Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz nbukta77 #1488 üzenetére

    Inkább kinából próbálkozz. Bár itthon is van bőven telcsi kofa, aki mindenre tud megoldást (plázákban, aluljárókban nézegelődtem), de biztosan nem fog rá pontosan illeszkedni. Esetleg vatera és tsai.
    A banggood.com-on kétféle is van, matt és fényes is. Többet is érdemes rendelni, CN TN-nel nekem 15 nap volt, míg TN nélkül 8. Korrekt bubis borítékban érkezett, kartonok között, sérülésmentesen. Pedig a TN-essel a postások origamizhattak, mert volt rajta hajtogatás bőven...
    Antelife-on is van, de nekem "gyári w8" fólia helyett gyári w3+-t küldtek. Persze volt rajta angol/tyúklábas matrica, hogy 'for w8', de nem teljesen passzentos.Ráadásul 2 nappal később érkezett SG-s TN-nel, mint a CN TR nélküli.
    Érdemes a telcsivel együtt vagy azzal nagyjából egy időben megrendelni a fóliát/tokot, mert az amit a telcsi mellé tesznek, nem fog sokáig tartani. Főleg, ha bubisra sikerült a feltétel (pl. a mininél. A lányom w100-asánál van 1db, nem túl zavaró helyen, ezért így maradt. Az én w8-asomnál pedig volt úgy 5-6, egész nagy, ráadásul ferdén is volt feltéve a fólia. Sikerült rajta igazítani, de korábbi tapasztalataim alapján ez csak ritkán vezet sikerre).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák