- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Biztos, hogy nerfelik a Malacot is?
Most már a 256-os lenne a cél, mert csak arról van szó just moment, hogy az MG5 kerül nerf alá.
Remélem így marad.
AR-ből Famas.
A Blind/ Urban MDR-t meg Bansheeben kipróbálom.Azt láttátok, hogy TIER5 Incursion challenge ad 270 PxC-T.
Hétfőn kiadják majd a hivatalos adatokat akkor elválik mi lesz.
-
arnikusz
veterán
Vannak aki kiprovokálják- kedden egy mikrobi a park DZ3 kimentésnél folyamatosan valami recsegést produkált csak le kellett lőni. Utána egy másik majom jön leszedjük, lemegyünk a metróba itt megint jön nyomja az ulti szöveget leszedi egyikünket, na hát akkor kapsz a pofádra feküdt is.
Tegnap meg elhagyjuk a kimentést és mennénk Malacra - megy csapattárs elől szemből jön Kakaj Jani és vaksi nem látja 4-en lennénk elkezdi sorozni Bajtársunkat na őt is.
DZ 4-ben az LMB-s kimentésnél a következő kettőre már csípőből lőttem, de ők csak kimenteni akartak, nem baj a csapattárs is kimentett, aztán megjöttek a ruszkik és tentikéltem.
De a rosszalkodásnak meg lett az eredménye, mert ezután kaptam ajándékba a Malacot.
Ma felöltözik és Alphával teszt hétvége. -
törölt tag
Ez nem igaz ilyet senki nem mondott! Elhisszük, hogy úgy volt de pl: Összefutsz párszor csaló brigáddal mondjuk 1-2 órán belül utána hajlamos az ember egy jobb csapatra is azt mondani, hogy "na ezek is csalnak" Pedig rohadtul nem csak jobbak.
Minket napi szinten csalóznak.Razor! Bocs főni de úgy látszik kitört az arab tavasz.
-
TommyS_27
senior tag
Csak arra akartam reflektálni, hogy egy összeszokott csapat ellen nehéz, főleg úgy, hogy nem keresitek a PvP-t! Aki kezdeményez az meg mindig előnyben van. Ennyit akartam volna csak, nem az önfényezés volt a cél!
Itt egy video arról, hogy milyen egy "Superhero"! Alig lehet lelőni de mégis sebez! Tanulságos![link]
És ő se csal!
-
TommyS_27
senior tag
Ilyenek velünk is előfordulnak, de sokkal kevesebb mint 1.3-ban!
G-vel 10-15lövés/játékos az átlag , sokszor ketten csapunk meg 8 játékost. Akkor minket hívank cheaternek. Pedig nagyon nem csalunk!
Sajnos azt vettem észre, hogy az ultik nem működnek mindig jól! Megkapom a kéket, de kb ugyanolyan gyorsan sebződök mint nélküle. A heal sem olyan mint a PTS-ben volt. Sokszor beakad.A szerverekről meg ne is beszéljünk! Szarul rak be régiókba azért van az néha, hogy tele van orosszal meg kínaival! Nekik jó a pingjük mi meg ~150-es (érzetre) pingel szenvedünk!
@arnikusz: ne vegyétek magatokra, nem bántásból mondom de Ti lehet nem PvP-tetek annyit mint akik ellen összerak! Oda nem csak jó gear kell hanem sok tapasztalat meg összeszokott PvP társaság!!! Egy szar 4-es csapatot egyedül is lelövök mert nem tudják hogyan kell mozogni!
Ti meg szerintem most kezdtetek PvPni mások meg már megjelenés óta!
-
-
arnikusz
veterán
-
TommyS_27
senior tag
Persze, mivel mindenki letette az MP7-et
azt nem tudják felfogni, hogy az emberek mindig az aktuális legjobbat használják. Túl nagyokat nerfelnek és sajnos ez élesben derül ki. Van statjuk és látják, hogy a kutya nem használja már az Mp7-et meg az M1A-t. Ezért most korrekciós buffolnak, hogy azt is lehessen használni.
-
-
arnikusz
veterán
Nem baj, sikerélmény így rugó téren és jó társaság ez a lényeg.
Holnap új nap virrad a vadászat folytatódhat.
De a nest bizgerál lehet meg kéne lesni hétvégén.
Eszembe jutott, hogy az altoknál van Alpha tok és jöhet a Savage kesztyű, meg kellene egy kis keménység, ami a tűzerőt lejebb vinné, de ez így nem okés az összedobott karakteren. -
arnikusz
veterán
A fedezékes módszerrel?
Azért látok én szaladgálós youtube videokat.
Nem tudom én az UG-vel szimpatizálok továbbra is.
A HVT-k nem kápráztattak el, a DZ-szintúgy ( míg Malacot nem dob).
Tegnap fent DZ6 Pit és Q épület is szánalmas loot.Most írogatják itt a SOTG twitchen a PVP arénát, először a csalókat rendezzék már.
-
Anonymus23
veterán
Hát a hátadat lövi, mert szemből nem mer támadni, mert görény.
Vagy csak túl sok terrorista elhárítós filmet nézett, és ott mindig a hátizsákok robbannak, és ezért lövi a hátizsákodat.
De szerintem inkább az első
Tegnap egész este ment a DZ, nekem nagyon sok jó cucc esett.
LVOAC-hoz:
4 alpha + 2 valami, de elég pontatlan az LVOAC és társai, viszont a 2 sentry bónusza a 30% pontosság, esett egy jó kis sentry mellény, de még pörgetni kell rá tűzfegyvert, de ki fogom próbálni. AZ LVOAC-on minden mennyiségben visszarúgás csökkentés van, egész jó így...
A 4 Alpha MP5 ST-vel 254 + 260 + 70 k, ezzel már el lehet lenni éppen DZ-ben, a második SMG még az 1.2-ben megvehető 204-es AUG, amin van Ádáz is. -
arnikusz
veterán
Csak nem valami Mario nevű volt mert hétvégén én is belefutottam.
Sok az ilyen kis görény.Lesz az nyugi.
Tegnap előhalásztam a Predator tokot amin 1004 1000 898 értékek vannak és míg kint bóklásztam az egyik boss dobott egy Predator hátizsákot kalibrálatlanul összeraktam a 4 Bansheeval és meglepően jól teljesített.
Egyébként szemét ez a kalibráló, mert tegnap az Alpha térdvédőt hegesztettem és elindultam 81200-al és mire beadta az 1008 tűzfegyvert elkért 4 milka csokit, de szerencse van utánpótlás.
Múlt héten esett mindenből magas páncélértékkel bíró, de szombattól talán a tegnapi reckless mellény volt 2500 felett, hol van már a 2714 és 2771 Banshee meg Reckless, nem baj megmaradtak.
Mindenkinek továbbra is jó vadászatot.
Este reszkess Malacka, vagy én hogy lesz-e?
-
arnikusz
veterán
Szombati váltással ment.
A 42 utcai DZ bejárat 263 páncélt adó- 137 ezer DZ credit.
Bulletking és Apolló LMB boss is dobál 260 felettiket.
A rajz annyira nem szimpi, mert eddig kb. 50 ből adott egy 268-ast.
Még a keménységhez azokat vadászd ahol mindhárom alapérték 980 körüli.
A nagy loot ráta alapján lesznek jók.
Hajrá.Este megyek UG utána fent napik, majd a 14 boss, ha valaki társul szeretettel várom.
229 Hungry Hog DZ- n kívül estt valakinek?
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
Csomópont vendor a lift előtt.
690 PxC löfegyver és elektronika volt pénteken, de szerintem nem változott.
Bullet king és Apollo LMB dobott nálam 268 páncélt adó löfegyó módot.
42 street DZ bejárat bolt akkor 263 páncélt adó 137 ezer DZ credit.
A box termes boltban 255 páncélt adó elektronika.
A tervrajz eddig 30 ból 1 269, 1 211 és 1 207 et sikerült. -
arnikusz
veterán
Én a nagyobb K-at rakom elsődlegesbe.
Pl. ez az ak 19.1K, a jobban felszerelt G36 nagyobb DPS- el másodlagos, a16K mellé még kap1.43 K-t.
Alapból nem kell a kiegészítő fegyvert felszerelni, de most rengeteg kieg esik így felöltöztetem.
Van úgy, hogy a nagy harc közben egy mob megcsap akkor véletlenül cserélődik és akkor jó. -
Mi a rendet tartjuk fent. Elsosorban rugooles. Valamint a jatekosok taskajat kutatjuk at illegalis, god roll szetitem es fegyver utan. Fent kell tartani a rendet.
1 jatekost nem olunk. Kiveve ha O kezdi. Mint tegnap a srac, aki dz5ben levagta a kotelunk, majd iszkiri volt a tarsaihoz. Utolertuk oket. 1 perc mulva manhunt
-
FaTHI
őstag
Érdekes dolog ez, az 1.3-ban az ember megbecsülte a zöldtáskát nem is kicsit, mire kimentette.Most meg ugyan nem zöld táskát, de 9-ből legalább 4-5 zöld cuccot viszel ki. már azt sem tudom megnézzem e őket, csak eladom. Érdekes lesz ez igy, kihivás nem sok van az 1.4 ben eddig számomra.
-
Halal-kerlelhetetlen-kepzett. Ha sok a mob, 2 percenkent van ultim.
De van halal-brutal-fogekony m60 is, picit kisebb sebzessel. Tetszik. Na meg vegre az assault riflek erosek...229es mp7 12.5k sebzes, 204es BoO-s aug ( 23.5% critesely ) 15k. Az a fegyo meg op most is.
Ma osszeallitom a sticky karit, kivancsi vagyok, mit sikerul.
-
arnikusz
veterán
MP7 nekem UG heroic boss.
Társaknak a múlt héten DZ3.
229 es AUG esett a hét elején randomokkal DZ 1 parkolóval szemben az udvarban lévő ládából.
De RPK egy óra alatt 5 db is.
Tehát abszolúte szerencse.
Régebben a Pit boss dobált nekem smgket.
Ja a Midast nem veszem annak, mert az használhatatlan -
arnikusz
veterán
Nem mert így írják:
Named Weapons
They can now drop with all Gear Scores
There are some changes to where they drop
Showstopper still drops in challenge mode Story Missions
Liberator Valkyrie can be bought from Vendors
Damascus is still locked to the level of the blueprint you get when you have finished the storyMég egy MG5 huss:
MG5 Weapon
Was removed from PTS
It was still balanced for 1.3, it was never meant to have the stats it did have on PTS
It should be added in the next update, but that was not confirmed.
A Survivalra gondolnék itt.Este viszont a Showstoppert megpróbálom beszerezni, hátha valamelyik challenge- nél esik, természetesen Lexingtonnal kezdek.
Aki gondolja csatlakozhat- csapatban jobb a móka, beszélni nem tudok, mert elkapott a nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest