- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
a Skrill se számít, ha adott idő alatt több, mint X millió érkezik a bankszámládra (egyben, részletben, mindegy), akkor hivatalból megy a bejelentés az adóhatóság felé, max arra jó a Skrill, hogy ha nyersz 20 milliót, akkor kiküldöd milliónként 20 bankszámlára, és senkinek sem lesz gyanús
-
giigz
veterán
Azért kérdezem, hogy esetleg valami nagy tipster rakja overre, vagy ilyesmi? Esetleg elemzéssel együtt? Ezért kértem volna valami linket, vagy csak szimplán részletezve azt, hogy miért gondolod slágernek az overt. Olyan túl nagy csökkenés az oddsokon sem mutatkozik, tényleg kíváncsi lennék pár linkre, ha nem nagy gond, hogy honnan gondolod
-
-
GabN73
addikt
Mondjuk aláírom, hogy nagy kib*szás volt a Dortmunddal szemben. De ha már eladnak valakit, akkor vegyenek a helyére valakit/valakiket.
Olaszoknál is hasonló a helyzet, ott annyi a különbség hogy a Juve csak a bajnokságban ragyog. (Jó, tudom hogy volt egy nagyszerű Róma start az elején, de azóta már 8 pont hátrányuk van) -
Daniel Alves
őstag
ezt meg sem hallottam
-
sch_a
addikt
Lőtt pár gólt Ancsin, de azért szerintem nem akkora érvágás ez nekünk. Csak hát ugye nem nagyon van jobblövőnk, Tamás fiam nem sokat tudott hozzátenni eddig. Gondolom majd többet játszunk két irányítóval. Meg lesz ez szerintem, Puticsnak is itt az ideje, hogy mutasson valamit.
-
Daniel Alves
őstag
Teljesen jogos amit írsz!
Ettől függetlenül jól tudjuk ,hogy benne van egy hatalmas Monaco győzelem is.
"...hogy Falcao abszolút formán kívül van, sejtésem szerint összefügg a háttérben húzódó átigazolási "pletykákkal". Elmúlt 8 bajnokin 0 gólt szerzett 2 kihagyott büntetővel."
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig még nem is szabolcsi mondás...
janos1988: Régen parasztvakításnak hittem az egész márkát, majd márciusban vettem egy i4-et kipróbálásra, na azóta ez a 7.-8. iPhone-m, nem is volt más, és nem is kell, nagyon megszerettem. Ezt se adnám el mert szeretem, de jó áron tudok egy hónap múlva 5S-t így nem kell sokat majd rádobnom ezért lecserélem.
(#41735) Zjunior: Aláírásomból látod...
-
sch_a
addikt
Nem szeretek ilyet csinálni, de szerintem is elég erős tipp lehet a vízilabda Horvátország + Izland kézi.
Izlanddal alapjában véve nagyjából egy súlycsoportban van/lenne a válogatott (lásd olimpia, kétszeri hosszabbítás...), de most egy Nagy Lacival kevesebben vagyunk, plusz a többiek sincsenek épp csúcsformában.
-
umek7
őstag
Nem mintha mentegetőznöm kellene egy kami tipp miatt, de vajon mi történhetett a háttérben?
Bet365-nél 2.65-ről 4.00-ra ugrott a walesiek szorzója, 45 perc alatt pedig 1 kapura lövésük volt (ami egyébként nem talált kaput), a szerbek pedig két góllal mennek. Platini biztos tudja, bár ő most a magyar meccsel van elfoglalva...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ez tagnap jött? Nem találtam ezt a meccset...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest