Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Lanzafame nem honvédos volt eddig?
Elég nyílt még a meccs, Maccabi is kihagy mindent.
-
yogibear
addikt
ha kikapnak oda kel, őket állítani, a szurkerek meg 3 méterről célba rúghatnak rájuk.

Aszongya szpíker kartács: "ha nem nálunk van a labda nem tudunk gólt lőni..."
Bakker, ha nálunk van akkor sem.

"a védekezést egyetlen pillanatra sem szabad elfelejteni" - bakker, amit nem tudnak azt hogy felejthetnék el?

-
Örni
senior tag
Nem tudom mi értelme ennek, hogy fal van a kapuk mögött, tök gusztustalan.
-
yogibear
addikt
Ződsasok szárnyaljatok...
Hazafelé... -
yogibear
addikt
Nézem ezt a ződ kínszenvedést a Duna Worldon, először azt hittem az MTK pályán vannak, mert itt is a két kapu mögött ott a csupasz beton kivégzőfal lőrésekkel.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
6-1 lesz, mégse 6-0...még egyszer gratula ennek a parasztnak. Aztán lehet mégis 6-0

Jó, nem nagy összeg, csak próbáltam ma inkább papíron valamit..Csak durva, hogy 1. szett 3-5 volt ennek az ökörnek, hozta nagyjából simán az adogatásait. Aztán 4-5 nél semmire bukta, 5-5 lett, aztán 6-5 nél, amikor adogatott a szettben maradásért 15-re bukta. Nevetséges. A többi meccs meg biztos jön. Ez a Kairat is 6-1..Már 7-1.
-
törölt tag
Lehet rakni 2. szett 6-0 lesz C. Ruud-nak.

-
törölt tag
-
törölt tag
David Ferrer te nyomorult...

-
törölt tag
Megpróbálom ezt a német kézit 1-kor.
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
Mészáros sportmárkájára vált három csapat az NB I.-ben
Információink – illetve józan paraszti eszünk – alapján is nyilvánvaló, hogy a Felcsút és a szintén Mészáros-közeli Haladás döntéshozóinak sokkal jobban fognak tetszeni a turulos cuccok, mint az unalmas Adidas, ezért mihamarabb válthatnak.
A Csakfoci.hu információi szerint egy harmadik csapat is csatlakozik hozzájuk: ez pedig a Diósgyőr. A lap úgy tudja, hogy a diósgyőriek és a felcsútiak esetében még várnunk kell a kollekció színrelépésére, viszont a Haladás játékosai már az idény első bajnokiján madaras mezben diktálhatják a divatot. Hozzánk eljutott olyan információ is, hogy már az első fordulóban is ott lesz a madárka a felcsútiak mezén.
A Fradiról még egyelőre nincs szó, de szerencsére a Haladás színe is zöld-fehér, így az FTC szurkolói is láthatják, előbb-utóbb miben focizhatnak majd az ő kedvenceik is.
Aki meg nem akarja a 2RULE-t, annak lesz H2RULE.

-
törölt tag
Pauline Parmentier - Yafan Wang: 1. szett TieBrake nyertes: Pauline. 1.72-es odds, 10k.
5-6 nál megfogadva első szettben.Ha 5-7 lesz tét visszajár...ha 6-6 akkor értelem szerűen TB.
-
törölt tag
Küldtem egy ilyet. Jön jön, nem nem..

Beijing Guoan - Henan Jianye: 2,5 gól felett 2.00 -s odds 15 k tét.75. perc 1-1. -
Bigemperor
senior tag
Dél-korea röhej, gangwon-ulsan 83. percig 0-0, aztán 90+9-ig 6 gólt lőttek, egyet visszavontak!!!közben csájnaiak visszaestek, mióta idióta videóbírózás van ott is.
-
yogibear
addikt
Nyomorult rizsszeműek az 5 perc hosszabbítás 5. percében hozzák le a GG-t

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gyerekek. Aztakurva.

90+4' 1-1. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Japánok bolondok, de tettem pár dolgot dél körülre.
Hiroshimára nem merek, túl nagy az odds ahhoz képest milyen szar a Gamba.Iwata-Kashima: 2,5 gól felett 2.10-es odds-on 5000 Ft tét
Horvát - Török vízilabda:26,5 gól felett 1.75-ös odds-on 8000 Ft tétMeg most élőben:
Davao Aguilas - Global FC: 70. perc 0-1 nél, 1,5 gól felett 1.40-os odds 30 k tét. -
Prien
addikt
Raktam a TNS-t és a Crusaders-t.
Érdekes, hogy a Crusaders balhátvédje mindkét meccsen rúgott öngólt, de nem az, hogy róla bepattant vagy ilyesmi.... igazán jól érzi a kaput, talán, ha nem ő játszik a visszavágón, még jöhetett is volna a ~40x odds...
-
törölt tag
Tegnap buktam 44-et...

Ma ezeket raktam:
Valletta-Kukesi 0,5 gól felett félidőben 0-0-nál fogadva: 30k ból 1.40-es odds: 42 000
TNS-Shkendija 3,5 gól felett 74-78. között valahányadik percben megfogadva 20k ból 1.90-es odds: 38 000
Legia Warsaw - Cork City: Legia lövi a második gólt 62.. perc környékén fogadva 1.72 es odds. 20k ból 1.72-es odds: 34 400 Ft44 400 Ft plusz. Magyarul kemény 400 Ft pluszba vagyok tegnaphoz képest.

-
törölt tag
TNS meccsen 3,5 felettre 1.90.
Dobtam rá 20-at, hátha.
Hajtanak, de lekontrazhatjak oket, vagy rugnak egy 4.-et. -
törölt tag
U19 ukránokra visszafogtam a kiállításkor, sikerült is gólt szerezniük. Kiszámíthatatlan játék ez, franciáknak állt a meccs mégis jött egy piros és borult minden. Közben a Vidi is mit csinál, na újra vezetnek nem szóltam

-
Örni
senior tag
Ludogorets már vezet is

-
yogibear
addikt
Hülye Apoel, ennek mi értelme volt? 30 lövés 1 gól 1,15-ös oddsért és kiestek...
ahelyett, hogy kikapnak 18-ért (meccs előtt), vagy 50-ért (meccs alatt)... pénz is lenne és úgy is kiestek volna... -
törölt tag
U19 franciák hajrá két szelvényre is kell. Vidi alakul, TNS is

-
Prien
addikt
Valahol éreztem,hogy az albán bajnok rúgni fog legalább 1 gólt, de a stat miatt nem mertem mégsem.

Nézem ezt a Rabotnicki-t...hát, tényleg rém gyenge focit mutatnak, de hogy verték ezek meg a Honvédot az első meccsen?

-
Örni
senior tag
Nagyszerű, azt írták, hogy sérültek a csatárok is Honvédnál, erre 2-0 pár perc alatt... X2-t raktam rá. Úgy látszik van lejjebb is a magyar focinál

-
törölt tag
Ez a Valletta-Kukesi meccs érdekes.
Meccs előtt 2.30-2.40 körül volt a hazaiakra a szorzó, most 1.66 félidőben.
Bet365 szerint a hazaiak lőttek kapura 18-at, amiből 7 talált kaput, 11 ment mellé és lőttek 10 szögletet, illetve 64-36 % a labdabirtoklás. A vendégeknél 0 kaput eltaláló, 0 kapu mellé menő lövés, 0 szöglet. 1.40 van azon, hogy 0,5 gól felett, teszek rá nagyobb összeget, de ha ez is elmegy...
-
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
2 Ft-ot érnek eddig.

-
LyonnaisFan1
őstag
A Honved eddig bearazza a Rabotnicskit

-
Prien
addikt
Behúztam a Vidit, de sokkal jobban tartok ettől a meccstől,mint a TNS-től.

-
yogibear
addikt
A TNS meg 0:5-ről indul,

Apoel meg 1:3-rólreggel a 3 együtt még 530 odds volt, mire beutaltam aprót és megraktam már csak 439 volt a 3 együtt...
Crusaders + TNS meg 40,7Most 614 a 3 együtt (TNS, Crusaders, Suduva)
az első kettő meg 34...Persze ezek csak elmélet, hogy 5:0 és 7:0 után ekkora oddsokért érdemes kikapni.

De ha egyszer jön, nagyot üt.
Suduva már 18-as odds.... persze a realitás az APOEL mellett szól, de ki tudja...
az új rendszer szerint csak 8 hely kiadó a BL csoportkörre, nem 16, így a következő 3 körben már nem hulladékok, hanem kemény ellenfelek jönnek szembe... így lehet érdemes egy magas oddsszal kiszállni hamarabb...
mert esély a csoportkörre nagyon nincs az ilyen kis csapatoknak, mint a ciprusi.... főleg úgy hogy gond nélkül megteheti, mert 1:3 volt ez első meccs....
Ha mondjuk egy Malmö ma kikapna 32-ért 3:0 után, az már gyanús lenne... -
Örni
senior tag
Na, mára Crusaders - Ludogorets 1X? Első meccs 7-0 volt! (Hehe, most nézem, pron nem is lehet rá kétesélyt rakni...) 1-0 hendi 3,65.
Valamint Honvéd X2 2-es oddsért elég jó!
-
törölt tag
Komolyan mondom ez az egész sportfogadas egy rakás utálatos sz*r.
Csak ma 44 et buktam.
22 ment a Koppenhága - Horsens meccsen a 86. percben arra, hogy még lesz gól, erre büntető a meccs végén, a hülyegyerek belek*rja a kapusba..
Aztán nemrég tettem az Elfsborg - Hammarby meccsen 0,5 gól felelettre 78. percben. Hasonló forgatókönyv, büntető, kimaradt. Nevetséges...

-
w333
félisten
Valaki ezt megtudja mondani hogy miért nem nyertek a szelvények ?

-
Örni
senior tag
Hát, gyerekek. Leültem most a TV elé, hogy megnézem a döntőt, erre apám mondja, hogy 5-kor volt

Azt hittem este 8-kor lesz... Ilyet...
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
Jó humora van a miniálnokunknak...
Orbán: Nincs olyan ok, ami miatt ne érhetné utol a magyar a horvát futballt
A miniszterelnök szerint nem mozgunk más dimenzióban. A pénz nem minden."Nagy a lemaradásunk, de nem mozgunk más dimenzióban, senki nem tud olyan okot, olyan érvet mondani, ami lehetetlenné tenné, hogy a magyar futball utolérje a horvátot."
-
yogibear
addikt
csigazabálók már húzzák az időt, mint a nyálkát...
-
Prien
addikt
Rakja valaki a döntetlent most? (4-2)

-
yogibear
addikt
Ennek annyi.

Ezt nagyon elcseszték a horvátok, nem figyeltek...Szuper Mario

Ez mekkora volt... -
dnl91
tag
Nagyon drukkolok a horvát csapatnak, undorító ez a francia semmi, ráadásul egy VB döntőn. Pechesek a horvátok, de szerintem képesek megnyerni ezt a meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Figyelj 2022-ben ne menjél adventi vásárba.