- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #23287 üzenetére
Udv itt
en is kinozom egy ideje, most nyaron vettem meg de sokszor szivas a DZestenkent szoktam lenni, parszor ejszaka is voltam akkor nyugisabb volt
Ha vagytok hianyosan jelenkeznek kis szorakozasra
190 koruli karakterem van valahogy az istennek sem tudok 200 asokat osszekaparni par van beloluk
120-130 ora korul jarok, tegnap este masodikkaraktermet 10 szintig felnyomtam egyedul
masodszorra hamarabb haladok, nem ovasok mindent el
ma ragtam at sok hozzaszolasotok magam 2 sodszorra, mpersze nem mind a 23 ezren
Udv mindenkinek
pottyoske1976 karakterrel jatszom Multisokat ritkan szoktam CS en voltam evekig amig meguntam
meg a CD par reszen de ott kevesebbet a tobb csalo miatt -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23275 üzenetére
Erősen koncentráljon kérem az Alpha Bridgre -nálam bejött - külön mókás, hogy lassan összerakhatok egy sárga felszereléses alt karaktert is
.
Az M60-as viszont ádáz, brutális és halálos talentekkel bír, van 2 db LW-m lehet este megnézem mit lehet kihozni a 4-es Alphával.
A végső kesztyűnél valószínűleg a sebzést fogom kalibrálni.
Minden SP tulaj játékostársnak jó lot hullást kívánok.
Nem láttam a szerverleállásán kívül semmi érdekességet mára.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #23245 üzenetére
Tegnap UGztunk, smart coveren kívül shoti 20m-ről 1 lövéssel lelövi, közvetlen közelről 2-3 lövés is kell smart coverben. Ezen nem fog a 30% segíteni, ha nem lesz smart cover.
Ez kb olyan, hogy kinek melyik játékstílus fekszik.
Nekem is volt olyan DZ-ben, hogy menekültem 4 rugó elől, és kiabálják, hogy ne meneküljek, hát mondom apádat, azt, majd ingyen frag leszek nekik nem??? Dolgozzanak meg értem -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #23243 üzenetére
Sticky flash v. sticky explo = problem solved.
Amúgy ma Szatyorékkal toltunk egy baromi jót, 2-3 órán át ment a rugó vadászat, néhány furcsa halált leszámítva régóta nem élveztem ennyire a pvp-t mint ma. 31 kulcs bezsebelve.
A Sentry Sticky 750k sebzésétől páran nekiálltak cipőfűzőt kötni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #23243 üzenetére
PvP részből vegyék ki, ez OK, de ez eléggé egysíkú megközelítés, mert 35-ös shotis ellen kb esélytelen vagy SC nélkül. Ha kiveszik, akkor pl a heroic játszhatatlan lesz.
A PvP meg jelenleg egy trágyadomb, nem ez reformálná meg.
Ezért utálom azt a youtuber barmot is (nem jut eszembe a neve), aki folyamatosan hangoztatja hogy a sentry, a smart cover meg a pulse a legnagyobb hibája ennek a játéknak, és ki kéne venni. Holott ezzel együtt használható jelenleg a PvE rész.
Nem, a legnagyobb hibája ennek a játéknak a csíterek, utána meg a balance jellemző hiánya. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23220 üzenetére
Apa+ Anya kihúzza a konnektort és ágyba zavarja őket- mert holnap skola.
Reggel 5-7- ig is nagy az üresség.Norti köszönjük az összefoglalót, csak végigfutottam rajta, de a játékos 40-es apukát sikerült elkápráztatni, de még mindig fenntartásaim vannak.
Még egy a tegnapi MP7 esetében a pontos talentet kalibráltam, elsőre a javasoltak közül a fogékony jött azt cseréltem, csak a 41-es tárat kell megszokni.
Jól emlékszem, hogy 50 feletti tár MP7 esetében nincs?
Köszönöm.Egyébként szép napot mindenkinek.
-
válasz
#35434496 #23198 üzenetére
erről azért megoszlanak a vélemények, és amikor kijönnek bf4hez valami új okossággal, az ottani ff-et is ki kell rá kupálni (be kell tanítani, hogy felismerje). az ff működésének alapja az, amit a szervereken statisztikaként egy játékosról el tud tárolni, azaz az adatminőség megalapozza a sikerességét. itt pedig a bfhez képest szerintem nagyobb az adatmennyiség, amit szinkronizálnak a szerverekkel (lásd még invertory), ergo másra nem jut annyi hely.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #23193 üzenetére
Tegnap már ott tartott a dolog, hogy az egyik gyerek azt mondta Tommy-nak, hogy csirkeszar a karaktere azért nem tudja sebezni.
Igen!
Amikor 5-600K szívósságot lelövök 10 skulóból... Azt meg nem lehetett sebezni, de 5 golyótól haltam.
Van itt valami ami nem feltétlenül csalás. Lehet bugoltatnak valamit megint ami még nem került nyilvánosságra. Mint annó a bugos álapothatás alatt regenes maszk.Bebugoltatnak valamit dps-re(striker) és magukra pakolnak annyi szívósságot amennyit csak bírnak. Így lényegében nem csal, csak kihasznál egy olyan bugot amiről mi még nem tudunk. Aztán röhög.
A teleport rpm csalókról könnyű eldönteni mert az nyilvánvaló. De ezek a sebezhetetlen óriás dps-es huszárok nagyon idegesítőek.
Tegnap éjjel ment BreezyPeazy streamje. Néztem és nem volt csaló. Kérdeztem is, hogy amcsiban mi a helyzet. Írták, hogy nem sok van. De akik Európából nézték és játszanak mind panaszkodtak az oroszokra. itt ebben a régióban úgy látszik rengeteg van. Ázsiában meg mégtöbb.
Mindegy nekem, hogy milyen cheat protect van/nincs benne, csak nem működik. Egy alapjaiban PvP játékot pedig szvsz a PvP-nél kellene rendbe tenni. Mert nem azért csináltam meg a fullos karikat, hogy a mobok sárkányfészken előbb haljanak.
Képzeljétek el azt, hogy a BF-et csak singleben tudnátok játszani, mert annyi a csaló a multiban. Kb így érezzük magunkat mind akik szeretnek PvP-ni.
-
válasz
#35434496 #23193 üzenetére
a klienst nem védi a fairfight. ez egy statisztikai alapon működő szerveroldalú anticheat-tool. ha a cheated elég szofisztikált, hogy ne hagyjon felismerhető heurisztikát pl. a találati mintában, vagy olyan dolgokat piszkálsz, és használsz ésszel, amiről a kliens nem jelent, láthatatlan vagy.
smackelésre meg nem kell felülni. -
arnikusz
veterán
-
vegitossj7
addikt
válasz
#35434496 #23176 üzenetére
Itt annyira nem érdekli őket ez, hogy még arra se vették a fáradtságot, hogy ezt beletegyék. És a Fairfight a jelentések alapján priorizálja az ellenőrzési rátát bizonyos játékosoknál. Ezért volt fura, hogy Hamish sosem reportolt senki még az elején, csak egy lapra írta fel a nevüket... Mivel rohadtul semmi nem védte a játékot, a report sem használt semmit. Még mindig nem tartom jónak a report majd a talán ban dolgot.
Én egy Vote-kick-nek nagyon örülnék, és az okot is meg lehetne adni, mint csaló, és ha sok összejön neki, lezárják az accját és kivizsgálják. De ez mind fölösleges egy Battleye mellett. Ha az bent van, 99%-ban nem fogsz csalókkal többet találkozni.
De ez mind fölösleges, amíg a DZ egy fos, csalókkal vagy nélkülük. Ezt már a Bétánál mondtam.
Ez nem PvP, ez egy mindig ráerőltetett PvP a PvE-re, kikapcsolhatatlan, PvP elemeket nélkülöző mód.
Nem lehet blueprinted, ha nem érsz el egy szintet, fegyvered, stb. Óriási hiba volt ezt beletenni így...
-
vegitossj7
addikt
válasz
#35434496 #23174 üzenetére
Akkor mi volt az a csomó-csomó ban, még mikor nagyon sokan csaltak jobbra-balra? Ti is írtátok, 1 csalóval nem találkoztatok heteken át, az egész kitisztult. Van benne védelem, csak ha egyszer megfejtették az értékeket, akkor simán átverhető. Ugyanez a Fairfight is. Az is szerver védelem. Ide kliens védelem kell, a Punkbuster az összes cheater álma, annál egyszerűbb nincs, már annyiszor feltörték.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23147 üzenetére
Alpha mellénynél én is tapasztaltam, de most végsőt használok helyette.
Meg ahogy írja Recska - Alpha fegyvertok, vagy a Firecrest atom jó.
Tegnap az egyik játékostárs Firecrestben volt és csak később vettem észre, hogy én is tüzes golyókat varázsolok.DZ-ben mostanában amikor megnézed a 9 férőhelyet csak a fegyvereket és szett itemek mutatja magát a ládát hogy van pl. 4 db azt nem (- igaz hogy a héten kezdtem újra DZ-be járni két hónap után-) ez így van 1.3 óta.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23091 üzenetére
Nem sírás, de ha tényleg lenne normális csaló kiszűrés és csak összeszokott csapatok lennének az nagyot nyomna a játékélményen.
Ahogy írtátok korábban megvannak egy összeszokott 4-es csapatban a kialakult szettek amik egymást kiegészítve, nagyon jó taktikával simán élvezhetővé teszik a játékot addig, míg nem jön egy superman csaló. -
-
válasz
#35434496 #23047 üzenetére
Ezen felizgulva "surprise motherf@cker" kialtassal kimentem, stickyt alajukvagtam, es rohogve leutottem az egyiket. Persze szenne lottek a tobbiek... De megerte.
2 vegso ellen is megvan a megoldasom. Granatot dobok az emberek ala, majd a proxi sticky, egyszerre robban, es 100e felett sebez a ketto egyutt. 100e hpja meg keves embernek van
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #23043 üzenetére
Mekkora lúzer lehet már az ilyen, még cheattel sem tud érvényesülni.
Minek játszik az ilyen, biztos van olyan dolog, amiben "sikereket" tud elérni, csak lejjebb kell adni a szintet.
Gondolom az ilyen meg azon gondolkozik most, hogy ti milyen cheatet használhattok, ha még így is lelőttétek, és most túrja a netet, hogy neki is az kellVárom én is a videót
-
válasz
#35434496 #23022 üzenetére
Csak a PB-ről írtam
Viszont utánanéztem a FairFightnak. Jó rendszer mivel finomhangolható, de a hátránya az, hogy pont azokat nem kapja el akik ésszel és külső programot használva cheatelnek amit ugye a PB detektálhat (mondjuk a DZ-ben nem is ezekkel van a gond hanem az otromba mód csaló supermanekkel). Gondolom nem véletlen, hogy BF-ben ezt a kettőt kombinálva használják és a FF sem feltétlen rúg ki azonnal (beállítás kérdése ahogy láttam).
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #23022 üzenetére
Ez ilyen formában nem igaz,mivel vannak és lesznek is mindig fizetős csalást használók,akiknek a csalás “frissül”.
Részemről ennek a játéknak október végén legkésőbb lőttek,ha csak nem lesznek érdemi változások. A legfőbb ok a rengeteg csaló nameg mert jön a Battlefield,jut eszembe: Battlefield 1 | Air Montage by Snip3r_HUN -
válasz
#35434496 #23014 üzenetére
Azért a PB messze nem mindenható másrészt csak azután rakná ki a delikvenst miután már elkaptak valakit és az is sok idő (régebben panaszkodtak már a PB-re, hogy elég lassan dolgoznak azaz hetek telnek el mire az első detektálás után elkezdik érte bannolni az embereket).
Amúgy a másik nagy hátránya a PB-nek, hogy amilyen régóta létezik olyan primitív azaz a mai napig képtelen a normális auto update-re. Gondolom ismerős neked, hogy onnan szerzel tudomást a -manuális- frissítés szükségességéről, hogy kivág a PB a szerverről communication error-ral pár perccel azután, hogy beléptél. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #23014 üzenetére
Ja, amíg nem te vagy a préda
Hányszor csatlakozott be demmer meg mások is, hogy bocs nem zavarok, csak szervert akarunk váltani, léptem is szia
A GS az elvetélt ötlet, én az alapján szintezném, hogy mennyi időt töltött rugóként/hányszor volt rugó, és mennyit ölt meg. Az olyan játékosok mint ti, úgyis (akármelyik karakterrel mentek is be) előbb utóbb a "legnagyobb DZ-be" (inkább legvéresebb) kerülnétek be, akik meg békésen farmolgatnának, azok lentebb kerülnének
-
D4ni
őstag
válasz
#35434496 #23001 üzenetére
Ó, nekem a kedvencem az orosz valamint francia játékosok . Biztos vágjátok a kimentési helyet, amivel szemben a tetőről lehet csipázni(Asszem fz02). Na tegnap pont ez történt , hirtelen a player átteleportált a hátunk mögé . Másik érdekes mozzanat , cheater ( nem god módos ) nehezen lelőjjük, az meg a földön összeesve sprintelő Gollammá vált...
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #23001 üzenetére
Én tegnap ebéd előtt egyszer találkoztam egy bandával, de sokat nem tudtunk megnézni őket (ketten voltunk) mert mialatt Haddaway-t öltük simán leszedtek hátulról.
Ezen kívül viszont egy másik játékostárssal és idegenekkel egy kis credit gyűjtés ment ott viszont nem volt hátbalövés, inkább segítettük egymást este megint benézek, ha lesztek csatlakozhatok?
Köszönöm. -
válasz
#35434496 #22985 üzenetére
Reggel Bömbivel bementünk DZ-be. Mindenhol szuperherok. 3 lövéssel agyonlöttek, fullos okosból... Ők nem sebződtek. 10-12k-t löttem rájuk a deadeye-al. Bömbi ment dolgozni. Én bentmaradtam, 2 cucc volt nálam, pont ennyi hiányzott egy kalibráláshoz, kiviszem. 3 srác pont hívott kimentést. Odamentem, okos le, pulse be, gyógyitás így nincs. Egyik srác elkezdett lőni, 3 lövéstől eldől. Társai odaszaladnak, és lőnek. Ülök az okosban, és röhögök. Ez mi? 6 golyó volt a másik 2 kis srác, 35-40e-t sebzett a deadeye+pulse kombó. Elvérzik mindenki. Jön 4 játékos. "WTF", hangzik az egyiktől, és 4-en elkezdtek lőni. Ulti, okos, pulse, majd a 4 játékos egy tártól ( 19 golyó ) eldőlt. Úgy, hogy nem gyógyítottam magam. Ezek után, mikor jön egy superman, és 4-önket lelő, azt mondom ok. Csakhogy ezeknek valszeg hurka volt a gearje. Mi meg fullba vagyunk.
Még mindig tartom azt, hogy akire a deadeye kombóm nem sebez 20 felett, az okosságot tol...
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #22952 üzenetére
LOL.
Mekkora "lag" volt.Azért ez szánalmas, a bankokon is rácsok vannak, őrök vigyáznak rájuk, meg el van zárva minden, ehhez képest a játékoknál a csalók olyan módon meglepik a fejlesztőket mindig, hogy a klasszikus jut róla eszembe:
"Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem"Ennyire mission impossible a csíterek elenni védelem?
-
válasz
#35434496 #22916 üzenetére
Ezzel nincs is baj. Tommy is lelo 2 lovessel a shotibol. Mondjuk nem overhealbol. De a srac elotte lelotte Szatyort, aztan engem 2 lovessel, kozben Breto shotival 3m-rol feltette a sentry 3as jelolest ra, es az overhealje nem ment le a gyereknek, Bretot 1 hitelte, majd kivegzett Teged is. Ez a nem mindegy.
Ugy, hogy elotte a kotelet akarta levagni kimentesen, es lelottuk gond nelkul a 3 haverjaval egyutt... Meghalt, bekapcsolta. Tegnap mennyi ilyen volt???
-
válasz
#35434496 #22904 üzenetére
Hát... reggel 15 perc után az első játékos akibe belefutottam az egy csaló volt
A "what the fuck"-ból nagyjából a odáig jutottam, hogy "wha" mire lelőtt, utána meg max 2 mp alatt eltakarította a cleaner csapatot, egy mk46-tal aminek szerintem csinált a kis programjával minimum 3-4000 rpm-et olyan tempóban ontotta a golyókat. Egy kicsit még várt a bejáratnál aztán vagy bekapcsolta az spm fokozatot vagy csak tovalibbent egy teleporttal
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #22899 üzenetére
Bár lehet, hogy én öregszem, de ezt a csaló létet nem tudom megérteni, ahogy kiveséztük többször is, hogy mi a jó benne.
Meg még azt sem oldották meg, hogy ne dobálja fel, hogy mit hol vehetsz, ha így akarsz játszani.
Na mindegy ma befejezem a 3. karaktert és péntektől, ha valakinek kell segítség kiskari felhúzásában akkor uplay ghiottone001, de csapatban bemegyek még a DZ-be is ha lesz még játékostárs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest