- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
energomatt #867 üzenetére
Ki, persze.
Remélem, hogy csak ideiglenes ez is. -
válasz
energomatt #860 üzenetére
Anélkül, hogy torzsalkodni szeretnék; ez azért felvételfüggő is erősen. Nagyon sok zene létezik, amelynek mindegy. De idea szinten mindenképp jobb döntés. Legjobb meg dedikált eszközről, ellenőrzött minőségű fájl lejátszása. Illetve HD streamerek között sem Tidal a legjobb, sőt, elég hátul van a sorban. De nem ez volt a téma, nem is kötekszem tovább. Spotinál minden jobban szól.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
energomatt #853 üzenetére
Erre gondoltam. Ezen kívül alul középen van egy hangjegy ikon körülötte pöttyökkel ha arra megyek akkor is a rádiót indítja de nem minden számnál. Spotifyhoz hasonlóan itt is vannak minden héten személyre szabott ajánlások?
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt #850 üzenetére
Volumio Rivo+ a forrás -> VMV D2R DAC -> erősítő -> hangfal a jel útja.
A DAC gyanús. Megnéztem a manualt, az I2S képességéről semmit sem írnak. Írtam az SMSL-nek és rákérdeztem a max. I2S sample rate-re.
Kocsimba novemberben vettem egy kínai 4G képes Androidos fejegységet. Ma este rátelepítettem a Tidalt és ott "Max"-al nyomja. (Van benne egy Telekomos SIM kártya).Szóval az "előfizetés" rész kipipálva. Tovább nyomozok.
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt #848 üzenetére
Előfizetésem van.
Ott túl sok opció nincs ebből a szempontból.
Technikai feltételek: Volumio Rivo Plus streemer, benne a "lehető legmagasabb" hangminőség beállítva.DAC-om VMV D2R aminek az I2S interfészét használom.
Ennek ellenére még nem sikerült CD minőségnél jobb zeneszámot elindítanom a Tidalról... -
thomasvold
őstag
válasz
energomatt #842 üzenetére
Még nem írtam nekik.
-
thomasvold
őstag
válasz
energomatt #840 üzenetére
Minden ilyesmit megnéztem.
-
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #834 üzenetére
A Marantz sajna sosem jelezte.
Amíg HEOS-ról tudtam csak vezérelni, a HEOS írta ki a minőséget, FLAC volt akkor a max.Többszöri HEOS/TIDAL support levélváltás alapján akkor ez volt a "csúcs" amit ki lehetett hozni a HEOS/MArantz párosból.
Azt nem értettem már akkor sem, hogy a lejátszót mi a túróért tették alkalmassá MQA kódolásra, ha nem volot hozzá semmi, amivel használni lehetett volna
-
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #832 üzenetére
Telefonon indítva a lejátszást (vagy akár a desktop appon) emlékeim szerint jelezte az MQA állomány esetében a minőséget, de ezt füllel nemigazán tudtam alátámasztani. Sem a teló, sem a PC hangja nem alkalmas erre.
Szóval fene se tudja. Volt ilyen, jelzés szerint legalábbis.
A playlistemről talán nem tűnt el semmi, szóval ha volt is MQA-ban egy adott szám vagy album, ahogy ezt feljebb írta RetepNyaraB valószínűleg folyamatosan állnak át a kétféle flac-re. -
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #824 üzenetére
MQA-t nem hallgattam, mert nem tudtam lejátszani.
Elvileg a Marantz képes lenne rá, de mivel eddig csak HEOS-on tudtam vezérelni, ott nem ment.MQA megszűnt, lett helyette Tidal Connect. Szóval most tudnám tesztelni, ha lenne mit
szerk: elgépelés
-
válasz
energomatt #829 üzenetére
Nagy valószínűséggel alapból amit a kiadó elérhetővé tesz. Ha nem adnak nagyfelbontású mastert, abból a tidal se tud azt csinálni (parasztot vakítani persze igen, berakni a 44.1-et egy 192-es konténerbe, de hamar lebuknának vele és csak a méretet növeli feleslegesen. Talán nem vacakolnak ilyesmivel.
-
válasz
energomatt #826 üzenetére
Miért érdekes ez? A tesztlistám első száma George Michael Brother can you spare a dime c. száma. Ez régen mqa volt, most a telefon 16\44.1 flacnak jelzi, de nem wifin vagyok, bekavarhat.
-
válasz
energomatt #824 üzenetére
Folyamatosan kódolják át az állományt. Nem néztem utána mikorra végeznek (végeztek?) vele, de egy darabig biztos eltart. Utána végre az összes gyártó lepattanhat erről az egészről.
-
Archttila
veterán
válasz
energomatt #811 üzenetére
Az MQA kapcsán rengeteg a megválaszolatlan kérdés.
-
patex1983
őstag
válasz
energomatt #795 üzenetére
Oké.
-
Empire201
újonc
válasz
energomatt #793 üzenetére
Nem hangzik rosszul. Főleg úgy hogy most csak egy csomag van. A YT Prémium árával
-
patex1983
őstag
válasz
energomatt #790 üzenetére
Van ezer darab lejátszási listád?
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #784 üzenetére
Már nem aktuális. Még jó, hogy van ez a fórum topik, hogy mások családi problémáiról lehessen olvasni.
-
kNG
senior tag
válasz
energomatt #768 üzenetére
@energomatt + @mcll: köszönöm, rápróbálok újból az exclusive módra (hosszabb időre), lehet szimplán a másik módhoz szokott hozzá a fülem.
-
Biggabi76
tag
válasz
energomatt #743 üzenetére
Kipróbáltam a kollégám iPhone telefonján az én Tidal accountommal. Tökéletesen működik, fájlformátum váltásnál jelzi másik színnel a dac. Két különböző android telefonnál viszont nem jó. Most ezért viszont nem vennék iPhone-t.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
energomatt #658 üzenetére
Én is futottam már bele ilyenbe, néha ezért simán böngészőbe írom az albumcínet + tidalt és úgy megtalálja, ha fent van náluk.
-
patex1983
őstag
válasz
energomatt #656 üzenetére
Hogyan éred el a Tidal-t?
Kérdezem ezt azért, mert pl. az androidos kliensben én még nem találkoztam ilyen jelenséggel, de mondjuk a wiim pro app-on keresztül stream-elve viszont tényleg ratyi a kereső a funkció, de ez meg már nem a Tidal hibája, hanem a thirdparty app-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Temu
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest