Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
A sportingbetes euromania eddig jól áll, 24nap van még hátra és már "csak" ~4600-an vagyunk versenyben. Sztem végig alibizem.
-
phenomHUN
senior tag
válasz lecsokolbi #150000 üzenetére
Miért, mi ő? (Punci)mágnes?
-
senior tag
válasz konci79 #149975 üzenetére
(#149975) konci79: végül mit tettél? Az 1:1 nem jött, de az X majdnem megvolt
(#149976) pohár: 7 szöglet volt, ugye? Nem éri meg az EB-n meccsekre fogadni, vagy csak nekem nincs érzékem hozzá⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
pohár
félisten
7 volt a 81. percben, a 91. percben meglett a 9. is, ki is lőttem beten a meccset, utána láttam, hogy 11 lett a vége, ezt nem vártam volna
akkor még 7 jöhet a horvátra is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Krisz79
őstag
2016.06.17.18:33 Egyes kötés 3 000 Ft
Esemény Kimenetel Odds Eredmény
Csehország - Horvátország (élő) Szögletek száma Több, mint 12,5 1,40 Nyitott2016.06.17.18:08 2-es kötés 1 490 Ft
Csehország - Horvátország (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,70 Nyitott
Csehország - Horvátország (élő) Szögletek száma Több, mint 10,5 1,60 Nyitott2016.06.17.17:51 2-es kötés 430 Ft
Csehország - Horvátország Hendikep 1:0 Horvátország 3,80 Nyitott
Csehország - Horvátország Szögletszám 10,5 Több, mint 10,5 1,85 NyitottÉn ezeket tettem a mostani meccsre...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
pohár
félisten
no, horvátokra már csak 2 szögletet kérek, 40 perc alatt hátha sikerülni fog valakinek 2-t rúgnia
aztán a spanyoloknál nekik legyen több a szögletük, oszt' csókolom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz pohár #150010 üzenetére
gyerünk mááár, egy utolsó szaros szögletet rúgjon már valaki, hadd ne kelljen megint a 90. percig várni
íííígy ni, ezt már szeretem
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Krisz79 #150012 üzenetére
köszi, de még a spanyol meccs is kell, ott ők lőjék a legtöbbet, valószínűleg meg is lesz a törökök ellen, legalábbis remélem...
1,20-ért meg pláne
-
yogibear
addikt
csehek. ki rakta 0:2-nél X-re?
horvát szurkerek megköszönhetik maguknak, ha nem balhéznak, már rég le lenne fújva a meccs.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Jhonny06
veterán
bazz mi megy a cseh meccsen : O
-
föccer
nagyúr
Ebbe a 11-esbe azért benne voltak a horvát szurkolók is vastagon.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Valami kisördögre hallgathattam amikor utolsó pillanatban sima horvát helyett kétesély+spanyol tippre dobtam fel az olasz pénzt. De aprós jó várható többes kötés így is tönkrement ezzel. 2:0-ról áh pedig tutinak tűnt.
-
lecsokolbi
aktív tag
8-ért dobtam 2,1-es oddson első gól után adott 16kivehetőt de 800 fton zsidóskodtam
Azért megköszönném a horvátok elé bevonuló francia csigazabálóknak is ezt a remek teljesítményt. :@
- Mindenki hazudik! -
-
SzlobiG
félisten
Mi meccs volt...
-
B-L-A-C-K
titán
Van ilyen fészes tippelős oldal haverok között, megrakom 2-2 lesz a Horváth meccs, asszonyt kérdezem, na szerinted? Nem 1-2 Horvát, mondom egye fene... Cső.
-
djculture
félisten
Maradtam a copa americánál mexikó meg argentina, eb az most nagyon gány. Azon csak elmegy minden, copa americánál az usa győzelem nyomott egy duplát a 10 ezremre.. Ez az idei Eb eddig egy lófszal egyenlő, egyedül a mi győzelmünk ért eddig valamit.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Meg is érdemlik a horvátok ,már az első félidőben eldönthették volna a meccset.Mondjuk le is sz..nám,de így egy 6-os oddsot vittek el kötésben így már jobban mérgel (nem nagy píz,,,.apró de akkor is bosszantó
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Konfigos
őstag
válasz Chereiose #150025 üzenetére
Én akkor mit mondjak,kombináltam ezt:
Csehország - Horvátország Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és döntetlen 8,75 Nyertes
Csehország - Horvátország Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1,35És bejött Meccs közbe még nyomtam a gólokra is,az is mind bejött,plusz asszony csinált még egy hármast,ha nyer spanyol az is bejön.Hozzáteszem 6 napja azt se tudtam mi az a tippmix,de egyelőre plusz 25be vagyunk vele,és ami mégfontosabb asszonnyal drukkolhatok együtt
-
zsolti72837
addikt
Raktam a Cseh ikszet.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Konfigos
őstag
válasz Chereiose #150030 üzenetére
Könnyen lehet,de igazából nem is a pénz miatt érdekel az egész akárhogy is lesz majd,nekem az a lényeg hogy asszonnyal együtt drukkolhatok,és közbe együtt izgulunk mi lesz Mondjuk ma rezget a léc rendesen az olasz meccsnél,az 8.5+szöglet+olasz győzelemre volt téve,de bejött az is.Tegnap viszont a német meccsen benéztem nagyon,ott elment 9ezer,de így is 44k körül volt eddig nyereményünk,és 15k körül tettünk bele összesen.
-
Konfigos
őstag
válasz Krisz79 #150033 üzenetére
Hát igen,szokásos köpködő magyar ember vagy te is Csak a féltékenység ömlik mindenkiből,ha ne megy a szövegértelmezés nem az én gondom,2x leírtam hogy magasról teszek a pénzre Sejtettem hogy ez lesz ha beírok majd ide,erre is fogadtam volna ha lehetett volna Nem kell reagálni,ha itt ilyen tagok vannak mint te inkább nem is írok majd.Jó szurkolást mindenkinek
#150035: Kifogok,ez az egész annak szól nálam hogy asszonnyal együtt élvezhetem a meccseket,és ő is élvezi és drukkol.Számomra ez többet ér mint pár ezer forint..De lehet ezt más nem érti meg,nem tudom.Ha vége az egésznek utána szünet ameddig nem lesz vb.
#150036: Nem vagyok az,csak erre számítottam itt.És reméltem hogy tévedek Szokásos magyar szokás hogy annak akinek épp nem megy valami elveszi a másik örömét akinek épp ment akkor,igaz ez a munkahelyekre,iskolákra,szerencsejátékra,párkapcsolatokra,mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz Konfigos #150034 üzenetére
Milyen érzékeny vagy!
Nem rossz májúság volt a cél, Teeeee!
Nincs semmi gondom,ha valakinek jó megérzései támadnak, sőt,nyugodtan oszd meg.
Mindenkinek nagyobb segítség,ha meccs elött jön az ihlet...Lásd: #150008) Krisz79
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
-
kiszi07
senior tag
Az EB eddigi legjobb meccse. 3-1 a tippem.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
törölt tag
Nekem elég simán is, de a hendit rakók kedvéért legyen csak minimum 3:0 a vége. A mai meccsekkel visszajöttem, most kéne olyat kitalálni hogy haladjak végre és ne csak kapaszkodás legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest