-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibu966
csendes tag
válasz
Zolee_70 #969 üzenetére
A gps-a 3g miatt rosszalkodik szerintem... A szintén mtk-s talk5h-n mint írtam tökéletesen működött, de csak akkor ha a "nagyon pontosra" volt állítva, ami azt jelenti, h a 3g tornyok és a wifi adók rásegítettek, de azon is a végefele rosszalkodott ugyanígy..!!! Ezen most próbáltam, ha csak a gps-re állítottam, kb ugyanúgy működött..., én vodával használom. Egy ismerősöm panonnal használ egy szintén mtk-s thl4000-et, neki tökéletes... Köztetek van aki panonnal vagy tmobillal használja és van rajta mobilinternet is? Vagy a tervezői menüben más beállítás kéne..?msb/msa , ipv4/imsi , stb...???? A cappa féle gps update nekem nem javított... szintén wazze-vel használom, igo-t nem próbáltam mint az előzőekben írtátok... vagy a wazze kutyul bele...más protokolt használ...??? Gyorsan, pontosan megtalálja a helyet, még zárt helyen is, de néha meghülyül, mintha kihagyna vagy a két információ keveredne roszra...aztán megint pontos egy darabig...
-
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest