- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43466 üzenetére
Picit most megvilágosodtam. Nyilván, van még csomó dolog amit nem értek. Olvasgatom visszafelé a HSZeket, de egy csomó teljesen kínai a rövidítések miatt. Van valami HSZ vagy oldal, ahol megtalálom a rövidítéseket?
Az én is sejtem, hogy szetteket érdemes használni. És igazából talán már össze is tudnék valamit rakni. Amit (többek között) nem értek, hogy pl. mit jelent a gyakorlatban az "ARMOR", páncélozottság értéke. Kicsit zavarosnak tűnik nekem. Megpróbálom elmagyarázni, hogy mi a bajom, valszeg félreértek valamit. Az a bajom, hogy számtalan esetben az állóképesség (Stamina) érték nagyobb a kisebb páncélozottságú elemnél és emiatt nem tudom, hogy mikor járok jobban.
Nem találtam világos magyarázatot az "Electronics" tulajdonság gyakorlati jelentőségére. Amíg a tűzerő, meg az állóképesség kb. világos, ennek a harmadiknak nem értem a pontos szerepét, jelentőségét. Persze ezenkívül még számtalan dolgot nem értek, de majd lassan magamba szívom a tudást.
Majd csinálok screenshotot, ahogy lesz időm játszani.
Nagyon hasznos ez a fórum, örülök, hogy idetaláltam. Köszönöm, hogy válaszoltok! :-)
Ja, a ruháknak mi értelme? Csak csicsa, ugye?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43461 üzenetére
Várjál csak, kicsit letekerem a loot-od.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43441 üzenetére
Az őszi remény rejtekhelyen van 265 elektro + 3% skill haste módosító,abból is érdemes párat beszerezni.
-
Lefty
addikt
válasz
Kiraly ez a supressor, en is mondani akartam. Minden AR-re ezt tettem ra.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43445 üzenetére
camper noob
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43443 üzenetére
Akkor azt felhúzzuk az enyimé 96.
Utána meg megyek az utolsóra az csak 52 és nincs meg még a Last Stand fevés nélkül. -
arnikusz
veterán
válasz
Estére felrakom a VX-el.
Ahogy írod SMG CHC
AR CHD.SMG-s achid megvan már?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43429 üzenetére
A lagot ne hagyd ki. Szerintem az rosszabb, mert amiatt a többi lelőhetetlen maki is csalónak tűnik, holott csak a levegőt lőttük sokszor, ha tippelni kéne.
Engem személy szerint ez jobban lehoz az életről, mert a cheatert ott lehet hagyni, ez viszont kísér minket egy ideje... -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43429 üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43422 üzenetére
Köszi. Így jobb lett.
Baker_:
Jó a hatos bónusz is. Bár a PTS verzióhoz képest gyengébb a gyógyítás. -
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #43419 üzenetére
Nagyon köszönöm. Ha egyszer nagylány leszek meghálálom.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43419 üzenetére
Van esetleg olyan ami komplett térkép? Ezt kinyomtattam, de eléggé elmosódott, halvány. Vagy rosszul keresem, vagy csak béna vagyok, de nem találok a neten csak 1.6-ról.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43406 üzenetére
Pedig szombaton este szerintem írtam, hogy a Nomáddal bugos nem gut.
Flash a visszagyógyítást visszavették a PTS- hez képest.
Olvastam amit DVD24 írt a 6000 stamináról, volt olyan elvetemült aki 10 ezret írt.
Az enyém 5200 stamina és 7800 t7zfegyó, de megnézem Barrett Specializeddel is. -
aerosmith
őstag
válasz
Anonymus23 #43408 üzenetére
LOL
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43408 üzenetére
megrendelve
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43401 üzenetére
Dani meg Dedike igen! Nekem nem volt hozzá gyomrom
Meg nem is tetszik a malacfej. -
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #43392 üzenetére
Ahh ok, ezt nem tudtam, hogy 4-ig megy, csak 5,6 nem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43394 üzenetére
Oké viszlát!
Írtad is hogy nem próbáltad még 4 cf mellett,én megnéztem nem megy szóval korrigáltam az állításod,úgyhogy
:
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43386 üzenetére
Majd a GE 3-on megcsináljuk, Végső és Reclaimer ajánlott akkor.
De igaza van Anonymusnak 1 óra biztos lesz míg átpakolok mindent az eladós karakterre és megyek DZ divtechet gyűjteni mert csóré vagyok 1210 van csak.Tegnap meglett a 10 ezeröcsis láda, meg 10.000. GE credit.
És biztos, hogy nálam bugos, mert amikor Anonymussal és a többiekkel csináltuk a stopperes óra futást meglett 7800-8000, között, de azóta is csak a múlt szerdai 6304-et mutatja amivel szintén dob 2 ládát azokat se bontom 1.8 ig.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43380 üzenetére
akkor ma stolen signal halál nélkül?
-
5150head
senior tag
válasz
Anonymus23 #43380 üzenetére
Hatalmas volt a lagg nálunk. Robival meg akartuk csinálni a Falcont, hogy neki is meglegyen a maszk, de egyszerűen játszhatatlan volt a game.
Nem sebződtek a mobok, teleportáltak, nem jelezte a gránátot a játék, engem fedezék mögül lőtt ki a sniper, 3-4 próbálkozás után feladtuk. Így nem lehet megcsinálni egy achit.
A végén lenyomtunk egy boss kört meg kifarmoltunk 10e kreditet, pedig teljesen mást terveztünk... Nekem nagyon elegem lett most egy időre a game-ből. -
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #43362 üzenetére
Én is két sniper fegyóval csináltam sentryvel.
Direkt nehogy véletlenül átváltsam.Nem adta be.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43347 üzenetére
hát azután a "sikeres" sólyom után nem játszottam többet. amíg kábelről voltam 1-2 lag volt, amit pl te is mondtál a drónos résznél, de semmi más probléma nem történt. még a killeket is jobban adta, nem mind a tiéd lett.
ugye én korábban is így játszottam és akkor se voltak delta gondjaim. az egész akkor jött, amikor váltottam.(#43348) arnikusz: pedig vártuk, hogy gyere.
ha ez vigasztal sokadik próbára se sikerült.
-
válasz
Anonymus23 #43335 üzenetére
Azért van némi különbség aközött, hogy azt mondod, hogy "próbálj több exo-t farmolni altokkal hátha nagyobb szerencséd lesz" vagy "dobálja az exo, nekem már adott x darabot". A kettő között lényeges az eltérés jelentésileg. Amúgy ez az egész kis vita inkább a szemantikán megy és nem a játékmechanikán
Amúgy felőlem csinálhatsz statisztikát, nagyjából annyira lesz hasznos mintha én csináltam volna statisztikát arról a DZ körről amikor Szatyorékkal mentünk pár hete és az egyik boss 2 classified-ot dobott egy másik meg 1 exo-t és egy classified-ot. -
arnikusz
veterán
válasz
PVE bossból jelenleg Skull, Tenebrea és Caduceus eshet.
Heti ládából, exo ládából minden.
DZ Bossokk Midas, Hungry Hog, Tommy Gun elsődlegesen.MDR eshet, DZ-ben de minden változni fog 1.8-al a DZ-javára.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Ismerősömnek esett DZ-ben egy MDR, én is alig hittem el.
-
válasz
Anonymus23 #43332 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy egyre inkább zavar, mert a jelek szerint még mindig akad 1-2 újonc akiket összezavartok és aki próbálkozik annak se adtok hasznos tippet ezekkel a "de nekem sikerült" jellegű írásokkal mert nem tudjátok ennyi idő után sem a helyén kezelni a loot rendszert.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43326 üzenetére
Próbáljatok ki egy magas elektronikás 6 classified sentry + pajzs + pisztoly kombós support-tankot. Emellé egy fullos healer reclaimer és két Final Measure.
Persze ezt csak elméletben írom, gyakorlatban nem próbáltam, de egy ilyen csapatban a DPS is rendben lenne, a gránátokból sem lenne baj és a végére is lenne elég shield kapacitás
-
válasz
Anonymus23 #43325 üzenetére
Ha nem tudod, hogy mennyire tolja akkor ne általánosíts légy szíves, hogy az "exo-kból esik szépen". _Neked_ esett és ennyi, csak ebből sikerült megint messzemenő következtetést levonnod. Egy szavam nem lett volna ha csak annyit mondasz, hogy próbáljon meg több exotic-ot farmolni altokkal, hátha picivel nagyobb szerencséje lesz a célirányos farmolással.
Igazából 2000+ óra játékidővel sem vagy jobb reprezentatív minta (sőt inkább az egyik végletet képviseled, másrészt 1-2 kiemelt példával maximum torzítani lehet a statisztikát mint sem alátámasztani) mint az akinek csak 3-400 órája van benne mivel illene tudni már, hogy a loot random és pusztán csak a szerencsén múlik, hogy kapsz valami jót vagy sem. Nem a Division az első játékom ahol szembesülök azzal, hogy mennyire tud büntetni egy ilyen loot rendszer.
p.s.: Őszintén gratulálok (de tényleg), hogy neked esik, meg 1-2 másik szerencsésnek, de a hajam égnek áll az ilyen marhaságoktól, hogy csináld ezt meg azt mert nekem dobott.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43326 üzenetére
Hétvégén megcsináljuk, vannak ötleteim, de előtte még a Napalmcsi is kellé nékem, meg kezdhetjük megint az exo gyűjtést.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43321 üzenetére
Én DPS Reclaimerben gondolkodom 193 ezres képzettség, 7800 tűzfegyver és 300 ezres szívósság mellett.
Mit szólsz hozzá?
Különösen a Legendarykra, UG Hunterekre és a Resistance Játékmódra.
A láda mellé Pulse Turret ami már bizonyított a Legendarykon.
Bár láttam pár PTS videót és ott az Alpha volt a sztár a Resistance módnál és UG-ban is.
-
Lefty
addikt
válasz
En elhiszem, meg latom, hogy masnak esik. El nem tudom mondani hany exo ladat nyitottam mar, nem meg semmi nem dobott. Viszont a pakhant es damascust nem gyozom bezuzni.
-
válasz
Már megint ez a "mert nekem jó a drop rate ezért másnak is biztosan az" marhaság.
Attól, hogy neked esett 8 még nem jelenti automatikusan, hogy másnak is hullani fog. Nekem például annyira esik, hogy én hónapok óta most szombaton kaptam először MDR-t (talán idén ez volt az első) és az sem exotic cache-ből esett.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43289 üzenetére
Ha 3 disznó ott meghal az már inkább dögkert.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43287 üzenetére
Iszonyú ronda ez a maszk.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #43276 üzenetére
Jo en vagyok a hulye, most esett le, hogy medical skill nem megengedett. A medkit az nem az akkor?
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #43271 üzenetére
Az miert lehet, hogy mar mindet megcsinaltam ezekbol GE kapcsan viszont egyik sincs bepipalva? Hogy kellene akkor megcsinalni oket?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43271 üzenetére
Grat! A falcon hogy lett meg?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43228 üzenetére
Értettem.
Cselekszem.
Estére lesz még ez az 5-ös Striker. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43217 üzenetére
Próbáld meg a Grand Central Pályaudvaron, vagy amelyiken nincs meg.
Mondom is miért.
Első nap egyedeül letoltam hardon a küldit és beadta, hogy sill nélkül megvan, holott nézetem utána, hogy az a pajzs volt nálam ami elnyel és gyógyításként visszaadja a sebzés egy részét.
Este meg majd mehet a többi- nekem csak a Pályaudvar van meg így, a Falcont még nem is csináltam.
DVD24 képet követelünk, mert vizuális típusok vagyunk.
Bár még nekem csak 5 CF Striker van Kegyetlen kesztyűvel, de délután szánok a pörgetésre 15 percet.
Ez még semmi csak összdobtam, de 6000 életerő simán meglesz. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43217 üzenetére
Sokat!!!!
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #43208 üzenetére
Sziasztok
En most neztem meg , regit adott csak 1 db ot ees lett egy Deadeye classi fegyvertokMasikat nemm tudom miert nem de most jut eszembe
A GE standon a pontok alapjan kajuk en 1 es szintu vagyo Te meg 2 es azert kaptal 2 db ot, meg kell kinozzam a pontokat
A 8-10 lexi teljesiotheto 1 ora alatt ha jo a csapat, menntek es folyamat daraltok, de ha meglanak tavolrol lovoldozni akkor szivas
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43208 üzenetére
A múltkor a maszkos balhé után is megnézted?
Este első dolgom lesz.
Vagy megszerezted Sniper lootheckjét.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43134 üzenetére
6 láda 3 classified. Kicsit még tekernem kell a generátoron mert közel sem tökéletes.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43129 üzenetére
Durván jővő év decemberig még nem,aztán megint lehet majd vasárnap éjjelre is menni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43129 üzenetére
Na most már biztos nem hagyományozzá át a loot generátorát Fórumtársunk magára.
Egyébként meg mondja csak Assault-e már.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43123 üzenetére
Mondtam hogy nem leszek,ráadásul mehet szombaton is melózni szóval farmoljatok ezerrel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43126 üzenetére
Uplay, Maintenance will be taking place on Thursday Oct 5th from 12am - 8am ET [4am - 12pm UTC] and will impact our online features and services.
During this time you may get disconnected from multiplayer portions of games and be unable to reconnect to other online features, devices, forums and websites. (Single player and offline play should still be available, minus leaderboards).
We're sorry for any inconvenience and thank you for your understanding as we work to improve our services and ensure the best experience for you this upcoming holiday season.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43124 üzenetére
Akkor az az alt felejtős.
Estére a pajzsosba próbaképp belerakom ezeket a lila módokat.Ákos valami nem jó a masinádon mert már a 3 új szettet kéne dobálnia.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43095 üzenetére
Szerintem pedig a puszta véletlen, hogy sokszor azonos szerverre kerültek. Kétlem, hogy minden alkalommal amikor belépett a dz ajtón pár percen belül megtalálta őt Widz és sleppje. Ha valaki félreteszi a sót és kicsit objektíven szemléli akkor rájön, hogy nem olyan vészes a helyzet.
Ez a játék közel sem olyan különleges (és a vele játszók se azok) mint ahogy sokan beállítják annak.
Egyetlen dolog van ami valóban különleges és nem emberi, Sniper loot-ja.(#43101): azért tehetik meg mert mindenki leszarja a játékot. Ha tippelni kéne azt mondanám, hogy sose codoztal. Ott még több a csaló mint itt. Semmi spéci nem volt abban sem, pusztán a dev telibe kakkantotta megjelenés után a multit (pl mw3 v ghots ezek az utolsók amikkel játszottam).
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43097 üzenetére
Ő meg a CCCP csapat szerinted miért teheti meg amit akar? Miért nem bannolják őket? Ha ismered Pixelt, kérdezd meg hogy mit csináltak velem. Amúgy meg lesz..rom. Egyet vettem. Van a lányomnak, a vejemnek és egyet kaptunk a laptophoz. Nem esek kétségbe. Néha használom a Clean-t is, de ezen jobb a felszerelésem.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43099 üzenetére
Nekem nem maxosak az értékek és a mellényről hiányzik is az EAD. Így 48%. Meg ugye a striker 10%
Kijön az kb annyira. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Gondolom mindenen maxra lett pörgetve
meg valamelyik szett ( striker ??) azt ad pluszba.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Szerinted nem az?
-
válasz
Anonymus23 #43092 üzenetére
Igen.
Ott van a jobb felső sarokban. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43080 üzenetére
Össze balhéztam widdz és társaival. Pihentetem amíg elülnek a kedélyek. Qrvára rám szálltak.
Amúgy értem ami mondasz. De! Van olyan ismerős aki 3000 órá játékkal rendelkezik. Csak éppen a hátunkon cipelve érte el. Amikor hagyjuk hogy egyedül lövöldözzön, akkor megy a sírás hogy, idézzem: " Nem sebződnek a mobok! Megint bugos a játék"
Gondolom tudod miről beszélek. 89%-ban egyedül nyomom, tehát nem az utolsó halálos lövést kell csak bevinnem. Pl. Lokalmesterrel bármelyik legendást, GE-t megcsináltuk hibátlanul, ketten. Mert ő is hatékonyan öl és ésszel játszik. Van akit meg a csilivillli pontok mellet nem győzük élesztgetni. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43085 üzenetére
Ott azt hiszem nincs. De igaz oda még lehet pakolni. Teszteltem lexin és olvadnak a mobok.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43067 üzenetére
Randomoknál sajnos nem látni, de ismerős csapatban jobban érdekel hogy milyen az óra/ölés értéke. Engem konkrétan nem érdekel hogy mekkora a pontszámom, mert nem fogok ajtókat csukogatni.
Meg hasonlók. Volt aki azt nézte hogy hány órám van, de nem tudja hogy Cleanfighter néven már van 2600+. Ebben, amit most csinálok, meg "csak" ~250. De 169/óra ölés.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43069 üzenetére
Ma este mehet egy ilyen móka
mindjárt meglesz ez az alt is 99, a többi már max. rajta.
Tegnap, hogy 3-an voltunk hiányzott a 4. Agent.Flash nem kevered a GE ládával az exoticot. A tegnap Anonymus által linkelt helységben az árustól tudsz venni 1500 és 900 GE gyűjtött creditből, valamint az esemény végén rangsor alapján ad még a gép.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43067 üzenetére
Ez sajnos így van.
Tegnap PVE karakterrel csinálnám randomokkal a kihívás Lexit ( inkább egyedül tettem volna).
Pontjaik száma 870, 950, 1270, mindegyik Rabo,egy folytában élesztgetés. -
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43065 üzenetére
Assault (Global Modifier)
Always active; All Agent damage is increased at close range.
Crucial Assault (Only active in the Assault Playlist)
Assault behavior, plus all enemy damage is increased at longer range
Major Assault (Only active in the Assault Playlist and only for groups)
Crucial Assault behavior, plus Agent damage increases when close to team members, enemy damage increases when apart from team members.
Vagyis most a siker a kulcsa az lesz, hogy a csapatnak mindig közel kell lennie egymáshoz és rusholni kell az ellenre
vicces lesz majd Falcon lost, főleg a kis hídon lévő sniperek
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43061 üzenetére
Igaz, hogy tegnap egy deadeyost leszedtem vele csapatban, de elsődlegesen, PVE és DZ Landmarktakarításra használom a Berserket.
A Végsőt este megpróbálom, mert mióta megvan talán egy hónapja akkor használtam, amikor felső DZ-ben azt a mocskos oroszt kiszedtük.GE Assaultra a Ninja-D3-Firecrest megy- van egy jó Firecrest kesztyű DZ 8 boltban.
Meg ott van az a Virgonc-exo amiben a fekvés nélküliket csináltuk és végül a Rambo, meg egy 50% skilles taktikus-firecrest-ninja.
Elsődlegesen a Reclaimer a célpont.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43059 üzenetére
a mobok lelőttek egy csomószór (DZ9), alig vártam már, hogy meglegyen a 30 cuccos annál a karakternél.
Tegnap mintha a mobok az assaultra készültek volna már, párszor én is kerültem szorult helyzetben az LMB-sek és Tisztógatókkal szemben landmark takarítás során, pedig van rajta keménység és tűzerő is.
Így kis cseréltem a Bullfrogot M4-re, a Pakhant -MG5-re. -
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #43024 üzenetére
Erről azóta sem derült ki gondolom semmi infó?
Valamilyen szinten jó lenne, ha dobná az előző CF itemeket is, mert pl. nekem az előző GE óta egy végső maszk sem esett (őszintén mondjuk nagyon semmi se...). Aztán már éppen ideje lenne ha hozzájutnék egyhez...
A nagy 1500-as láda adja az aktuális CF szetteket, a 900-as kicsi meg adjon az előzőből CF itemeket. Lehet ez így logikusabb lenne, mint ha (ha így lesz...) csak az aktuálist dobálná mind a két ládából... Szerintem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43049 üzenetére
Nem baj,hétvégén úgy is behozom a lemaradást.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43042 üzenetére
PTS, GE és mellé már csak egy ingyenes hétvége kell. Öröm lesz játszani.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Használjátok ki, szombatig nem leszek.
-
FaTHI
őstag
válasz
Ez a beszéd!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43024 üzenetére
Hivatalos semmi csak amit a staten tegnap elhadart:
Global Event 2 Assault
Starts October 3rd
There will be new masks that are also tied to the Commendations and not to the leaderboard
New Classified Gear Sets are Striker, Sentry and Reclaimer
Leaderboard now reward Classified Caches depending on your performanceA PTS következő fázisára koncentrálnak+ a konzol PTS--re.
Ez majd elválik amikor veszünk hat ládát és felbontjuk.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43012 üzenetére
5 napig semmi, aztán tegnapelött egy csillag szák. Tegnap jött hozzá még kettő, plusz térdvédő kettő, maszk, kesztyű, meg két valami végső megoldás.
Anonymus23
Az szerintem nem lenne jó ha mindet adná. Sokkal kisebb lenne az esély az új össze szedésére. Veszed a ládákat és dobná ami már meg van. Jobb lenne ha a bossok adnák az első hármat, a GE meg csak az újakat. -
válasz
Hat nem az.
Nalam pont az ellenkezoje volt.
Kb 40 perc alatt DZ4-ben 3db CF esett , ki is mentettem mindet mert jo cuccok voltak.
2db a 4es kimentohely boss adott. Egyet toluk kb 200m-re a supply-nal dobott a boss. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43018 üzenetére
Én azt fogom csinálni, hogy keddtől-vasárnapig csinálom a 19 commendationt és 6-osával fogom venni a ládákat. Vasárnap este és hétfőn pedig begyűjtők 10.000.-et a következőre.
Az újak közül a reclaimer érdekel elsődlegesen, a többi meg majd ahogy koppan. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43016 üzenetére
A 2 az nem 3 vagy 4.
Egyéni rekordom 5 classified ~1 és fél óra alatt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43016 üzenetére
Kérdés mely még nem tiszta számomra?
A következő GE Assault esemény során csak a három új -reclaimer, sentry, striker- esik a GE ládákból, vagy a korábbi 3-al kiegészülve 6, ami így csökkenti az új 3 cf -hez jutást.
-
ori_za
tag
válasz
Nekem működött, tegnap és ma is 2 classified a reggeli loot.
-
arnikusz
veterán
válasz
NO NO NO.
Vázolom miért is:Nem tisztította ki a Divisionne negatív chakráit, érzékelte a game a negatíve energiákat és megmakacsolá magát.
Semmi gond hétvégén változtatunk ezen. -
válasz
Anonymus23 #43004 üzenetére
Nem, 2-án lesz csak, 3-tól GE, PTS2 jövő héten vmikor, Alejandrot meg nerfelik.
Amúgy tegnap nálam folyamatos delta volt, miközben yannickbitch játszott
Mára elmúlt, mondjuk mostanában nem láttam ilyet, csak PTS-en. Még az ultragáz 15/0,9-es adslen wifin keresztül sem dobálta, sztem szerverfüggő.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43004 üzenetére
Nem láttam kiírva sehova.
State lesz a szokott időben.
Konzolosoknak PTS október 3. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42997 üzenetére
Ki az a Ghio.
Egyébként szerintem rakd be a kérdést a general discussionba is, ott lehet hamarabb nyekeregnek valamit pl. más jellegű [link]
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #42989 üzenetére
gondolom kábelezel, nekem azóta vannak delták, hogy váltottam wifire.. azóta a legkisebb változást is megérzi a játék.
-
válasz
Anonymus23 #42994 üzenetére
Én is örülök neki.
Nálam csak durva lag van amikor sok a csíííter körülöttem.
Mivel nem tudom duplikálni ,így nem nagyon tudok hozzá tenni, (sajnos-szerencsére).
-----------------
Inkább menjünk exo ládát gyűjtögetni.
-
válasz
Anonymus23 #42985 üzenetére
Szívesen hozzátennék a sztorihoz,de nincs mit.
Nálam nincsenek ilyen problémák,ismeretlen a dolog.Szvsz túl sok a csíííter körülötted.
-
vtomi2
őstag
válasz
Anonymus23 #42991 üzenetére
Csatlakozz janeszra, nekem megoldotta a kínaibszerveres problémámat
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42989 üzenetére
Nemcsak akkor volt, csak nem akartalak idegelni, de minimum még azt megelőzően 2-szer láttalak helybenfutni , mikor visszafelé jöttél az Agentek előcsalogatásából.
Ezentúl még ez a mozgás változtatás is idegel, 1.71. óta konkrétan beszalad a korlát meg a fal közé- holott a lépcsőre akarok felfutni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Biztos kérdeztem, de anno még Józsi ajánlotta a router havi 1 szeri újraindítását.
Este megnézem én is.Nálam amit mondtam egyes Játékostársak rámcsatlakozása után szokott jönni Delta-tegnap egyszerűen bossvadászat közben beakadt az egész game.
A neted biztos stabil, az én esetemben a falusi netem miatt van a fagyás az esetek többségében.
És amit írtunk korábban is a nyomorult párhuzamos PTS is közrejátszik.
-
PETEE78
senior tag
válasz
A deltákat hol kapod? Küldetéseknél? Mostanában megint aprítom, eddig főleg (csak) LS-re mentem, ott még egyszer se kaptam 1.7-óta Deltát.
Egyszer még 1.6-nál volt kontakt hibám a router kimenő csatijánál, akkor kaptam jó pár deltát. Persze ez nem jelent semmit, csak jelzem nekem volt már ilyentől sorozatos deltám.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42970 üzenetére
Viszem estve a Virgoncosat is ami tegnap volt, csak hogy legyen még exoitcos láda áttelepítem a Végsős altra.
Egyébként nem próbáltam a Végsőt stickyvel szemben.
Tegnap halmozottan hátrányos volt Times Sq amikor beragadt alánk az Rugó Agent seekerje az pusztított meg szerintem legalábbis engem, de az ultit se adta hiába nyomkodtam- pedig már új a billentyűzetem is. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #42970 üzenetére
akkor van gond, ha valaki nem tud megülni a seggén.
csak nem sikerült tegnap emiatt elbukni a második próbálkozást is? én annál a menetnél már nem láttam értelmét maradni. egyébként ahogy néztem, kivételesen a netemmel volt probléma és nekem nem az ubi miatt volt delta/mike..
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42968 üzenetére
Hát Vasárnap után nekem se mozgatja a Stolen.
Viszont a Sólyom, Sárkány, Napalm, meg természetesen elsősorban TimesSq meglesz a héten.
Milyen nevetséges máskor én szoktam kifagyni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42966 üzenetére
A Napalmja meg már megvan nem is mondta.
Pottyoske197 és érdemes úgy taktikázni, mint abban a videjóban, amit hétfőn linkeltem.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #42958 üzenetére
hat en meg ott sem tartok
full kor boss, + 37 boss DZ 1 szem deadeye 883 pancelzatu ratyi classifid
Akkor ??? 880 ora utan ez jon le.
classifid item kb minden 30 ora jatek utan esik 1 db es csak kizarolag boss okat kergetek meg legendas es Hosi kuldeteseket. meg a hetit ha van turelmem
sehol semmi, egy epkezlab classf szettet nem tudok osszerakniIgy marad az exo+arany ami a legmaxosabb
UI. jelenkeznek valakihez hibatlan legendas kuldihez. randomokkal eselyem sincs pedig probaltam
3 legendas kuldi plusz 2 Hosi erdekel a jel es a helikopterest kihagynam mert az irealisan neheznek tunik
Ddevil_HU neven vagyok jelenleg (pottyoske az volt de neha csajnak hittek, habar lehet ugy hamarabb kapnek segitokeszeket)
Koszi
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #42938 üzenetére
Igen, hasonló a stratégiánk, én is próbáltam eleinte 2 predator, 2 striker, 1 taktikus felállást, de nekem aztán jobban bejött a 4. striker, hamar felpörög a számláló, sárga bossok 1 tárból fekszenek.
Skill haste most 15% körül van, ezzel úgy-ahogy lehet healelni is, persze csapatban kényelmesebb, egyedül azért odafigyelős.
Annyit még hozzátennék, hogy fegyvertalentek M4-en predatory, tehát ez miatt kicsit kényelmesebb a gyógyítás, folyamatosan tölt vissza, destructive az EAD miatt és competent a sebzés miatt.
Nálam ez működik, kedvenc szettem az alpha/taktikus mellett.
-
válasz
Anonymus23 #42939 üzenetére
Igen.
-
válasz
Anonymus23 #42891 üzenetére
Igen én is erre gondoltam.
Ahogy fentebb is írtam.----------------------
Sniper:
Skill haste meghagyom majd a support-nak.
Mert Loan Star tuti nem én leszek a support.------------
Support-ra gondolva,lehet nem kell az az 5.5% CHC sem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42894 üzenetére
1h.26-nál nézze csak. [link] utána meg a kicsalogatás amit csináltunk.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #42883 üzenetére
Egy 3%-os kupon a DZ kereskedőkhöz, az orosz konzulátuson átveheted a nyereményedet.
(#42884) HKorn: Ez DZ-ben volt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #42875 üzenetére
Ja én felfelé akartam tekerni a “drop rate”-et,de ha nem kell hát úgy is jó.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #42870 üzenetére
Pl: az erőműben amikor minden lángol elég jól jön PVE
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #42782 üzenetére
Igen ezt olvastam, köszönöm!
De ettől függetlenül nekem voltak egyéb apróbb kevésbé látványos teljesítménybeli problémák. Tesztelem 11-el amíg jön a win update, utána vissza 12 -re és próba.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #42736 üzenetére
Inkább csak
ALone Star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest