-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
New Bluestar #1166 üzenetére
Én is vettem anno ilyet, de én nem láttam eget verő különbséget.Lehet, hogy én csak átcimkézett terméket kaptam.
-
femiki
tag
válasz
New Bluestar #1166 üzenetére
Megéri a nagyobb akksi, Én is vettem még májusban, és kb. 1-nappal tovább bírja vele, persze használattól függően. A BT gps vevőt hol vetted hozzá?
-
helixP
nagyúr
válasz
New Bluestar #787 üzenetére
Van egy-két app, amivel nem megy. Pl. BS remote futása mellett nem ébreszt.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #787 üzenetére
Üdv. csak a gyári lock screennel működik. lehet hogy valamelyik app. bezavar. nézd át az utoljára telepített progikat.
-
Proky22
csendes tag
válasz
New Bluestar #562 üzenetére
ohhh tényleg én analfabéta..
-
válasz
New Bluestar #444 üzenetére
Köszi szépen nektek a választ!
Akkor csak körbejárom a szolgáltatókat, hogy ki ad nekem a legolcsóbban netet -
jeni
félisten
válasz
New Bluestar #407 üzenetére
állítólag az edigitalban is forgalmazzák
köszi mindkettőtöknek
az 1GB belső RAM mennyire elegendő az android rendszernek? -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #397 üzenetére
Üdv! Én idáig minden droidon ezt használtam. Pont amire szükséged van azt tudja.
[link]
Nekem bevált. Sok mindent tudsz külön állítani. -
válasz
New Bluestar #352 üzenetére
Eu-gps.conf
CWM-ből (PhilZ recovery) telepíthető zip. -
válasz
New Bluestar #352 üzenetére
Van eu-gps-conf zip-em.
Megkeresem es linkelem.
Azt cwm-bol telepited es kesz. Lesz. -
válasz
New Bluestar #87 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy a kelzsoca által készített recoveryt kellene felrakni ?
Igen.Amit linkelt, abban a könyvtárban van a recovery.img fájl, meg a scatter.txt , mind a kettő kell ?
Nem, csak a recovery.imgÉs, hogy azt írod, hogy ha több mint 6 MB, akkor gondok lehetnek, ez meg majdnem 8 MB
Ez még a régebbi korszakból való leírás volt (hú, majd' másfél éves...), amikor jellemzően 6MB volt a recovery-nek fenntartott hely. Ez ennél a telefonnál már 10MB, tehát biztonsággal felrakható.Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem csináltam sose ilyet, igaz olvasgatok itt rendszeresen.
Nagyon jó hozzáállás! -
válasz
New Bluestar #85 üzenetére
Na ha a root és a mentés is megvan, akkor érdemes feltenni a módosított recoveryt, pl ilyen módon : [link] -
válasz
New Bluestar #83 üzenetére
Ha már egyszer root-oltad az iroot-tal, akkor az a legegyszerűbb, ha megteszed újra, és utána csinálod meg az MTKDroidTools-os mentést.
A kínai root programok nem nyúlnak az érzékeny helyekre, így a mentés egyszerűen elvégezhető lesz, és a telefonod biztonságban lesz - a telefonspecifikus részeket remekül menti az MTKDT.
Ha az MTKDT elvégezte a mentést és valami probléma lenne, akkor úgyis segítünk.
Ez egyszerűbb, mint a PMT hiba elemzése és feldolgozása. (Főleg, hogy nálam nem jött elő a hiba) -
válasz
New Bluestar #78 üzenetére
Én is 64 bites Windows-zal vettem a gépemet, és minden flottul működik.
az eszközkezelőben felismeri ugyan a telót, meg telepíti is a vcom drivert, de folyamatosan villog, vagyis megjelenik, aztán két másodperc múlva eltünik, aztán megint ott van, és így a végtelenségig.
Azért van, mert csak a preloader kapcsolat felépülése után marad meg. Egyébként leold. Tehát ez teljesen normális működés.
Tehát ha a flashtool-on nyomsz egy download-ot, és utána csatlakoztatod a telefont, akkor épül fel a kapcsolat, és ha felépült akkor a flashtool fenntartja és elkezdi a flash-t.Sajna nálam csak 1 darab T6pro volt, az is csak egy estére, mert a főnököm ilyet rendelt fiának Karácsonyra, és elkértem. Amiket Kelzsoca a blogjában linkelt, én azokat használtam. Mivel minden működött, ezért van az, hogy kissé meglepődve állok a tény előtt.
No de megoldást igyekszünk keresni. Csak amíg a hibát nem tudjuk reprodukálni, addig picit nehezebb a dolog. -
New Bluestar
tag
válasz
New Bluestar #80 üzenetére
Na az xp sem jó ugyanaz. Az eszközkelezőben megjelenik, majd elkezd villogni. Olyan mintha másodpercenként rádugnám utána meg kihúznám. Ezek szerint a telefonnal lehet valami, dehát ott meg az akksi is ki van véve. Ha berakom az aksit, meg csak telóként ismeri fel , valami YunOS phone néven.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #78 üzenetére
Próbáltál másik adatkábelt???? Egyszer már pórul jártam ilyennel. Csak tipp!!
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #70 üzenetére
Üdv. Ha jól látom akkor neked Win7 van. Akkor még én xp-n megpróbálom majd .hali
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #57 üzenetére
Már ma ki lettek cserélve a szükséges fájlok, így kérlek újra szedd le a recovery csomagot és a flash toolt is, és próbálj rá a flashelésre. Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #55 üzenetére
Rendben, ma szerintem nem, de a napokban megoldjuk a problémát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #53 üzenetére
A telefon most működik ugye, tehát be tudtad kapcsolni, nincs vele gond?
-
válasz
New Bluestar #50 üzenetére
Milyen szoftververziód van a telefonon?
Melyik verziós flashtool-lal kaptad ezt az üzenetet? (8038-as a hibakód?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest