- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
válasz
Biggabi76 #740 üzenetére
A tidal android app tudja kezelni a DAC-t már jó ideje. Én több DAC-kal is használtam/használom és nem volt gond vele. Amikor elindítod az appot akkor fel kéne dobnia egy üzenetet amiben közvetlen hozzáférést kér hozzá, ezt kell neki megadni. De az UAPP esetén is ugyan ezt kell csinálni.
-
Pocak89
senior tag
válasz
#37391872 #514 üzenetére
Szia!
Én telefonon használom USB dongle DAC-al. Nem kellett semmit külön állítani, ha rá van dugva a DAC és elindítom a Tidal appot, akkor feljön egy üzenet, hogy érzékeli a DAC-ot és engedélyt kér, hogy használja és így nálam működik is a bitperfect mód. Viszont próbáltam több DAC-al is és volt amelyiktől kifagyott a Tidal app. -
Pocak89
senior tag
válasz
viktor-bp1 #490 üzenetére
Szia! Sajnos csak UAPP-vel tudsz MQA-t lejátszani. Minden más esetben az android rendszerén megy keresztül, ami felskálázza.
-
Pocak89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #485 üzenetére
Ez a lépés szerintem a Spotify hifi miatt van. Náluk nem lesz hi-res viszont olcsóbb lesz mint a Tidal. Logikus lépésnek látom tőlük, hogy adják "ugyan azt" a módot jelenleginél olcsóbban, akinek meg MQA kell annak meg ugyan úgy megmarad a lehetőség. Viszont az a kérdés, hogy a sima hifi módnál mi lesz azokkal a zenékkel amik jelenleg csak MQA-ban vannak fent. Gyanítom csak leveszik róla a kibontás lépést aztán ennyi, maga a fájl ugyan az fog maradni. Mint ahogy most is át tudsz kapcsolni hifi módra. Szerintem a gyakorlatban ennyi lesz ez a funkció...
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok! Esetleg HIFI családi csomagban nincs hely valakinél, ahova csatlakozni lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest