Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Nezem a teremkiirast sporting lisszabon konzultáció...hat nem itt szallnak meg a szerdai bl meccs elott ahol én? Kene bubdazni egyet

-
újratöltve
csendes tag
az udinesen kéne egy gól

-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Beállósunk gyakorlatilag nem volt, néha valamelyikük beállt a falba de semmi haszna, átlövéseink szinte nulla darab, betörések ímmel-ámmal, szélső játék semmi... azzal hogy körbeadogatják a védőfalat nem lehet nyerni... a rengeteg eladott labda meg hab a tortán...
Az "öregasszony" Görbitzen kívül nincs irányító, és ma ő sem volt az, ráadásul szinte csak támadásban volt bent, Szucsi még lehetne, de ő meg félig sérült...
Szóval kb ki sem kellett volna utazni... -
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Tomori Zsuzsanna, Zácsik Szandra, Kovacsics Anikó - három alapember hiányzik,
Szucsánszki Zita - sem teljes értékű, hiába van ott, akárcsak Triscsuk Krisztina...
Plusz még: Mayer Szabina, Korsós Dorina sincs kint sérülés miattÍgy nehéz lesz... igazából nincs nagyon irányító védekezésben, támadásban meg csak Görbitz van irányító...
Még ez a gyenge cseh válogatott is ott eszi meg a védelmünket, ahol akarja... mi lesz akkor a dánok meg Montenegró ellen?
Asszem már foglalhatják is a jegyet visszafelé hétvégére...

-
LyonnaisFan1
őstag
Valami pocsékul kezdtek a leányok a cseh lányok ellen. 13 perc után három labda landolt a cseh kapuban, ez nagyon sovány
-
Felhívjuk figyelmét, hogy 2016. december 5-én 23:00-tól karbantartási leállás lesz a Szerencsejáték Zrt. elektronikus fogadási rendszerében.
2016. december 5-én 23:00-tól a bet.szerencsejatek.hu és a tippmix.hu oldalak, valamint az internetes pályázati rendszer nem lesznek elérhetőek.
Az érintett oldalak legkésőbb 2016. december 6-án 04:00-tól újra elérhetőek lesznek, és a bet.szerencsejatek.hu online fogadási oldal megújult formában várja Játékosainkat.
-
margithid
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
EL mint írtam lutri számomra, amúgy nehéz kitalálni melyik csapat veszi komolyan az úgymond tét nélkülit, szerintem mondjuk Shaktar olyan sorozatban van, hogy csak azért se adja le ezt a meccsét, aztán persze majd kiderül.
Porto meccsen nekem +2-es ázsiai hendibe érné meg jobban a Leicester, portugálok gyengék, no nem mintha az angolok olyan csodás formában lennének, de látod a Leicesternek nem a BL volt a gond, most is simán kikapott a kiesőjelölttől PL-ben. Ez a BL csoport egész egyszerűen rém gyenge, Porto nem találja önmagát, Brugge nem BL szint, Koppenhága meg jó kis csapat, de nemzetközi rutin nélkül, ráadásul a dán bajnokságban nem találkoznak olyan ellenfelekkel mint mondjuk a Leicester a PL-ben. Egyébként jó csapat, én inkább bennük látok értéket, Brugges ellen, szerintem simán nyernek, ha porto meg ikszel máris ők mennek tovább, és ez benne van a pakliban!
Lyon Sevilla nehéz meccs lesz, semmit nem raknék, max gólokat. -
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Valóban nem, de a Basel még hajthat a 3. helyre, a Ludo Párizsba megy, ha kikap és a Basel pontot szerez a svájci a 3. pont egálnál a Ludo a jobb egymás elleniben...
Bayern - Atletico
Na itt csak a presztizs mert a helyezések eldőltek...
Akár a Real - DortiPorto - Leicester
Portonak kell a győzelem, ha a Koppenhága nyerne, mert egymás elleniben rosszabbak...
Angol viszont tuti első...Lyon - Sevilla
spanyolban 1:0 volt, ha most is 1:0 a hazainak akkor több lőtt góllal a Sevilla a 2., ha 2-vel nyer a csigaevő, akkor ő a 2.
D és V esetén értelemszerűen a Sevilla... -
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Az EL érdekesebb lesz:
AZ Alkmaar - Zenit Szentpétervár
Zenit 5 győzelem tuti első, AZ-nak meg győznie kell a 2. helyért...
másikon Maccabi - Dundalk, Hazainak jobb az AZ elleni mérlege ha AZ kikap és Macca nyer vagy D ő a 2.Astra - AS Roma
Roma tuti első, Astra D-vel vagy V-vel csak akkor 2., ha a Wien nem nyer idegenben mert egymás ellen a sógor a jobb több idegenbeli góllal...Standard Liege - Ajax
Ajax dettó tuti első, belga és a Celta közt a gólkülönbség dönt majd, egymás elleniben két 1:1 volt... és 6-6 pontjuk van...Braga - Sahtar Donyeck
Sahtar tuti első, Braga akkor második ha nyer, ha csak D vagy kikap, akkor Gentnek is ponto(ka)t kell veszítenie...Salzburg - Schalke 04
Tét egyiknek sincs, Schalke első, Sóvár kiesettNice - Krasznodar
Ugyanaz mint fent, orosz tj, francia kiesett, ugyanaz a csoport...Inter - Sparta Praha
Ez is mint fent, cseh első, Inter kiesett...
ezeken nincs miért hajtani... -
margithid
veterán
Holnap elég jó oddson van az Arsenal, nem tudom miért, csoportelsőség nem dölt még el.
-
L_YKing
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
3-1 lett
-
juliabrilke
veterán
Athletic Bilbao - Eibar meccset esetleg figyeli valaki?
Ezekre tettem:1,5+ hazai gól (ez már meg van)
2,5+ hazai gól
3,5+ hazai gól
A többire van még esély, mennyire nyom a hazai csapat?
-
B-L-A-C-K
titán
Poll 1-3ról kikap vóóót vagy 500x oddsa...
-
LyonnaisFan1
őstag
Na most lett igazán jó a derby roma

Piroslapra fogadni magasan ajánlott. -
yogibear
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Az kérem egy korrekt htft 2/1 41-es oddsért.

Röhejpool 1:3-ról kikap alig 15 perc alatt az egy vicc...Nyomi laziós nigga trinyózik a saját 16-ösán aztán vezet is a Roma... most meg tömegbunyó a pályán
Piros a Laziónak Cataldi nem bírt magával igaz pályán kívül... komoly kis meccs -
Jarod1
veterán
valaki elmagyaráznná mi a Fax az a B- Liverpool döntetlen amikor a Pool 2:0 ra vezetett???

sőt már a B vezet is 4:3 ra.
-
janos1988
addikt
Mai francia liga 1, 3 meccsén 6+ gól patentba, sorja 100-al ~1 milla várhatóért.
-
yogibear
addikt
Alanyaspor 2/1... remélem.... félidőben 0:2 és piros a vendégnél, 9,25 volt prón a hazaira, már 2:2...
remélem lejön... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolynet
üzenetére
Igen, úgy lenne a teljes visszafogás. Az hogy megéri e meg te tudod, így ~20 ezer tisztád meglenne. Esetleg lehet olyat ha bízol a csapatban amit raktál hogy csak a D-t zárod ki teljes visszafogással, a hazaira meg csak annyit raksz hogy visszajöjjön amit felraktál rá rendesen, illetve a visszafogásnál azaz:
H-ra raksz 4700-et
X-re raksz 12865-et
V-meg ugye megvan rakva egy ezressel.Ha haza lesz nem nyersz semmit, visszajönnek a felrakott tétek.
Ha X lesz, nyersz tisztán 27 105 Ft-ot
H vendék lesz, nyersz tisztán 27 490 Ft-ot -
szab.tam
nagyúr
nem szokásom ilyet rakni, de kivételt teszek.
ebédidőre:sima 4-es
Milan - Crotone 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 1,80 Nyitott
Lokomotív Moszkva - Terek Groznij Kétesély Döntetlen vagy Terek Groznij 1,70 Nyitott
Betis - Celta Vigo Kétesély Döntetlen vagy Celta Vigo 1,53 Nyitott
Olimpik Doneck - Kárpáti Lviv 1X2 Olimpik Doneck 1,95 Nyitott
Odds összesen 9,13 -
szab.tam
nagyúr
reggelire egy fullvak kami:
Bournemouth - Liverpool Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény 4+ gól (összesen)/4+ gól (összesen) 14,50 Nyitott
Lazio - Roma Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Lazio 1:0/Döntetlen 1:1 22,00 Nyitott
Tét összesen 500 Ft
Várható nyeremény 159 500 Ftés egy 3/4
Everton - Manchester Utd. 1X2 + Gólszám 1,5 Hazai és több 4,95 Nyitott
Valencia - Malaga 1X2 Döntetlen 3,60 Nyitott
Darmstadt - Hamburg 1X2 Döntetlen 3,05 Nyitott
Frankfurt - Essen-Schönebeck 1X2 Döntetlen 3,40 Nyitottutólag ízlelgetve lehet, hogy a mu-t is x-re kellett volna...
(#157361) aliquis
nincs adatkábel, nincs mobilnet, nem ért hozzá, stb.
sok oka lehet. -
Kardos.N
tag
Kár h nem tudom ide feltölteni a tegnapi szelom.

-
zolynet
veterán
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve
üzenetére
úgy látom megint megcsinálják

-
mtcob
senior tag
Atleti
35k várható huss 
-
újratöltve
csendes tag
fogadtam arra, hogy a porton lesz egy gól, aztán kiállítás, majd egy kihagyott tizenegyes, és most megnéztem, hogy tavaly is volt egy ilyen egymás elleni meccsük, amikor a portonak 18 kapurarugása volt, és a braga mind a 18-at kivédte

lehet hogy ez is bunda
(bár én ezt csak keserűségemben írom
) -
Jarod1
veterán
Ez az Atletico egy vicc 1.25 ös oddsal nem tud nyeni otthon..
-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Nézd, az azt hiszem megvan, hogy kb 2008 óta a szponzori pénzek töredékére csökkentek... a csapatokat meg valamiből fenn kell tartani és nem a sarki hentes 10 kiló hurka ajándéka meg a belépők ára tartja el őket...
Ezek nem egy MU Barca vagy Real akik tőzsdén vannak meg mindenféle olajsejkek pénzelik őket...
Minden héten meg nem lehet mondjuk 2/1-eket tolni 30-as oddsért, az feltűnő... Ilyen már csak pár nyomi alsóbb ligában dívik, mint angol liga 1-2 vagy portugál 2, belga 2 holland2...
Senki nem mondaná hogy kikapni a 2 helyezett otthonában nem lehet... de az a 2,85 odds mondjuk Szingapúrban megrakva pár millával, már bőven megéri... no meg az európai irodák sem tiszták ez ügyben...
gyakorlatilag a láncolatban nem tudsz olyat mondani, akinek nem éri meg, kivéve az átlag fogadót, akinek a pénzéből ez megy:
az irodáknak jó az ilyen "meglepi", főleg hogy mondjuk élőben a Baselre 1:0 és pirosnál 4-es odds volt, gondolom nem 1-2 hanem 50-100ezer fogadó bukta el... ez méretes bevétel az irodának több, mint amennyit kifizet a csapat sameszának a H-ért, ami eredményt már előre tudott, így az oddsokat ennek megfelelően manipulálhatta előtte is élőben is (aka beetetés)...
Jó a csapatnak, mert kb rizikómentes lebukásmentes bevétel (aka bennfentes kereskedelem a tőzsdén)...
Jó a szövetségeknek fel a Fifáig, mert lehet azt mondani, hogy látják, milyen érdekes és kiszámíthatatlan a foci, nem a sokkal esélyesebb csapat nyert, hanem a kicsi...
Egyiküknek sem érdeke buktatni a dolgot... nem véletlen, hogy Declan Hill is csak érintőlegesen merte megemlíteni, hogy rengeteg csapat a fogadásokból tartja fenn magát... ha kiteregette volna, már nem élne...
A "hagyományos" szőrmélés elenyésző darabszámú azokhoz képest, amelyeket a csapat(ok) oldanak meg önállóan vagy összebeszélve... illetve amikor pár játékos saját zsebre dolgozik...De persze a fentiek csak a képzelet szülöttei, ilyen a valóságban sosem fordulhat elő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy 2008 előtt sem fordult elő soha, hogy a bankok a nem fizető hiteleket titokban "átcsomagolták" kötvényekké és eladták más bankoknak meg magánembereknek... aztán mégis...
Ahogy a kartellezés sem fordult még elő soha a történelem folyamán... mikor az adott helyzet mindenkinek jó, csak a végfelhasználónak nem, akivel megfizettetik...Ps.: nézni kell a meccset, tök jól lejön, amikor egy "véletlenül" kihagyott helyzet után ágál meg csapkod a nyomorult... mintha pokoli mérges lenne... rosszabbak mint egy amatőr színész osztály... Minél jobban ágálnak egy-egy kihagyott helyzet után, annál biztosabb, hogy valami nem kerek...
-
margithid
veterán
-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
a YB 10 emberrel játszik a 2. fi-ben és két gólt kapott tőlük ezalatt a Basel...kb ennyire nem érdekli őket ha kikapnak, eddig összeszedtek annyi előnyt, hogy belefér... így is marad 12 pont előny...
szóval nyugodtan fogadhatnak maguk ellen pl. és kaszálhatnak, mivel kikapni könnyebb, mint nyeni...
Kb ennyi... -
margithid
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Szeritnem rosszul látod, most kaptak ki elöször az idényben, két döntetlen, midnen más meccset hozott, ez kiszámíthatatlan?

Vereség bármikor benne van, a labda gömbölyű, PSG sima 3-ra kikap egy semmitérő Montpelliertől, Szpartak moszkva meg kap egy 4-est a kiesőjelöltől? Az a kiszámíthatatlan, nem ez
Itt azért a jó formában lévő Young boys az ellenfél,. Abban igazad van, hogy belefér a vereség Baselnek, de kétlem, hogy félvállról vennék, ez most igy jött össze, ennyi. -
-
LyonnaisFan1
őstag
Félbeszakadt a lyon meccs, pedig jó szorzó lenne a fordításra.
Szépen megkínálták a vendég kapust néhány petárdával, egyik mellette is robbant közvetlenül.Ment a mutogatás a renitens metzi patkányok felé, kérdéses a folytatás. A pron még fent az esemény felfüggesztettként.
-
margithid
veterán
Ez a Leicester is mekkora sz@r... Sunderland ellen nem tudnak pontot szerezni, akkor ki ellen?
Röhögnék ha bajnoki cím után kiesnének
-
jpm
senior tag
Holnap azt hiszem megdobom a veszprém kézi döncit.
-
LyonnaisFan1
őstag
A párizs méretes zakót kapott

-
Kardos.N
tag
Lehet nézni az Arsenalt Streamen ?

-
yogibear
addikt
Ramos

-
HaZsolt
őstag
Nem enged fogadni a Fener meccs x-re. A foschpró ez hihetetlen, mindig visszadobja.
-
rwin5
őstag
azért az elég fos átlag hogy 50 db buxával összesen 51ezret kapart össze.
[link] -
zsolti72837
addikt
Suárez

-
yogibear
addikt
Fogyatékos TC ma is hozza a formáját bohócliga szupersztárok.

-
jpm
senior tag
Barca meccs 0-0 5k
-
Mönchengladbach gól
Dortmund gól
első 7 percben.. Németek fel vannak pörögve -
margithid
veterán
Granada - Sevilla, vendégek újfent bizonyították, hogy idegenben gyengék.
BL-ben sem sok jó nézek ki nekik, Lyon nem Granada, ráadásul jó formában is vannak.
Este Basel emccs megintcsak jó oddson van dupalesélybe, de ezt szerintem most kihagyom... -
yogibear
addikt
Manci is kicopott 1/2-re, Celtic is foirdított félidő 2:0-ról...
Barcelonában meg már erősen locsolják a pályát, pedig nincs is rekkenő hőség.

-
janos1988
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
Cece04
üzenetére
Törvény kitalál, elfogad, majd kihirdet, majd bankoknak küld végrehajtási utasítást, majd a bankok azt alkalmazni kezdik...
ez még rezsimisztánban sem mindig megy egyik napról a másikra.
A tiltandó számlákat is a nemzeti ávéhának ugyanúgy be kell azonosítania mint a fogadási oldalak napról napra újabb elérhetőségeit... ez is időbe telik... meg az updatejük is...
Meg a bet mintha írt volna olyat, hogy más külsős cégen keresztül utal ki a továbbiakban, na az ilyeneket is be kell azonosítania az návéhának és tiltatnia... ez is beletelhet pár napba, 1-2 hétbe...
az iroda nem köti az orrukra, milyen számlaszámot használnak.
-
yogibear
addikt
Mai okosságok:
Juventus @1,40 - BL-ben otthon megy majd a Juve a csoport elsőségért a nulla pontos Zágráb ellen, a genoai zakó után illik nyernie
Waregem @1,45 - éllovasnak a 13. ellen illik otthon nyernie, a múlt heti Standard elleni zakó után...
Sparta Praha @1,40 - Sparta a BL csoport elsőséget elintézte, Milanoban ki is kaphat az intertől, a bajnokságra figyelhet. sok sérült, de egymás elleniben Prágában a Sparta jobb...
PSG @1,50 - BL csoport első helyért otthon megy majd a Ludogorec ellen, 30:8-as gólkülönbséggel és egy pont hátránnyal az elsőtől hozni kell a mait.
Monaco @1,32 - BL-ben biztos csoportelső, a hazai bajnokikat hozni kell...
CSZKA Moszkva @1,40 - BL-ben a Tottenhamhoz megy a csoport 3. helyéért és csak győzelemmel lehet az... Uralt rendszeresen veri, mai is kell, ha nem akar lecsúszni a dobogóról.
Basaksehir @1,45 - ez délben kezd, mindjárt. Éllovas és a 10. helyezett. Ha tartani akarja a 2 pont előnyt az élen, nyerniük kell... mondjuk török, ott bármi előfordulhat. -
yogibear
addikt
válasz
Cece04
üzenetére
Ez valami új?
Nem. Csak az újszülötteknek

2 hónapos a törvény... [link]A jogszabályváltozás - amelyet 111 igen, 17 nem szavazattal és 26 tartózkodás mellett hagyott jóvá a parlament - szerint a pénzügyi blokkolás miatt az illegális szerencsejáték-szervező bankszámlájára nem érkezik majd meg az átutalt összeg, az a játékosnál marad.
Csomó sportfogadási és egyéb oldalakon, fórumokon ki lett tárgyalva... a megoldás is...
-
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Látom beten megint van 8000 forintos kockázatmentes fogadás, a classicora.
Valaki aki jártasabb a témában segítsen már, tényleg megbüntethetnek ha azon játszom?
Próbálok átszokni a tippmixprora,de nem megy
ráadásul idén ezek miatt a kockázatmentes fogadások miatt vagyok csak épphogy pluszba, utálnám kihagyni,hogy fix nyerővel játszhatok néha. -
szab.tam
nagyúr
a héten én még nem sok mindent találtam el.
jócskán visszavettem a tempóból, nehogy totál elcsesszema múlt heti szép profitot.a holnapi fi 2:2 2/20 szeló feladva.
kis aprót most már kénytelen voltam rátolni:
Marítimo - Benfica (élő) 1X2 Benfica 29,00 Nyitott
Tét összesen 1 200 Ft
Várható nyeremény 34 800 Ft -
HaZsolt
őstag
Most mernétek rakni a benfica meccset, hogy x lesz?
-
Prien
addikt
Az érzés, amikor hendivel rakod a Légiát és 2-0-nál elmész fürdeni, majd visszatérsz és 2-2....
Hogy ro.... nak meg

-
szab.tam
nagyúr
3/4
Mainz - Bayern München (élő) 1X2 Döntetlen 9,00 Nyitott
Legia Varsó - Wisla Plock (élő) 1X2 Döntetlen 6,00 Nyitott
Trapani - Carpi (élő) 1X2 Döntetlen 3,35 Nyitott
Heracles - Nijmegen (élő) 1X2 Döntetlen 5,00 NyitottTét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 175 538 Ft -
Prien
addikt
Mainz- Bayern meccsben benne volt az 1.félidő 2-2...de benne is maradt

-
Fogadási csalás ügyét is már 2014 óta gyűrik a hatóságok
Sose lesz lezárva szerintem[link] -
margithid
veterán
válasz
aliquis
üzenetére
Na ja, ez olyan kb mint Ronaldinho, őt is ide oda meghívják, hogy népszerűsítsen ezt emg azt, aki ezt élvezi, az csinálja, aki meg nem az meg elmegy és kifekszik valamelyik luxus nyaralószigeten a homokba és élvezi az életet.
Persze vannak olyan pénzek amire nem lehet nemet mondani, ott van pl Michael Jordan, évi mennyit is keres Nikeval? 50-100 millió$? Persze, hogy elvállalja, csinál egy két reklámot, az idő többi részében meg golfozik. (úgy tudom azt szereti
) -
margithid
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Persze, hogy lehet, lásd tengapi Szpartak Moszkva meccs, de szerintem az teljes mértékben logikátlan, hogy valaki ne akarna a BL-ben továbbjutni, hisz ebben van a legnagyobb pénz.
Ráadásul az ellenfélnek semmi motivációja nincs már, ellentétben Koppenhágának nagyon is van!Rosberg meg lehet úgy van vele, hogy a csúcson kell abbahagyni, keresett egy valag pénzt, 31 évesen nyugdíjba megy, megteheti, én is ezt csinálnám!
Vannak ilyen különcök, lásd annak idején Eric Cantona, 31 évesen vonult vissza ő is, pályája csúcsán. -
-
margithid
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Ne viccelj, egy Koppenhágának nagy siker lenne az egyenes kiesés, EL kb senkinek sem buli manapság, kevés csapat veszi komolyan, nézd meg Villareal, Bilbao, Nice miket játszik ott.
Én porto meccset nem érzem annyira hazaira mint sokan, hiába viszik le az oddsot, ez lyan mint mikor ellenünk ment le az oddsa a protugáloknak, azt se értettem mire, döcögtek előző két meccsen.
Leicester meg igazi angol favágó csapat, megalázni nem fogja hagyni magát, az egy dlog, hogy PL-ben szenvednek, de ez a porto nem az a porto mint pár éve.
Persze nem látok a jövőbe, lehet meglepetés mindegyiken, de oddsok tekintetében jók. -
válasz
margithid
üzenetére
Na az az amit nem lehet tudni, lehet már rég elkönyvelte a csapat nekik elég az EL is és csinálnak egy döntetlent a hazai 4:0 után. Elég sokszor vannak mostanában kiszámíthatatlan eredmények. Club Brugge odds-át is viszik lefele meg a döntetlenét ez elég beszédes...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bár én ezt csak keserűségemben írom
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)