Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Yettel topik
- Asus ROG Phone 8 Pro - az élet nem csak játék és mese
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #112999 üzenetére
Az mindig benne van, de ilyen nagy téten próbálok inkább kisebb tutibb tippeket megrakni, ilyen 2-es 3-as oddson biztos nem raknék 100 ezrekkel. Na de minden elmehet, a mai is majdnem elment, de a végére a legjobban alakult. Ilyen a szerencsejáték...
adrian94: Köszi, ha tegnapival nézzük meg igen...De azért -140 is lehetett volna könnyen 3 nap alatt...
szab.tam: Tegnapi -30at beleszámolta...
[ Szerkesztve ]
-
Rolee87
tag
Valakinek bet365-ön jóváírták már a vesztes élő fogadását a barca meccsről?
-
szab.tam
nagyúr
(#113004) B-L-A-C-K
(#113005) adrian94jaaaa.
ha, csak úgy nem...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Daniel Alves
őstag
Gratula mindenkinek aki a mai napon nyert! Sajnos én utazás miatt még a meccsről is lemaradtam
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
kopilaci1993
csendes tag
Montreal gratulálok, hogy azt a két másodpercet nem bírtátok ki... Washington lehetne x.
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Aki a Bet365-öt használja, ott fogad és jól ismeri a ki és befizetés menetét, KÉREM szépen írjon rám privátot, mert lenne a kifizetéssel (megszerzett nyeremény átutalása a saját bankszámlámra az online felületről) kapcsolatban kérdésem ! Előre is KÖSZÖNÖM !
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #113008 üzenetére
Hiba... Irto jo kis meccs volt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolynet
veterán
válasz B-L-A-C-K #112965 üzenetére
az szép
nekem is hasonló csak eggyel kevesebb nullával
azért kezdtem izgulni a ~70perc körül, hogy nehogy már 0-0ra lehozza a bayern ... aztán az első gól után tudtam hogy lesz még egy barca gól, és már ott éreztem hogy akár 3-0 is lehet a végénma egy napoli+sevilla hazai győzelmeket rakok apróbbal 2200 -> 5000
Life is too short to stay stock!
-
bammbula
tag
-
akooos
veterán
válasz bammbula #113015 üzenetére
Épp ezért lehet értelme megtenni majd a "Hazai csapat 1 góllal nyer" kimenetelt 5k-val mondjuk.
Nekem a tegnapi nap elvette a kedvem a sportfogadástól, hála a Torino bundának és a portugál 2-nek. A hét hátralevő részét szerintem hanyagolom. Nem is értem, miért bíztam ennyire a Torinoban, hogy még single fogadásként is ráküldtem egy tizest. Barca és 1,5 over+Torino még 12 ezer. Ezen kívül voltak kamik, összesen -40 a tegnapi nap (puttó nyereményt nem figyelembe véve).
-
akooos
veterán
válasz B-L-A-C-K #113019 üzenetére
A Bayern amilyen mázlis csapat az elején fog találni szerintem egy gólt, utána pedig 11 emberrel fognak támadni, ezért ahogy írod a Barca fog tudni kontrázni (amiből reményeim szerint gólt is lőnek majd). Ha a Barca lő egy gólt Münchenben is, akkor esélye sincs a Bayernnek továbbmenni. Ezért számítok egy 2-1 / 3-2-es eredményre. Szerintem nagyon megalázó lenne Pep számára, hogy az ex-csapata így ejti ki. Valamiért látok benne rációt, bár a mostani formám alapján inkább a Barca fog nyerni 8 góllal
-
szab.tam
nagyúr
válasz kopilaci1993 #113010 üzenetére
pedig a montreal vagy x adta magát.
raktam is.a mai miatt: hány nyertig megy?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
skeli
tag
válasz bammbula #113015 üzenetére
Én speciel vártam azt a 3.gólt....igaz csak apróval volt megkínálva:
2015.05.06.10:12 242/243 Egyes kötés 100 Ft 100 Ft 1 225 Ft
Barcelona - Bayern München Pontos végeredmény Barcelona 3:0 12,25 Nyertes
Legalább visszahozta amit a Torino elvitt...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
B-L-A-C-K
titán
De szép volt...
-
akooos
veterán
Ez jó, a Finn tabella
-
Hunt3r22
őstag
Sevilla - Fiorentina
Napoli - DniproÖtletek?
Xr
-
Digestive
veterán
Nekem egy ilyen ment mára:
Sevilla
Preston
Boca JuniorsEz együtt éppen 12-es odds. Viszont kaminak nem mondanám, mert elvileg simán jönnie kellene.
A Sevilla otthon brutál erős. A Chesterfield éppen csak megcsípte a 6. helyet, viszont a Preston 20 ponttal többet szerzett a tabellán és pici kellett volna csak, h egyenes ágon feljusson a Champba. Szerintem ennek is simának kell lennie. Szintúgy a Boca Juniorsnak is. Az idén 3/3 az összesített eredmény és 8-0 a gól különbség a Riverrel szemben.
Eddig 1,5k-val megtámogattam, de ma még megyek a városba és egyre jobban tetszik... lehet szánok még rá valamennyit.
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Chisnall
Van Gerwen
Preston
Aarhus
Sevilla
Napoli~27x
Feldobom csak h legyen estére izgulnivaló...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Tudtok mára jobb kombit ennél? -
Digestive
veterán
válasz f(x)=exp(x) #113036 üzenetére
Jobbat lehet, h tud valaki, de nagyobb képet biztosan nem fog feltölteni senki...
-
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #113026 üzenetére
https://twitter.com/RotoChop_/status/596068354512855040
Az nagyon nagy
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
lecsokolbi
aktív tag
Én még az este olyat néztem, hogy
Preston x2 + kevés lap
Sheffield + sok lapEzt az eddigi mérkőzések alapján gondolom remélem ők is így gondolják majd. Ezt a kettőt kicsit többel meg fogom beten támogatni.
Még külön Lierse
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
B-L-A-C-K
titán
Én a mai napot kihagyom, de lehet az egész hetet, max ilyen kis alaptétes perest csinálok, semmi értelmeset nem találtam nagy téten eddig.
Neten viszont bevállalós kamisoknak, kis téten ezt X-re meg lehet szerintem pedzeni ~9x oddsért. Kupa, és mind2 csapat rég X-elt.
-
zolynet
veterán
hétvégi kami 3/4
142 Dortmund - Hertha BSC D 4.25
146 Bayern München - Augsburg V 4.35
170 Real Madrid - Valencia V 6.85
184 Juventus - Cagliari V 4.60
400 -> 48266holnapra
102 Orleans - Nimes D 3.3x 1.5k[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
akooos
veterán
Érdekes, hogy a tegnapi 3-0 is ki volt rakva 20:00-kor, a Juve-Real szintén
Lehet apróval meg lehetne próbálni a pontos eredményt.
-
csababarca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest