csak a meghívó parancsot beírni, mert így nem foglalja a helyet NVRAM-ban! Tudod, abból "csak" 64KB van, még JFFS-ból 20MB!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ezt értem, csak a legegyszerűbb rész nem megy
meghívni a parancsotMost azt csináltam, hogy az egész scriptet beírtam a WAN UP részbe.
Vagy elég lenne a script elérési útját beírni?
Mondjuk így: /tmp/sendip.sh -
válasz
SteveBeard
üzenetére
Szia!
Azt, hogy az...
Administration -> Scripts -> WAN Up
részből célszerű meghívni a parancsot, így az mindig le fog futni, amikor "wan up" történik, vagyis lehetséges, hogy a router új IP címet kap!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
"Akkor neked is pont megfelelő a WAN Up rész a script meghívására!"
Ez mit jelent pontosan?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem nagyobb... Sőt igazából még jobb is, mert nem az alap porton fut!
-
DonThomasino
veterán
Az SSH elérést átrakni 8080 portra átrakni jó ötlet?
Úgy értem nagyobb a kockázat mint a 22 porton. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Létre kell hoznod a scriptet, az akom által fentebb írt leírás szerint!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Sikerült is átmásolni a két file t.
Hogyan tovább... ? -
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És azt hol hogy ?
Most is erről megy a NET az probléma ?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Meg kellene formázni a JFFS-t, és csatolni!
Administration - JFFS
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megpróbáltam áthúzni.
scp: /jffs/cron_4.1-9_mipsel.ipk: Read-only file system
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Csak a /jffs-be tudod, a többi nem írható, vagy pedig elveszik a tartalma reboot után!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megy az SCP.

Leszedtem a msmtp és cron t .
Pontosan hova másoljam a routeren belül ? -
-
beleszólok
senior tag
Van köztetek olyan, aki archiválja a logjait, netán syslog-ng-t is használ?
-
sunpower
tag
Tanácsot kérnék:
122-es ARM-ra való Tomato van a routeren, de csak a real time forgalmi adatokat látom, az utolsó 24 óráét nem.
Administration-Bandwidth Monitoring beállításoknál ki van jelölve hogy engedélyezve, de mégsem látok semmilyen adatot.Mi lehet a gond? Mit kell még beállítanom?
-
válasz
beleszólok
üzenetére
Igen, torrent kliens!
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az valami trollent... torrent izé? Mert az úgy emlékszem, gyárilag is benne van némely verziókban.

(AIO biztosan, a többiből nem tudom, melyekben) -
válasz
beleszólok
üzenetére
Transmission-t is fel lehet tenni optware nélkül! Ez amolyan portable felhasználás, mint Windows alatt is! Kicsomagolod a binárist, és használod!
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bevallom, sohasem néztem utána, csak arra emlékeztem, hogy bizonyos routereken elérhető a jffs, másokon meg nem. Azt hittem, hardveres adottság.
Azzal meg végképp újat mondtál, hogy ent-/optware nélkül is fel lehet ilyen szoftvereket pakolászni.
Átfutottam a korábban linkelt leíráson, de mikor megláttam az ipkg parancsokat, számomra egyértelműnek tűnt, hogy a kettőből valamelyik feltétlenül kell neki. -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor neked is pont megfelelő a WAN Up rész a script meghívására!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
EZ lenne a lényeg h akkor jöjjön mail ha változik a WAN ip.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
A script csak minta, ezt nyilván át kell írnod az igényeid szerint, illetőleg a futását is meg kell oldani! A sample-ben ha jól láttam - bár nagyon figyeltem - a WAN Up részből volt meghívva, de időzítheted is akár, vagy más eseményhez is kötheted, függően attól, hogy milyen célra akarod használni!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ami még nem világos a futása, mikor futna ez ?
A forumban azt írtak csak akkor ha megváltozik Az IP.
Nem fogná meg a vasat? -
válasz
beleszólok
üzenetére
A JFFS elérhetősége csak attól függ, hogy mekkora a flash memória, marad-e szabadon a firmware mellett! A minap vettem egy Linksys WRT54GS-t, amiben van 8MB flash, így 2.4-es kerneles fw-vel ott is lehet 3,5MB, illetve 2.6-os kernelessel 1,5-2MB JFFS! Ez néhány dologra bőven elég, pl a fenti scriptet és az msmtp-t beletenni, de ennyi helyre sajnos entware nem fér el, optware meg még úgy se! Régebben egy fórumtárs Tenda-ra telepített entware-t a JFFS-be, Midnight Commander-el, talán 5MB körüli helyen fért el, ha jól rémlik! Viszont ha jól sejtem most fejből, a WRT54GL-ben csak 4MB flash van!
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, azt nem tudtam. A jffs meg egyrészt nem jutott eszembe, másrészt azt feltételeztem volna utoljára, hogy régi routereken is elérhető. Végül is nem nagy difi: a /opt alá mehet a jffs ilyen alapon. Azt hiszem. (már régi emlék, de mintha az opt- és entware is oda akarna települni)
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
válasz
beleszólok
üzenetére
Ez mind szép, de Linksys WRT54GL-e van, amin nincs USB!
Mondjuk kis kézügyességgel lehet bele SD kártya olvasót tenni!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy tudom felrakni a router ra az msmtp t?
USB t nem kezel a routerem. -
beleszólok
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
http://itcafe.hu/tema/tomato_firmware/hsz_3853-3853.html
Ez nem elég?
Annyi eltéréssel, hogy ha új tomato-d van, akkor mindenképpen az Entware-t használd az Optware helyett (saját vélemény, nem biztos, hogy igazam van, de szerintem igen
)Szóval ha egy natúr tomato van a routereden, akkor mielőtt ezt telepíted, kell valami diszk helyettesítő, pl. pendrive rá, a /opt alá mountolva, hogy legyen mire installálni. Ha ez megvan, le kell futtatni a /usr/sbin/entware-install.sh szkriptet (illetve ha ragaszkodsz az optware-hez, akkor optware-install.sh), ami felrakja a szükséges szoftvereket. Utána optware esetében a leírásban látható ipkg, ha entware-t használsz, akkor opkg segítségével felrakod és a leírás alapján beállítod.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Persze! Ha Google-el rákeresel, mindjárt kapsz is segítséget!
#!/bin/sh -x
# ----------------------------------------------------------
# bootmsg.sh
# Script to send an email whenever the router is (re)booted.
# ----------------------------------------------------------
# go to a writeable place
cd /var
#===============================
FROM="wrt54gs"
TO="myemail@address"
NAME="mstombs"
SMTP="smtp.myisp"
#===============================
# write the email headers
cat > msg.txt <<EOF
From: $FROM
To: $TO
Subject: Router reboot
Date: $(date)
Hello $NAME
The router has reconnected on: $(date)
I just thought I'd notify you.
Here's the new ISP IP details
$(ifconfig vlan2 |grep inet)
Best regards,
Your beloved router.
EOF
# send the email
/jffs/msmtp --from=$FROM --host=$SMTP $TO < msg.txt
# cleanup
rm msg.txtAz msmtp-t le tudod tölteni az optware repo-ból!
http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable/ -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Esetleg a install hoz tudnál mutatni egy használható step by step et ?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem szoktam fw-t buildelni!
-
akom
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudok ilyenről.
-
akom
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
msmtp
Ezen leírás alapján el tudsz indulni.
-
DonThomasino
veterán
A router tomato val valamilyen úton módon képes
lehet email küldésre? -
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha olvasok a routerre kötött HDD-ről, akkor 9,5~10 MB/s a sebesség.
Ez egy kicsit érdekes..... -
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Írás a routeren lévő HDD-re 20~24 MB/s között mozog.
Az olvasást még nem tudom mennyi, de megírom azt is (kb. egy óra múlva, mert most betoltam egy kis csomagot neki
). -
-
sunpower
tag
Most röffentettem be az új RT-N 18-as routerem Intruder jóvoltából létrehozott oldal leírásai alapján.

Egy kis csavar azért van a dologban:
Utánanézetem, (meg a munkahelyen is segített egy számítástechnikus kolléga) hogy a router firmware-ében lévő fdisk parancs csak 2TB-ig tud partícionálni.
Mivel 4TB-os winyót kötök a routerre, így egy linux rendszert futtató gépen partícionáltuk, majd a routerre rádugva szépen működik is a rendszer. (Persze az egyéb dolgokat is beállítva.)Kipróbáltam a leállítást is. Újból bekapcsolva szépen felmountol és működik minden.
Intruder, köszi a sok segítséget!

-
kk831228
addikt
Felteszem itt is a kérdést asus n16:
Tudnátok ajánlani egy transmission beállítást amivel stabilan megy a kliens, peer számok,stb...
Eddig viszonylag jól ment, most pár napja nem stabil, most is ujra kellett indítani a klienst hogy kapcsolódni tudjak... 
-
-
sunpower
tag
Ha esetleg valakinek segítséget jelent ez a táblázat. (Azt kutattam, hogy meddig eszi meg a winyót a router)
Nem tudom hogy ezeket a max méreteket mi határozza meg. Maga a hardver, vagy a rajta futó gyári firmware?
-
-
VeryByte
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak Merlin támogatottsági listáján nincs N18U.
Rákérdezek a gyári firmware-eseknél.
Kösz!Kösz az alábbi választ is.

-
válasz
VeryByte
üzenetére
Csak a fentebb linkelt, tehát RT-N16-ra van még belőle, illetőleg régebbi modellekre! Hozzáteszem én ezt is csak WL-500gP-n próbáltam, de ott is csak egy flashelés, és néhány klikkelés erejéig! Egyéb ilyenről nem tudok!
Bár talán RT-N18-ban gyárilag is lehet Dual WAN, legalábbis a nagyobb modellekben van! Ezt azoktól kellene megkérdezni, akik használják a gyári fw-t, mert biztosat én sem tudok!
Még esetleg a Merlin is tudhatja!
DualWAN and Repeater mode (while it was still under development by Asus) -
VeryByte
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kösz!
N18U-ra dual WAN?
Vagy más Asus-ra?
Vagy marad az OpenWRT multiwan?Vagy tud valaki wifi-s dual wan-os router-t?
-
válasz
VeryByte
üzenetére
Szia!
Dual WAN Tomato-val már elég régen nem találkoztam... Az utolsó általam ismert verzió már elég régi, nem tudok róla, hogy készült volna ilyenből ARM build!
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Asus N18U-ra tennék dual WAN-t támogató Tomato-t. Melyiket javasoljátok?
Előre is kösz a segítséget! -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen. A wifin kapcsolódó telóba azonnal tudom CIFS -sel csatolni a másik Lan porton levő NAS -t. De most, hogy írtad, észrevettem még egy különbséget az általános állapothoz képest. Tegnap biztosan volt áramkimaradás. Ekkor leállt a NAS, ami egyébként állandóan be van kapcsolva. Most indítottam újra és most a miniPC adapterén is zöldek a ledek. Lehet, hogy az adapteren keresztül a router nem "csinál" hálózatot, ha az az egyetlen csatlakoztatott eszköz? Ez se lenne rendben, de legalább halvány magyarázat lenne a jelenségre.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tehát a miniPC -ről, az adapteren keresztül olyankor nem csak külső IP -hez nem tudok csatlakozni, hanem már a routert sem érem el. A telóról, wifin nincs probléma. Rendben elérem a routert és van net. Ezzel párhuzamosan, de minden egyéb beavatkozás nélkül helyreáll a kapcsolat a miniPC -n, az adapteren keresztül. Tehát attól lesz azon a lanon net, ha wifin csatlakozok egy másik eszközzel.
-
válasz
khorvat
üzenetére
Igen, az a saját oldalán is be lett linkelve!
http://tomato.groov.pl/?p=664Shibby írta valamelyik lengyel fórumon, hogy már nem lesz 122-es MIPS build, mert közben fény derült hibákra az ARM buildben, és majd ha ezeket kijavította, akkor jön a 123 minden platformra! Eredeti terv az volt, hogy csak fordítani kell, ekkor írta, hogy jövő héten kiadja, de miután kiderültek a hibák, ez változott!
Én lighttpd-vel próbáltam már régebben az OwnCloud-ot, meglehetősen lassú! Ha NGINX is hasonló sebességet fog produkálni alatta, akkor sok öröm nem lesz benne! Legalábbis MIPS alapon nem...
-
khorvat
senior tag
válasz
khorvat
üzenetére
Közben ezt találtam az OwnCloud témában:
Owncloud7 on Tomato using build-in Web serverEzek szerint Shibby a v122 vagy nagyobb verziókban már beépítve adja az OwnCloud felhőszolgáltatás lehetőséget, kérdés milyen lesz a sebessége.
Hajrá Shibby érkezhetne már a héten a MIPSEL routerekre is az új 122-es verziós FW!
-
-
khorvat
senior tag
válasz
sunpower
üzenetére
Webes felületen ha változtatásokat eszközölsz a TM-ben, akkor el kell menteni, ki kell kapcsolni a TM-et majd újra engedélyezni, ekkor fogja lementeni az új beállításokat a torrent mappád konfig fájlába, ahonnan a kezelő progik is csak kiolvassák az aktuálisan érvényes beállításokat. Nekem ez a tapasztalatom a beépített TM-el remélem segít amit leírtam!
Tomatoval használ vki vmilyen felhőszolgáltatást?
Elvárás lenne az androidos telefonról az azzal készített képek szinkronizálása, a hamarosan lejáró dropbox tárhelyem kiváltására keresnék vmi ingyenes megoldást, ha már van egy kivülről is elérhető megfelelően nagy routerre kötött HDD-m, igaz USB2.0 sebességgel, esetleg ez a lassúnak mondható HDD elérés jelenthet akadályt?
Owncloud vmi ilyesmi cél szolgálna erről van vkinek tapasztalata, feltöltési sebességem 20Mbit lenne, vmint létezik ehhez PC kliens progi is vagy az kizárólag dropbox privilégium? -
törölt tag
Ennek a fele se tréfa. A jelenség most minden indok és előzmény nélkül megismétlődött. Szerintem nem lehet az adapterek hibája, mert tőlük teljesen függetlenül áll helyre a hálózat, ha a telóval csatlakozok a routerre. Az eszközök mindegyike régi, stabilan működő bútordarab. Mivel a router sem elérhető olyankor, ezért annak a hibájára tippelek. Hogy lehetne kideríteni, hogy miért nem áll fel a kapcsolat az adapteren keresztül?
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindkét helyen ki van szedve a pipa, de ha leállítom a GUI-t és megint elindítom, akkor megjelenik a pipa a GUI-ban.
Ugyanakkor a webes felületen meg nincs pipa. -
-
sunpower
tag
Aki esetleg a Tomatoban lévő Transmissiont használja:
Miért van az, hogy a router webes felületén kiszdem a pipát onnan, hogy 30 perc tétlenség után tekintse elakadtnak a torrentet, de a Remote GUI-ban állandóan megjelenik?
Hogyan lehet ezt kiküszöbölni, mert tényleg nem nagyon akar seedelni?
Köszi!
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha le akarom állítani a routert (pl. nyaralás), akkor mit kell tenni?
A router esetében ez oké, de a rákötött és felmountolt winyó esetében mit kell tenni, vagy beírni valahova?Köszönöm!
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Optware-t nem telepítettem, mert egyenlőre itt akarok megismerni minden beállítást.
Később elképzelhető hogy felteszem rá, de addig fel kell szedni egy minimális Linux tudást (alapparancsok).Utánanéztem a GPT táblának is, win-ben már megvan a megoldás hogy kell leszedni, vagy átkonvertálni MBR-re, Linuxban még nem tudom, de keresem.
A firmware-ben lévő TM-t használom, egyenlőre nem szivatom magam további extrákkal.
Teljesen jól működik, ha már letöltött torrentet adok hozzá, akkor is elég gyorsan ellenőriz és már seedel is. (Persze most csak pár darab van benne próbából.) Ennek (rt-n16) is kielégítő a sebessége, de az rt-n18u ennél is gyorsabb, úgyhogy szerintem megállja a helyét nas-ként. (Csak most sehol nem lehet kapni....
) -
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már működik a cucc, köszi mégegyszer!

A következő lépés az rt-n18u-ra migrálás lesz. De gondolom az egy picit egyszerűbb, hogy megvannak már a partíciók.
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
DOS-os MBR táblát? Linux alatt? És ezt miért nem lehetett látni, vagy törölni?
Pedig feldugtam a win7-es pc-re is, és töröltem mindent a lemezről. Azt írta ki hogy totál semmi nincs rajta. Ezek szerint ez nem igaz....
Köszönöm!
Privátból:
És az rt-n18u már tudja partícionálni, meg formázni a 4TB-ot?
-
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oké, köszi
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
de akkor miért dob vissza a Command:-hoz, amikor meg sem kérdezi a méretét?
Nem tudom beírni hogy +1024M, mert a Command: jelenik meg.
Konkrétan azt írja ki, miután beírtam a partíció számát (1), hogy: Partition 1 is already defined, delete it before re-adding
És ezután jön a Command:
Tehát nem tudom neki megadni, hogy +1024MAz összes többit létre tudom hozni, de ezt nem.
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy hagytam, hogy a méret megkérdezése nélkül kidobott az opt partíciónál, megcsináltam a többit, de az mkswap /dev/sda2 parancsra azt írta ki, hogy nincs ilyen fájl, vagy könyvtár.
Nincs valami extra gyalulási parancs, mert így nem jutok tovább.
Az opt létrehozásánál azt mondja hogy már létre van hozva, és utána már nem kérdezi a méretét. -
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt írja ki hogy nincs partíció definiálva.
de ha kilépek a parancsból, és beírom a df parancsot, akkor olyat ír, hogy /dev/root, meg tmpfs, meg devfs.
Az elsőnek 100%-a foglalt, a többi üres.
Fel is vannak mountolva(pedig odáig még el sem jutottam!) /-néven, meg /tmp, meg /dev néven.
Totál nem értem hogy mi van.
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
letöröltem, tök üres a lemez, de most beírtam a df parancsot és kiírt 3 db-ot. Hogy lehet ezeket törölni?
-
-
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elkezdtem a partícionálást, de valami nem stimmel.
A leírásodban ez van:
"Üssük le sorban a következő billentyűket:
n ENTER p ENTER 1 ENTER ENTER +1024M ENTER"
Az a baj, hogy az 1-es szám után ha lenyomom az entert, akkor a promtot (Command: ) adja vissza és nem tudok neki méretet adni (+1024M).
Mit tegyek?
Köszi
-
törölt tag
Mostanában érdekes jelenség ütötte fel a fejét. Az a gyanúm, hogy áramkimaradással lehet összefüggésben. A routerből az egyik Lan egy D-Link Powerline adapterhez van csatlakoztatva, aminek a párjából megy a miniPC -be. Az adapteren van három led.
1.: Power
2.: Kapcsolat az adapterek között
3.: Hálózati kapcsolat.
MiniPC bekapcsol, harmadik led piros marad, nuku net, a router sem elérhető. Átcaplatok a routerhez, de mielőtt a mellette levő, másik adapteren elvégezném a kihúz/bedug műveletet, rutinból ellenőrzöm a router hálózati kapcsolatát. Telón bekapcsolom a wifit és ahogy létrejön a kapcsolat a teló és a router között, az adapteren is zöldre vált a harmadik led. Kissé fura. -
sunpower
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valóban.
Megtaláltam Shibby oldalán.
Ahogy visszanézem, mindig követi a TM verziószámot, így ezzel nem kell foglalkozni.
Ma estére kiürül a winyóm, belevágok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meghívni a parancsot

)
tjsz