Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
energomatt #795 üzenetére
Oké.
-
patex1983
őstag
válasz
energomatt #790 üzenetére
Van ezer darab lejátszási listád?
-
patex1983
őstag
válasz
bendeguz76 #778 üzenetére
Eleinte én is szerettem a Spoti által kínált szolgáltatást, de amikor elkezdtek elmenni a podcast-ok irányába és ezt ha akartad, ha nem, az arcodba tolták, illetve az ui "fejlesztések" is egyre inkább visszavették a felhasználói élményt, akkor kezdtem el másfelé nézelődni. Ehhez jött még az évekkel ezelőtt biztosra beígért hifi minőség elodázása is.
Időközben lett egy egész normális hifi szettem is, ami megkívánta a jobb hangminőséget is.
Szóval nálam kb. ennyi.
A Tidal-lel én pl. teljesen elégedett vagyok. -
patex1983
őstag
válasz
bendeguz76 #776 üzenetére
Szerintem igazából már mindegy, ezzel nagyon elkésett a Spoti.
Én is onnan jöttem át, 5 évnyi folyamatos prémium előfizetés után és mostmár akkor se mennék vissza, ha bevezetnék a hifi minőséget.... -
patex1983
őstag
Ebből még mindig nem derül ki a hír forrása, de közben már találtam erre vonatkozó cikkeket.
-
patex1983
őstag
Na nálam nemrég elkezdte megint a szaggatást....🤬
-
patex1983
őstag
Na ki hogy áll ma Tidal-szaggatásügyileg?
Hogy lekopogjam, nálam reggel óta hiba nélkül szól.
Tegnap egyébként nem volt érkezésem a mobilnetes streaming-tesztre.... Ha ma is elkezdi a hülyéskedést, akkor igyekszem ránézni majd. -
patex1983
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de tuti nem ez a baj.
Nálam pl. egy dedikált streamer, a wiim pro az ami szaggat. Ennek meg az ég világon semmi köze semmi olyasmihez, amit írtál....
Tegnap egyébként jött rá egy fw frissítés, reméltem, hogy ez megoldja a gondot, de nem.... Ma hallgattam vagy fél órát és nemrég ismét elkezdte a szakadozást.
Délután ki fogom próbálni, hogy a wiim pro-t egy vodás mobilnetes eszközhöz csatlakoztatom és megnézem úgy milyen lesz a lejátszás.
Ha azzal nem lesz szaggatás, akkor a Digi lesz a ludas.... -
patex1983
őstag
válasz
RetepNyaraB #684 üzenetére
Wiimpro nálam is.
Fb Gedeon csoportban is egyre többen panaszkodnak ugyanerre a hibára. -
patex1983
őstag
válasz
Biggabi76 #676 üzenetére
Na most nálam is hiba nélkül muzsikál.
Kíváncsi leszek, hogy estére, délutánra mi lesz.... Van egy erős gyanúm, hogy valami terheléselosztási probléma lesz Tidal-éknál, ha délután megint beáll a stream....
Azért nem a netszolgáltatómra gyanakszom, mert minden más megy normál sebességgel, méréseket is végeztem, a sávszél megvan.
Na majd látjuk. -
patex1983
őstag
válasz
Biggabi76 #663 üzenetére
10 óra körül megugrott a hibajelentések száma, szóval valami központi prücsök lehetett.
Downdetector -
patex1983
őstag
válasz
energomatt #656 üzenetére
Hogyan éred el a Tidal-t?
Kérdezem ezt azért, mert pl. az androidos kliensben én még nem találkoztam ilyen jelenséggel, de mondjuk a wiim pro app-on keresztül stream-elve viszont tényleg ratyi a kereső a funkció, de ez meg már nem a Tidal hibája, hanem a thirdparty app-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest