- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sejt
tag
válasz
Biggabi76 #744 üzenetére
Szia.
A problémára sajnos nem tudom a megoldást, de nálam androidos Poco telefon, rajta USB Audio Player Pro app Play áruházból vásárolva, USB C-B kábel (amin megy a delej és a zene is) az IFI Zen DAC V2.
Ezen a láncon így működik nekem a szín váltás.
De simán Tidal appból személy szerint én nem próbáltam eddig. -
Pocak89
senior tag
válasz
Biggabi76 #740 üzenetére
A tidal android app tudja kezelni a DAC-t már jó ideje. Én több DAC-kal is használtam/használom és nem volt gond vele. Amikor elindítod az appot akkor fel kéne dobnia egy üzenetet amiben közvetlen hozzáférést kér hozzá, ezt kell neki megadni. De az UAPP esetén is ugyan ezt kell csinálni.
-
válasz
Biggabi76 #731 üzenetére
A bt mindenképp tömörít, mindegy mit kamuzik az uapp róla (ügyesen hintik a port). Ráadásul a droid alapból a stabil adatátvitelt választja, mindegy te mit szeretnél. Tehát minden csatlakozásnàl a fejlesztői opciókban meg kell neki mondnaod, ha ldac 990kbit\s adatátvitelt szeretnél, különben 330 lesz.
Amit egyébként a Sony bt fejeseivel úgysem nagyon lehet kihallani, mert nem alkalmasak rá - de ez itt már teljesen off. -
bred78
csendes tag
válasz
Biggabi76 #676 üzenetére
Most en is megkaptam kb ugyanazt a levelet toluk:
"We experienced a very brief outage, which may have temporarily affected the ability of some subscribers to play the TIDAL app normally. The issue was resolved, and you should now be able to successfully play your favorite music and access all features. In the case you are still experiencing the issue please let us know and send us again the "blob" text that we asked before for a further research.
While connected to their network, open a browsergo to https://www.fastly-debug.com/Copy the text and send us the "blob" at the top.(see attached)"Este 8 korul meglatjuk.
-
patex1983
őstag
válasz
Biggabi76 #676 üzenetére
Na most nálam is hiba nélkül muzsikál.
Kíváncsi leszek, hogy estére, délutánra mi lesz.... Van egy erős gyanúm, hogy valami terheléselosztási probléma lesz Tidal-éknál, ha délután megint beáll a stream....
Azért nem a netszolgáltatómra gyanakszom, mert minden más megy normál sebességgel, méréseket is végeztem, a sávszél megvan.
Na majd látjuk. -
patex1983
őstag
válasz
Biggabi76 #663 üzenetére
10 óra körül megugrott a hibajelentések száma, szóval valami központi prücsök lehetett.
Downdetector -
tomp
félisten
válasz
Biggabi76 #622 üzenetére
Nem tudom, hogy a sima verziónál van e már Max, nekem béta van.
Itt már nincs Master jelölés. Max van csak és Maxon belül van a HiRes FLAC és az MQA.
Hivatalos appban nem lehet tudni mi az ami MQA-ban megy és mi az ami HiRes. Legfeljebb hallgatásnál derül ki.
Új API még nincs így a külső appok nem tudják még.
Windows 11-es Tidal+Hiby R5 II:
Programban Max és ami mögötte van az MQA:
Max de natív 192kHz-es HiRes FLAC van mögötte:
192kHz-es Playlist
Max képes appban natív 192kHz-ben megy. Régebbi verzióval és külső appokkal mind MQA!
A leírás szerint ahol van/lesz natív jobb minőség ott nem lesz MQA. Az MQA csak ott marad meg ahol nincs jobb minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest