- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Irigylem a pozitív hozzáállásodat, de tartok tőle, hogy mindent amit leírtál, "hogy tuti majd benne lesz a teljes játékban" azok nem fognak bekövetkezni. Ez már kb. egy kész játék. Hiába 1 koponyás a térkép én nem láttam semmi taktikai megmozdulást az ellenség részéről. Talán a nehezebb területeken több lesz az ellenfél meg nagyobbakat sebeznek, több lesz a "tank" meg a mesterlövész ellenfél, több helikopter stb. Az MI az totál bugyuta, amit eddig láttam. A társak is. Hiába jössz itt a fejlesztésekkel. Próbálok lopakodni erre kiáll az út közepére a társam és persze, hogy le is buktunk MISSION FAILED. Nem egyszer történt. Ja meg igen az is lehetne tisztábban elmagyarázni, hogy mondjuk a Lieutenant lesz az, aki elmegy majd a helikopterrel, autóval. Nem akkor kéne rájönni, mikor már buktuk a küldetést. Sync Shot-ra jók a társak meg, hogy felélesszenek. Tegnap picit még játszottam csak mókából, hát 20 ellenfélből legalább 15-öt nekem kellett lelőni, mert ők 3-an nem sokat csinálnak, ja és volt még 3 lázadó is. Szóval 6 ember 5 ellenségre én meg egyedül 15-ra. Szóval nagy segítségek. Nem vezetnek autót sem, nem jönnek utánam motorral vagy autóval, ami közel van és simán beülhetnének, követhetnének. Simán csak odateleportálnak. Ha helikoptert elkötök és elmegyek valahová felteleportálnak a helikopterre. Milyen munka már ez.
A Division-ben a legbugyutább ellenfél is okosabb, mint itt az összes. Más az MI, máshogy viszonyulnak a környezethez. Azok "gondolkoznak". Itt meg látszik, hogy hülyék. Ezen nincs mit szépíteni. És igen is a Division fedezékrendszere az pont jó lenne ide, nem a gyorsaság miatt, hanem, hogy legyen valami normális fedzékrendszer, mert ez minden csak nem az. Be se tudok bújni az autó mögé, mert nem engedi a játék maga. Én érezni akarom, hogy a fedezék az fedezék, közel bújni hozzá, itt nem megy. Itt akkor is fedezékbe bújik, amikor nem akarom, nincs is választásom.
Lázadók segítsége, fentebb leírtam mennyit ér plusz láttuk már ezeregy játékban. Gyakorlatilag, minden csak elterelésnek jó, hatékonyságuk az kétséget von maga után.
Random eventek, hát igen, eddig csak az a teherautó van, nem lepne meg, ha nem lenne sokkal több a teljesben.
A nagy világ nem fogja megmenteni ezt a játékot, persze attól függetlenül sokan meg fogják venni, akik szeretik a nagy világokat, én is, de nem megjelenéskor.A világ nem ritkítja párját azért azt ne mondjuk. Azért mert más tereptárgyakat, sivatagot meg flamingókat raktak bele azért ott a sok nyílt világú játék. Just Cause 3-at említettem is, GTA V, Far Cry Primal, stb. Azért, mert nagyra csinálják még nem lesz egyedi és élvezhető.
Ez a jelenlegi átugrok mindenen dolog, hát néha nem is mutatja, hogy átugorhatok. Így próbálkozhatok addig, amíg beadja a "Space" lehetőséget. "Visszatolatok" majd nekimegyek megint a kerítésnek és hátha most beadja az átugrás lehetőséget. Na neeee.
4 éve csinálják, van, ami azon a 4 éves szinten is maradt.
Azt nem értem, hogy te hogy nem sprintelsz. Én kb a célpont előtt megálltam 200 méterre abból 100 métert lesprinteltem. Vagy volt hogy 400 métereket is vagy ha tájat néztem 1 kilómétert is. Már hogy ne kéne sprint ide. És pont ekkor volt, hogy a társak a közelben sem voltak, azok vagy nem tudnak sprintelni vagy nem tudom. Odateleportálnak, mindegy.
Én nagyon akartam, ezt a játékot, hogy sikerüljön és remélem majd veszik is mint a cukrot, mert annál több pénzt lesz a későbbi fejlesztésekre, foltozgatásokra. Na majd 5 patch után megnézem leárazásnál. Én imádom a nyitott világokat, kivéve a Mafia 3-at na az szar volt. Pedig simán lehetett volna jó, még mindig lehetne ha javítanának dolgokat, de nem, kell az autóverseny meg az új ruhák inkább. Meg a 3 DLC, de a régi hibák maradhatnak, az ocsmány grafika mellett... Na mindegy.
A fizika kuka a Wildlands-ben, ballisztika is, karakter, jármű irányításra is ráférne a polírozás, Textúrákat nagyon fel kéne tuningolni, majd szépen optimalizálni az egész játékot.
Division klasszisokkal jobb, pont. Ezen kár vitatkozni.
Sajnálom, pedig bíztam a játékban, gondolkodtam az előrendelésen, mivel van ez a Club pont így -20%, de inkább majd ha lesz rajta -40-50%, téli leárazásnál.
-
sixpak
nagyúr
Pedig max settings mindegyik screenshot...
A parkour-ról jut eszembe, ott a Dying Light, zseniális grafikával, pedig hány éves játék...
De abbahagyom a fikázódást, mielőtt valaki nekem támad, hogy get the fuck out, menjél játszani a DL-al, de nagyon vártam a játékot és nagy csalódás lett belőle.
Nem azt mondom, hogy Mafia 3 szintű csalódás, mert annál hányadékabb, ocsmányabb grafikájú játék nincs a piacon, de nem ezt vártam...pláne a trailerek alapján. -
s4hu|SyD^
addikt
Ja mondjuk én Division taktikával rontottam az ellenre, most már azért beletettem pár órát még és már szinte alig van mit csinálni. Tetszetős, de nem teljes áras. Összegyúrt játék szóval lényegében végtelenségig fognak ismétlődni ugyanazok a dolgok. Én tisztában vagyok vele, hogy a nyitott világ az ez, hogy mindig ugyanazokat csinálod apró variációkkal. Nekem nincs vele bajom. Aki szereti az ilyen nyitott világú mókázást az mindenképp próbálja ki a Just Cause 3-at. Nagyon sokat koppintottak belőle az biztos. Viszont a járművek vezetése, rombolhatóság meg még lehetne sorolni az a Just Cause 3 javára szól. Úgy szerettem volna abban is lopakodni, erre itt a Wildlands.
Sajnos pár hiányossággal, de megteszi. Kicsit le kell lassulni ehhez a játékhoz, aki a Division-höz szokott például. Azért pár száz órát bele lehet majd tolni ebbe a játékba is.
-
Jó lesz ez sztem.
Meg kell várni a végleges kiadást,alig egy hónap.
Aztán lehet panaszkodni.
Ha vmi nem lesz oké akkor elsők között leszek akik betámadják ubi-t.Még ilyen dumák,hogy inkább tolják el a kiadást,persze meg nagy lóf...t.
Végre itt van tesztelni kell,infót adni mindenről ubi-nak,mit kellene javítani.
Optimalizálásba szvsz nem sokan vagyunk akik tanácsot tudnánk nekik adni.
Más gond nem igen van a játékkal.----------------------
Sikerült eddig vkinek utol érni azt a sport autót ?
-
Szvsz jó a játék,nekem tetszik,grafikával sincs baj,mint ahogy már sokan előre sírtak.
Én még szinte nem is csináltam küldit,csak megyek mindenfelé,próbálgatok mindent.
A csapat azt csinálja amit mondok,nyomok F-et és már lőnek is le mindenkit,vagy tab és teszik amit mondok.
Nekem szinte nem is hagynak.Az elején elég kezdetlegesek a fegyók,de használhatók.
Fegyver kiegészítők menüben simán ott lehet ragadni,nagyon tetszik.Fejlődni kell majd csinálni sorban a dolgokat és egyre jobb lesz.
Vahol már írtam,hogy olyan lesz ,mint egy tovább fejlesztett FarCry.
Kipróbálás után is ezt gondolom.AI-k ugyanolyan idiótán vezetnek,mint FC-ban.
----------------------
Divison-el nem kell hasonlítani.
-
szallasi007
őstag
Nekem is 1440-ben megy, viszont nekem az a gyanús hogyha állítasz valamit a grafikán akkor újra kell indítani a játékot (division bétában is volt ilyen bug az elején), most driver frissítés hozott fps-t is meg a darabos mozgás is elmúlt.
Viszont ami fura hogy megy a játék nálam 120 fps aztán bezuhant 35 körülire, most az megszűnt és 60 fps körül van - nincs minden kimaxolva. Na még tesztelgetem -
oriic
HÁZIGAZDA
Ablak módban lett a kép csinálva azért ekkora a felbontása.
Btw tegnap játszottam xbox-on vele, szerintem egyre jobb lesz a játék. Ok vagy egy órát eltököltem már csak a karakterszerkesztőben/fegyverszerkesztőben, de ez az én hülyeségem. (Helikoptert viszont meg kell tanulnom vezetni.
)
-
VincentVG
senior tag
Nem akarom szétOFFolni, talán ez még belefér.
Arra gondolok h GTA5 ben elképesztő szépek a fények, napszakok (Division-ben a szürkületi fények szerintem kimondottan gyengék, minden más szép+++ GTA5 látótáv (maxra húzva) óriási, háttérben a hegyek..etc. + rengeteg NPC (autók as well).
Ami a Div mellett szól a rengeteg tárgy, szemetes és hullazsákok+++ a csodaszép lövésnyomok.
Oké átmentem poénkodásba. Én is nagyon meg vagyok elégedve a Division-el és várom a wildlands-t nagyon.
Jöhetnek a pálmafák és a rövid ujjú pólók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest