- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Sok a magát youtuber videokon fellelkesített játékos és csak néz ki mikor koppan.
Tegnap szintén hasonló egymás után 3 szor, DZ8 LS pálya az ellenfél újjáéledésénél 4-en bekempeltük magunkat -turret -seeker -heal láda egy dead eye én örült Rambo és csodálkoznak, hogy egymás után halnak. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Nem kell annyi.
Nem emlékszem pontosan,de kb 30-35 kraftolásból meg voltak.
Nem is nagyon folytattam tovább,mert a talent volt a lényeg.Egyébként M44-et azóta is kraftolgatok,de csak a max sebzés miatt az 1.7-re.
Nem kell egyszerre sokat,mert nincs értelme,inkább többször kell kevesebbet kraftolni.
-
DE szettnél mindenképp kilőve a skulls kesztyű.
Nem egyszerű feladat az biztos.
Az szvsz csak kraftolásból jön a kompetens jó helyre.
Dolgoztam is rajta nem keveset.Gyors beléptem,hogy képet csináljak.
Mindkettőn kompetens a 3. talent.
Kár,hogy a sebzésük nem olyan godroll,mint a talentek elhelyezkedése.
Amúgy az M44 asszem közel van a max sebzéshez,az SVD "gyengélkedik" csupán.#39974 Anonymus23 :
Új monitor,nah az sokat tud hozni sok játéknál. -
Amikor az M44 200K fölé megy sebzésben (nálam 204K),jelenleg skulls kesztyűvel akkor azzal mi tud versenyezni ?
Elnyomod a pulse+boostershot skill-eket és máris 225-230K környékén vagy.
Fedezék futás nincs benne.Annak mennyi az esélye,hogy van hová felmásznod 1.2M magasba,hogy aktiváld az M700 elevated plusz sebzését.
Akkor már többre mész egy M44-el egy kompetens talent-el,és az bárhonnan érvényes amikor aktiválod.
Skill haste-el elég jól használható.
Illetve amit mondtam,ha két lövésből nincs meg a tag,akkor marad az 1v1 közelről,ami szintén nyerhető az esetek nagy százalékában (SVD) DE szettel is. -
Anonymus23
veterán
Neked sincs meg Snip3r lootgenerátora ugye?
(#39962) akoska07
Igen, de abból se esett jó cuccos. Elég sokat használok csipát, és az a pár tized másodperc jól jön, amivel az M700 jobb mint az M44, néha. Számomra ez kb olyan, hogy végre essen már olyan, ami tényleg mind alapsebzésben, mind tálentben OK, és akkor azt fogom használni.
De amíg nincs, addig hiába akarnám használni.
A többi PvE buildokhoz (Reclaimer, Sentry, Ragadozó) már van nagy sebzésű és jó talentekkel M700 Carbon, de egyik sem jó DE-hoz. -
törölt tag
Mert nincs más alternativa. Bf4 unalmas igazából nincs is kedvem hozzá csak a régi arcok miatt megyek fel néha Golmudra,Lockerre. Nagyon szép és baromi jó a Division de a csalók ellen minden nap játszani már egy kicsit unalmas. Az elején volt egy ilillliiliili és kèsz. Most viszont alig van olyan játékos aki nem aimot, recoilt, tier bugot vagy örök életet használ. Van aki gyorsan Manhuntra lövi magát és bemakrozott futással lelép.
Sajnos ott tartunk ahol a part szakad kb.
-
Anonymus23
veterán
Na az megfizethetetlen lehetett.
De Mr Strange ismerős? tegnap összeakadtam velük, kb 100x haltam, vagy 2x sikerült az egyiket megfektetni DE-al, de mindig felszedték, illetve az egyiket lelőttem a predator szettel, és hirtelen olyan teleportba kezdett, hogy képtelenség volt leütni, majd hirtelen felélesztették. 4+1-ben nyomták, azt viszont nem értettem, hogy hogyan lehetett, hogy ugyanúgy lőttek engem is, és ott volt közöttünk a +1 gyerek, és soha nem sérült 1 mm-t sem.
-
arnikusz
veterán
Meg kell csinálni a Sniper álltal emlegetett 1 hit arany/exotic snipert is.
Egyébként ahogy láthatjátok ezeket a tagokat és sok mindent nem várnék tőlük, sem 1.7, sem 1.8 esetében. Mindig eszembe jut az 1000 rpm-es Blind/MDR esete.
Meg ott van az örök beetető youtuber banda és az erre ráharapó 8-15 -éves korosztály.
Tegnap is míg egyedül bóklásztam 2 ilyen iq huszár leszed hátulról, majd odajönnek és nyomják a noob szöveget.
Később Játékostárssal barangolva épp elindít egy kimentést látom, hogy a csatornában a mobok leszednek két kezdőt megyek segítek az egyiket szedem látom pulsal jön 2 játékos és rögtön elkezdenek lőni, majd az egyik fél tártól feküdt az M4-ből a másik meg iszkiri.
Jó a kompetens-halálos-adept M4-re, mellé egy navy mp5 és elvan az Agent 7900 tűzerővel és 154 ezer képzettséggel, de megfogadva Hkorn tegnapi tanácsát a képzettséget emelni kell 170-ezerre. -
RazoR
veterán
Engedd el....
Ez a bevett gyakorlat náluk, rinyáltak az Alpha miatt nézd meg most, rinyáltak a DZ miatt, nézd meg most, rinyálnak a DE és a Seeker miatt....
Érdekes, a csalók miatt is sokan rinyálnak, úgyhogy biztos arra is lesz megoldás... ja nem!Deadeye-nál szerintem lecsökkentik a 100%-ot, seekernél meg csökkentik a golyó sebzését.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Azt nyekergi gitáros barátunk, hogy changes -19.15.-től.
Előzménye van a héten nyekeregtek a redditen a seeker és a Deadeye miatt.
Így aki még szeretné kipróbálni az tegye meg a hétvégén, ahogy látom jövő héten akár jöhet is az 1.7PTS- Konzolos fórumtársaknak is, de hát itt a nyári szünet nem.
-
Anonymus23
veterán
Ez az egész 19 seces dolog valahogy nem jó, és ha valaki pl nem lő amikor 19 secet kapott, akkor járjon le róla folyamatosan, másrészt meg ne adjon semmit se annak aki lelövi, így is bukod a lootod, ha így jártál, de ha valaki lő, akkor adja be hamarabb a 19 secet, de múljon is el hamarabb.
A rugókill fragvadászok innentől kezdve nem tudnának mit kezdeni, és csak a loot lenne bukó.Egyébkén én úgy vagyok vele, ha már véletlenül lőttünk, és látszik, hogy direkt csinálta, akkor lelövöm (ha tudom), hogy ne örüljön már. És ha nem glitchel/cheatel, akkor akár le is lehet futni...
Ha meg nem, akkor buli volt, buksz 10k XP-t meg kreditet? És?
Max a kulcs az ami hiányzik, mert abból mindig kevés van -
Anonymus23
veterán
Ez is egyfajta mód, ha van játékos, akkor én pl megvárom (kivéve ha PvP-zünk), hogy mit csinál, és max nem véletlenül lövöm le, és ha sikerül lefutom, ha nem, akkor meg ez benne van a DZ-ben, nem akkora dolog ez, most ez ilyen
De 3 napja még rugót se nagyon láttam a DZ-ben, vagy mire odaértünk, akkor már senki sem volt ott. -
arnikusz
veterán
Mivel ilyen szinten nem értek a programozáshoz és nem is biztos, hogy valós volt a forrás, akinek kell lementettem wordbe kérje és elküldöm, de többet most nem érdemes vesztegetni rá.
E héten a classic m44 blueprint-et megveszitek?
A widdz csóka huntig m44-el 1 hitelt HE buildben tegnap-igaz, hogy a macrozást láttuk a múltkori videojában.
-
Anonymus23
veterán
Simán lehet a zavarosban halászni, azzal együtt, hogy nem rugóként nem bukik az ember semmit, gyakorlatilag az idő nekünk dolgozik. Tegnap este 1 óra alatt úgy lett 8 rugó killem, hogy nem is emlékeztem, hogy ennyit lőttem volna le.
Viszont a loot az kritikán aluli, kb 2 hete játszok megint DZ-t, ehhez képest tegnap volt az, hogy igazán jó cuccokat kaptam összesen 4-et (mind tegnap), 1 Bullfrog Ghiotól, 1 predator táska, 1 kegyetlen kesztyű meg 1 M700 Carbon egy rugóból. A többi elrakott cuccos meg a futottak még kategóriába valók
-
TommyS_27
senior tag
És a tier bug? Az nem volt csalás? Úgy tudom Ti is használtátok... szóval lehet nem kellene ebből akkora ügyet csinálni...
Ennyi erővel aki glitchelte a warrengatet az mind csalt mert sok cucca esett. Aki meg heal bugolt a LS-ben az is csalt?
Nem támadás csak hajlamosak vagytok a saját dolgaitok felett elsiklani. -
Rossonero89
tag
Félreértés ne essék! Nem mellettük akarok beszélni, de honnan veszitek, hogy csalnak? Amúgy mi is összefutottunk már velük párszor, mi is kaptuk az anyázást meg a többit, de ki nem sz..ja le?! Sosem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja. Nyugodtak lehettek, hogy az utcán a szemetekbe, már lehet, hogy nem mondanák. Az ilyeneknek csak a monitor mögül nagy a pofája.
-
törölt tag
Amennyiben nem csalás, hogy könnyű M4 vagy FAMAS 100% CHC-s akkor nem. Sokszor azért kapsz be nemnormális sebzést mert a csalásban be lehet állítani ezt az apróságot is. Az eredmény meg olyan mint ha FAMAS-al DeadEye-t játszanál.
Sok esetben az érzés olyan mint ha auto aimbot-al lőnének le. Szóval amelyik nem VX távcsővel tolja a FAMAS-on és instant töröl az 100% CHC csalást használ. + rengetegen no recoil rulez tolják.
-
Anonymus23
veterán
De azt remélem belátod, hogy ez felfogás és ízlés kérdése. Azért mert az Ubi azt mondta, hogy a PvP Dz az endgame, attól még az egy elcseszett dolog lett, mert *nem sorolom fel megint kezdve a csalókkal*, és az, hogy kinek hol van a határ ami miatt ez már nem igazi endgame, az meg egyéni preferencia.
-
Anonymus23
veterán
Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?
Mert te még soha a büdös életben nem játszottál single játékkal?Na és? Van akit nem az hoz lázba ami téged. Semmi gond azzal, hogy a DZ PvP rész, de azt is fel kellene tudni mérni és megérteni, hogy a külső területen közel sincs ekkora népsűrűség a mobokból és a bossokból.
Mindemellett van egy furcsa keserédes íze a jelen DZ-nek, hogy bármikor bárki lelőhet, és ez jó is
Szerintem az biztos, hogy nem lennének kevesebben a PvP DZ-ben sem, ha lehetne választani. -
törölt tag
És ez miért baj? Akkor pve esetében legyen a ládák és a mobok újratermelődése hosszabb idő. A lehetőség egy pvp only játékosnak is megadatik, hogy az általad említett módon kifarmolja a fullos geart (azt mondjuk lássuk be a jelenlegi drop rate mellett azért nem 3 nap lenne, hanem jóval több).
Nekem a dz hangulata jön be, de nincs szükségem a kötekedőkre/csalókra. -
Gtaati
őstag
-
Lifer092
senior tag
Ezt ahogy az előttem lévő két hozzászólás is leírta már, a PvE Only emberek miatt elsősorban. Pedig a DZ az egy PvP terület, ami persze nem azt jelenti hogy egyből agyonlőnek ha belépsz az ajtón, sőt, nálam is már nem egyszer volt hogy 2-3 óra farmolgatás alatt a kutya nem szólt hozzám, pedig összefutottam jó pár játékossal, meg csapattal is. Tehát aki PvE, az is tud érvényesülni a DZ-ben, csak benne van hogy bármikor, bárhol lelőhetik... Csak sokan nem tudják helyén kezelni hogy ha lelövik őket, pláne ha egyedül vannak és cucc is van náluk. Pedig a DZ egy ilyen hely, én is úgy vagyok vele ha egyedül megyek hogy vagy fekszek vagy nem. Többnyire nem szoktam, pedig egyedül járok nagy részben, és nem vagyok egy atom űber állat pro PvP játékos sem. Mégsem rinyáltam sose hogy ha lelőttek, jó, akik szemét módon rámennek az emberre állandóan az már más tészta, de a többi részét ne kavarjuk ide, az már másról szól....
-
RazoR
veterán
-
törölt tag
A 8Gb RAM nem szűk keresztmetszet kb 20-30% még szabad a játék alatt, a VGA-t cseréltem korábban egy GTX1060 volt benne azzal is ugyanez volt a jelenség mint a GTX1070 esetében és egy villámgyors Samsung PM951-esen fut a játék. Nem azt mondom, hogy a monitor a hibás simán lehet valamilyen beállítási probléma azért érdeklődöm aki ilyet használ tapasztalt-e hasonlót?
A GSync 144Hz monitorok kapcsán elég sok grafikai problémát olvasni különböző fórumokon játékok esetében.
-
Padre
tag
Már fel sem húzom magam a sok bénán. Ahogy mondod, semmi gondolkodás csak pvp, ami meg nem megy ahogy kéne ezért a csapat veszít.
Sokszor rohangálással töltöm a kört mert próbálom az alapbázist visszafoglalni, közben meg elcsípni a tactical boostokat amíg lehet.
A CCCP-s brigádra visszatérve, egy dolog volt pozitívum, hogy nem dumáltak meg szidtak mikor feküdtek. Az a halálom hogy ha csal és még neki áll feljebb... -
Padre
tag
Tegnap Ls-ben én is összefutottam velük. CCCP_Joker és CCCP_MaD volt a két név ha jól emlékszem. Le lehetett őket szedni. Viszont volt valami NouvelleWilli vagy mi a rák, aki full rpm hackkel darált le mindenkit. Mondjuk a gránátot ő sem bírta.
A kört buktuk, de jól esett odaba***i nekik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest