Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem elég simán is, de a hendit rakók kedvéért legyen csak minimum 3:0 a vége. A mai meccsekkel visszajöttem, most kéne olyat kitalálni hogy haladjak végre és ne csak kapaszkodás legyen.
-
kiszi07
senior tag
Az EB eddigi legjobb meccse.
3-1 a tippem.
-
Konfigos
őstag
válasz
Krisz79 #150033 üzenetére
Hát igen,szokásos köpködő magyar ember vagy te is
Csak a féltékenység ömlik mindenkiből,ha ne megy a szövegértelmezés nem az én gondom,2x leírtam hogy magasról teszek a pénzre
Sejtettem hogy ez lesz ha beírok majd ide,erre is fogadtam volna ha lehetett volna
Nem kell reagálni,ha itt ilyen tagok vannak mint te inkább nem is írok majd.Jó szurkolást mindenkinek
#150035: Kifogok,ez az egész annak szól nálam hogy asszonnyal együtt élvezhetem a meccseket,és ő is élvezi és drukkol.Számomra ez többet ér mint pár ezer forint..De lehet ezt más nem érti meg,nem tudom.Ha vége az egésznek utána szünet ameddig nem lesz vb.
#150036: Nem vagyok az,csak erre számítottam itt.És reméltem hogy tévedek
Szokásos magyar szokás hogy annak akinek épp nem megy valami elveszi a másik örömét akinek épp ment akkor,igaz ez a munkahelyekre,iskolákra,szerencsejátékra,párkapcsolatokra,mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
válasz
Chereiose #150030 üzenetére
Könnyen lehet,de igazából nem is a pénz miatt érdekel az egész akárhogy is lesz majd,nekem az a lényeg hogy asszonnyal együtt drukkolhatok,és közbe együtt izgulunk mi lesz
Mondjuk ma rezget a léc rendesen az olasz meccsnél,az 8.5+szöglet+olasz győzelemre volt téve,de bejött az is.Tegnap viszont a német meccsen benéztem nagyon,ott elment 9ezer,de így is 44k körül volt eddig nyereményünk,és 15k körül tettünk bele összesen.
-
zsolti72837
addikt
Raktam a Cseh ikszet.
-
Konfigos
őstag
válasz
Chereiose #150025 üzenetére
Én akkor mit mondjak,kombináltam ezt:
Csehország - Horvátország Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és döntetlen 8,75 Nyertes
Csehország - Horvátország Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1,35És bejött
Meccs közbe még nyomtam a gólokra is,az is mind bejött,plusz asszony csinált még egy hármast,ha nyer spanyol az is bejön.Hozzáteszem 6 napja azt se tudtam mi az a tippmix,de egyelőre plusz 25be vagyunk vele,és ami mégfontosabb asszonnyal drukkolhatok együtt
-
tigipuf
senior tag
Meg is érdemlik a horvátok ,már az első félidőben eldönthették volna a meccset.Mondjuk le is sz..nám,de így egy 6-os oddsot vittek el kötésben így már jobban mérgel
(nem nagy píz,,,.apró de akkor is bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Maradtam a copa americánál mexikó meg argentina, eb az most nagyon gány. Azon csak elmegy minden, copa americánál az usa győzelem nyomott egy duplát a 10 ezremre.. Ez az idei Eb eddig egy lófszal egyenlő, egyedül a mi győzelmünk ért eddig valamit.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Van ilyen fészes tippelős oldal haverok között, megrakom 2-2 lesz a Horváth meccs, asszonyt kérdezem, na szerinted? Nem 1-2 Horvát, mondom egye fene...
Cső.
-
SzlobiG
félisten
Mi meccs volt...
-
lecsokolbi
aktív tag
8-ért dobtam 2,1-es oddson első gól után adott 16kivehetőt de 800 fton zsidóskodtam
Azért megköszönném a horvátok elé bevonuló francia csigazabálóknak is ezt a remek teljesítményt. :@
-
törölt tag
Valami kisördögre hallgathattam amikor utolsó pillanatban sima horvát helyett kétesély+spanyol tippre dobtam fel az olasz pénzt. De aprós jó várható többes kötés így is tönkrement ezzel. 2:0-ról áh pedig tutinak tűnt.
-
föccer
nagyúr
Ebbe a 11-esbe azért benne voltak a horvát szurkolók is vastagon.
üdv, föccer
-
Jhonny06
veterán
bazz mi megy a cseh meccsen : O
-
yogibear
addikt
csehek.
ki rakta 0:2-nél X-re?
horvát szurkerek megköszönhetik maguknak, ha nem balhéznak, már rég le lenne fújva a meccs.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
no, horvátokra már csak 2 szögletet kérek, 40 perc alatt hátha sikerülni fog valakinek 2-t rúgnia
aztán a spanyoloknál nekik legyen több a szögletük, oszt' csókolom
-
Krisz79
őstag
2016.06.17.18:33 Egyes kötés 3 000 Ft
Esemény Kimenetel Odds Eredmény
Csehország - Horvátország (élő) Szögletek száma Több, mint 12,5 1,40 Nyitott2016.06.17.18:08 2-es kötés 1 490 Ft
Csehország - Horvátország (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,70 Nyitott
Csehország - Horvátország (élő) Szögletek száma Több, mint 10,5 1,60 Nyitott2016.06.17.17:51 2-es kötés 430 Ft
Csehország - Horvátország Hendikep 1:0 Horvátország 3,80 Nyitott
Csehország - Horvátország Szögletszám 10,5 Több, mint 10,5 1,85 NyitottÉn ezeket tettem a mostani meccsre...
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz
lecsokolbi #150000 üzenetére
Miért, mi ő? (Punci)mágnes?
-
jpm
senior tag
A sportingbetes euromania eddig jól áll, 24nap van még hátra és már "csak" ~4600-an vagyunk versenyben. Sztem végig alibizem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Windows 10
- F-Secure termékek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest