- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
Nem pont ez a problémám volt egy playlist-el, hanem az, hogy a hirtelen nagy mennyiségben hozzáadodd lemezek borítóképeit nem jelenítette meg. Azután eltelt két-három hét és azok is megjelentek. Tehát gyanítom, hogy megoldódik ez a probléma is, semmit sem kell tenned. Csak kibírod egy ideig egy bizonyos playlist nélkül?
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #861 üzenetére
Azok a "zenék" engem biztosan elkerülnek, amelyeknek mindegy.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Értem. Ezt én nem használtam és nem is vettem észre, mivel albumokat hallgatok, popzenét meg általában nem. Logikai úton ez abból következhet, amit az előbb írtam. Vagyis lehetnek ilyen, stílus alapon elkészített listák, és nem minden szám egy egy ilyennek a része, ezért ott nem látsz ilyen lehetőséget. VAlószínűleg itt is vannak ajánlások, de ezeket nem nagyon figyelem, mert nem az újdonságok érdekelnek.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307 #852 üzenetére
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de van egy úgynevezett artist radio. Ez azt jelenti, hogy az előadó stílusának megfelelő számokat válogat részben magától, az előadótól is és persze főleg másoktól. Az alsó sávban a bal szélen van három sor szöveg: Felül a lemez címe, alatta az előadó neve, alatta Playing for: "cím". Az előadó nevére kattints! Felül megjelenik az előadó képe egy menüsorral és az tartalmaz egy artist radio opciót.
-
energomatt
őstag
Komplett albumokat gyűjtök könyvtárakba rendezett playlist-ekben. A most hozzáadott albumok borítóképei már nem láthatóak, csak a nevük. Van esetleg egy mennyiségi határ ami felett ez így van, vagy más oka lehet?
-
energomatt
őstag
válasz
thomasvold #841 üzenetére
Mit mond a Marantz support ?
-
energomatt
őstag
válasz
thomasvold #839 üzenetére
Firmware update esetleg?
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #833 üzenetére
A hardver eszközömön, Topping E50 DAC - mai napig is jelzi az MQA kódolást és annak mintavételi frekvenciáját. Csak a szoftveren szüntették ezt meg, ott nem látszik. A magasabb mintavételt minden eszközömön jobbnak hallom. Ha mindez, FLAC, akkor az az MQA-nal is jobb. (Értsd: azonos mintavétel esetén 44,1*16 felett.)
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #831 üzenetére
Nem az MQA tesztelése számomra az érdekes, hanem az, hogy valóban rendelkeztek-e ezekben az esetekben 44,1/16-nál nagyobb felbontású forrás anyagokkal. Minimum nagyon gyanús, hogy szinte az összes EMI, Sony-CBS-stb. régi klasszikus zenei kiadvány MQA-ban volt elérhető.
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #827 üzenetére
Vagy pl. Kíváncsi vagyok arra, hogy egy 352Khz mintavételezést jelző MQA fálj helyett mi lesz majd?
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #827 üzenetére
Ez nálam sem MQA jelzésű. Azért érdekes, mert a szoftver és a hardver mást jelez azokban az esetekben, ahol még nem történt meg az átállás. Ezek szerint legalábbis.
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #825 üzenetére
Mondj kettő-hármat ami MQA volt és már nem jelzi, mert én még nem találtam egyet sem! Persze alighanem másfajta zenéket hallgatunk.
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #823 üzenetére
Mi a tapasztalatotok az MQA-FLAC váltásról? Szoftveresen tényleg megszünt, de a DAC MQA dekódoló mégis azt jelzi, hogy még mindig van.
-
energomatt
őstag
válasz
Ragnar0203 #807 üzenetére
Egy "kis" ellentmondás, az on ear és a legjobban kihasználás között azért van. Biztos lehetsz benne, hogy százfélét használnak különböző izlésű, különböző zenei műfajokat kedvelő, különböző anyagi helyzetben lévő és különböző tájékozottságú emberek. Van viszont fejhallgató és fülhallgató topik is. Kérdezned sem kell, elég, ha beleolvasol.
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #784 üzenetére
Már nem aktuális. Még jó, hogy van ez a fórum topik, hogy mások családi problémáiról lehessen olvasni.
-
energomatt
őstag
Tudjátok, hogy hogyan történik mobilon az átállás?
-
energomatt
őstag
Én USB csatlakozással a FIIO k5 Pro ES fejhallgató erősítőm fele gyengébb hangminőséget tapasztaltam a HP laptopomról mint a Galaxy S10 mobilomról. Szerencsére amúgy is így használnám. Az asztali rendszerem felé pedig szintén a mobilról streamelek és úgy szól, ahogy annak szólnia kell.
-
energomatt
őstag
Ez a DAC-tól is függ. Pl az a én egyik DAC-omat nem tudja kezelni és ezért annál a Bubble UPNP-t kell használnom. A feltett kérdés tehát compatibilitási problémára utal, ilyen sajnos előfordulhat. Pl. más átviteli minőséget jelez nálam a másik DAC-om laptopról és mást mobilról vezérelve ugyanannál az előfizetésnél azonos beállításokkal.
-
energomatt
őstag
Van valamilyen trükk arra, hogyan lehet egy-egy általam ismert CD albumot megtalálni classical vonalon? Sok esetben hiába írom be a zeneszerzőt, vagy a címet, vagy mindkettőt, vagy ezek egyes részleteit, nem ajánlja fel a találati listában azt a bizonyos albumot. Azután kiderül valahogy, hogy mégis megvan. Pl. több esetben úgy, hogy egy másik keresés eredménye mellett hasonló lemezeket mutat és azok között ott van. Néha meg úgy találom, hogy pl. a címből beírok egy jellegzetes szót és mellé az egyik előadó nevét. De ez is csak néha jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Windows 11
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest