- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
LOL, tegnap amit a 2 "érdekes játszó" gyerek orra elől kimentettünk, abban volt egy Alpha fegyvertok, amit ideadott nekem Pinkerton
Egész jónak tűnik.
Ezzel sikerült egy jónak tűnő reckless 229-es kesztyűt is kimenteni.MP7, érdekes, hogy még a reclaimerrel is elég ütős volt az MP7, nemhogy talán majd az Alphával.
-
arnikusz
veterán
Emlékeztek még 1.1 és 1.2 között milyen jól lehetett egyedül, vagy akár random csapattal DZ-ben szintezni.
Elindultál DZ1-ból és DZ6 ig ment a farmolás.
Utána pedig mikor rájöttél DZ 6 milyen simán farmolható a Pit, Metro,
Meg amikor egymás után lentről indulva 4 supply is összejött.Nem sírok, az 1.4 tényleg jobb lesz.
1.4 behozatala a legkorábbi időpont ami megjelent, majd el is tűnt október 13 csütörtök.
Ahogy sith is írja ilyen %-os loot esésre azért állandósult jelleggel ne számoljunk.
Bár a redditen olvastam már cifrábbakat is pl. SP tulajoknak külön deikált lootok, nem ami most esik, tegyék elérhetővé az UG-t stb.
Egyébként már írogatnak is, hogy 1.4-ben ne nerfeljék a mostani loot rátát.Milyen játékélményt adna az ha csalók nélkül csapatban ( ami idővel összeszokna) tudna az ember játszani pl. fenti DZ játékos társak ellen.
-
Anonymus23
veterán
Hádde most miről beszéljünk?
Aki benn van az nyomatja, meg gyilkolja a népeket a DZ-ben, mi akik dolgozunk megpróbálunk úgy írogatni, hogy a főnök ne vegye észre. Mondjuk az IT úgyis feljelent állandóan bennünket, hogy ki mennyit netezett, de hát ez van.Korábban meg napokig volt 2 hsz. összesen.
1 küldetésem van még hátra FC Primalból, aztán visszajövök, reszkessen mindenki a DZ-ben.
Reszkessen, mármint a röhögéstőlMer ám mi akkor is lövünk, ha nem áll fel
-
.LnB
titán
Ja, én is próbáltam DSR 2k-t, az felejtős 1070-nel. Vagyis a 60fps-hez mindenképp. Ha valaki elvan az alatt akkor nyomhatja úgy.
(#23959) RazoR8402 Ja nem sajnos.
Csak benéztem. Most aktívba WoW-ozok. Abszolút nem férne bele a Div, de hiányzik. Én szerettem minden hülyesége ellenére ezt a játékot. Aztán meg jön most a tél, lehet még, hogy járkálok kicsit a téli New York utcáin majd.
-
TommyS_27
senior tag
Sőt utolsó vérig harcolnak!!!
Szatyor és a lángszórós
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Köszönjük a hasznos infókat.
Akkor megnézzük a 4. karaktert a nulláról felépítve.
Tegnap DZ 6 fent nem volt annyira jó, de lejjebb csak lett egy Végső hátizsák- játékostársnak külön köszönet-.
Alpha cuccot nem akart dobni, de így akkor már nincs értelme, max. fegyvereket, PxC-t, DZ szintet és creditet érdemes gyűjteni.
PTS fent DZ6-ban egy videon láttam amikor 6-7 baltás rohant le egy játékost, de sikerült neki leszedni folyamatos hátrálás mellett.
A Dagi lángszórós akkor löketet kap a tartályrobbanáskor-utánéget.
PTS Caduceus valakine esett, mint a képen?
Köszönöm. -
-
Anonymus23
veterán
Ezt írtam én is.
Lehet kisebb lesz a különbség a szettek között, egyformán szutyok lesz az összes
Amivel gondom van, hogy nincs kedvem újrakezdeni az egészet. Nem csak időm nem lesz rá, de már kedvem sincs...
Nemsoká visszatérek (na nem mintha ennek lenne bármilyen súlya vagy jelentősége persze), mivel a Primalban már csak a 2 utolsó küldetés van, de nem tudom meddig fog kitartani a "lelkesedés" -
Anonymus23
veterán
Nem a játék maga ment el teljesen, hanem az eddig összeszedett és megszokott, esetleg játékstílusodhoz alkalmazkodó szettek. Nem mindenki örül neki, hogy kezdheti elölről.
De még mindig fényévekkel jobb játék mint az FC Primal, az nagyon statikussá vált egy ideje pedig csak 77%-nál tartok... 24 óra van benne, de szerintem max 30 lesz, aztán vége. Ehhez képest a D azért jóval többet adott.Mindenkinek köszönöm a kedves gratulációkat!
-
arnikusz
veterán
Egyetértek.
Megnézzük 1.4 után, ha nem szimpi van más, én most járok 552-óránál, legyen meg az 1000, mint Anonymusnál, meg még majd csak jön az a 2 DLC.Pedig a képen lévő táblán azt írja menjek haza.
Tegnap DZ elment, játékostárs akkor kapott olyat amit szeretne, én meg a végén szert tettem egy RPK-ra megint, önfenntartó, halálos,pontos összerakva L86 A2-vel még jött hozzá brutális,kiegyensúlyozott, pusztító. Még elektronikára kell gyúrni.
Az elektronika mint látom az eddigi teszt felvételeken újra teret nyer.
-
arnikusz
veterán
Ha nem esik DZ-ben gyertek UG heroicra.
Nálam a kesztyű SP supply a többi (8db) ezek mind 268-asok UG-n sikerült beszerezni míg a 2. alt karakterrel elértem a 25. szintre.
DZ 1-3 között csak 240-esek estek.
Sniperé az különösen szerencsés loot, mert DZ1-ben ha eseik 268-as az 99% Csillag.
Legalábbis nálam. -
arnikusz
veterán
Nálam nagyon bevált az Alpha (4-es bónusz) és 2 Végső.
Csak ajánlani tudom.Ahogy a többiek is írták még Reckless, mellény és Savage kesztyű ( ez nekem még nincs).
Tegnap elkalibráltam az Alpha hátizsákot tűzerőre az tűzfegyver felment 4317-re az életerő viszont 2725, 1270 elektronika mellett ami UG és PVE-re még elmegy.
Főleg G36 van használatban. Az Mp7 kis tárkapacitását nem tudom megszokni.
Viszont kipróbálok egy régi kedvencet így párban az L86-ot aminél igaz, hogy csak 5 talent fog élni, de 13,4 K és veszettül pontos a megfelelő fegyverkiegészítőkkel.
Amherst pedig csak nem akarja dobni a Caduceust (Scar/M4 amiket adott), így visszamegyek a föld alá, ha valaki akar lent szintet fejlődni megyek segíteni most használt karakterrel 20. szinten vagyok.
Ezt most találtam nem tudom volt -e már?
http://divisiontips.com/Resources/SkillCalculator.html
-
arnikusz
veterán
Megleszünk 4 -en vagy hárman és lezúzzuk mint a múltkor.
Sőt takikai is kellene, hogy bizonyos küldiket- gondolok a nevesített személyek levadászása pl. csak 30. szint után csináljunk meg , hátha dob nevesített fegyvert pl. Caduceus.
Ez egy példa múlt hétről erre az ötletre:
https://www.youtube.com/watch?v=rCfUeQL66Hs
Olvastam olyan ötletelést, amely 229-es Caduceusról szól.
De ezekre nagyon hamar fény fog derülni október havában.
-
törölt tag
Köszi a tesztet Razor.
Tommy igen sajnos ez borzalmas így. Bár Mengele azt mondja, hogy nem csal itt senki.
Mondjuk arra a kérdésemre, hogy pulse és okos nélkül, hogy lő csípőből szarrá pillanatok alatt én meg nem karcolom arra nem tudott válaszolni. Szerintem ki be kapcsolgatnak valamit. -
törölt tag
Rendben. Akkor már ketten vagyunk. Recska ne csináld már. Bemegyünk aztán lesz ami lesz. Ha csalók vannak váltogatjuk a szervereket ha nincs akkor meg jól szórakozunk.
1.4-el reméljük sokat javul a helyzet de ne pihentessük már. Csapatban jókat nevetünk majd. Én már lesz@rom a csalókat ha lelő csak nevetek rajta.
És végezetül! Baszok én a dz-re meg a drop-ra.
Basszus nekem hiányzik CybR és DemmeR.
Nem brekeg a béka a mikrofonba stb... -
Snip3r_HUN
addikt
Sajnos nincs nagyon konkurencia 64 fős multi terén,ami pár ezer órára leköti az embert. A 3-ba és a 4-be is beletoltam ~1000-1000 órát,szóval részemről előrendeltem.
(#22931) players111: Béta... várható volt sajnos,ami elrettentő lehet az a magas alap ár + a prémium lesz. 4-ben sem volt eget rengetően sok,bár az “esl pro” réteg meg macrózik orrba szájba.
-
Anonymus23
veterán
Köszi, ezt mondjuk tudtam volt, csak mondom hátha van offline mentés is. De akkor nem.
A másikra van megoldás, hogy ne kelljen újra letöltenem?Ez lett:
i7-6700K, Asus Z170 Pro Gamer, 2x8 GB DDR4 2,66 GHz ram, 512 GB m.2 SSD AHCI PCIe x4
A többi maradt a régi gépből: GTX970, 1 TB HDD + a sallang(#22773) arnikusz
Köszi neked is az infót, a letöltést akartam elkerülni, de lehet nem fog menni -
Anonymus23
veterán
Most nem vagyok otthon, így a pontos adatokat nem látom, illetve most mennem kell egy monstre megbeszélésre, annak kb 11-12-kor lesz csak vége, így max délután tudom összevetni a saját excelemmel.
Sniper az, aki otthon van még és ilyenkor fenn van reggelente, szerintem Ő meg tudná nézni, esetleg kérdezz rá.
-
Snip3r_HUN
addikt
Lv19-ig mentem ma,kb. holnap meglesz a 30. Már csak azt nem tudom hogy mi legyen,lehet felpakolom majd rá állandóra a dead eye szettet.
Látszik hogy nyári szabi van,sikerült belehúzni.(#22664) RazoR8402: Egyedül toltam,tegnap csináltam meg a karaktert,akkor csak Lv5-ig mentem,ma álltam neki remdesen.
-
wat?
@arnikusz: igen, az első karimnál rögtön kifobta ezt a kettőt. utána még jött egy deadeye valami, a többi viszont alapanyagként/vendor trashként kezdett új életet.
@Snip3r_HUN: gg
@Dancs Ákos: nekem jellemzően megfagy, amikor gépbekapcs utáni első indításkor átállítom a kijelzőmüdot fullscreenre (képet nem frissíti tovább). aztán alt+f4, és másodjára már nincs gond. ezt a 0. típusú találkozást kivéve nincs stabilitási gondom a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest