- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltwader45
aktív tag
Csatlakozom. Először ki kell próbálni ha van rá lehetőség. Én is 50 vagyok de nem okoz gondot, főleg ilyen fórumtársakkal akik mindig segítenek ha baj van. Bármilyen androidos teló lehet elsőre bonyolult, mindegy, hogy hány magos proci, mennyi ram, vagy milyen kijelző. Azért sok sikert kóbi 1102.
-
kuksa90
őstag
Szerintem nem a gps csip okozza a jeleldobást, hanem a szoftverek hibajavító (útontartó) algoritmusa. Van, amelyik együttműködik a csippel, van, amelyik nincs felkészítve, ezért bizonytalan a hibajavítása. Ha nézem a gps jeleit, akkor látszik, hogy jeleldobásnál is látja ugyanazokat a holdakat szakadás nélkül...
-
elod22
senior tag
Olvastam a hozzászólásodat, de egyik verzióval se rakta fel a drivert a Busybox miatt. Lehet akkor el is felejtem a zenehallgatást mobilról, ha nem éri meg a sok tökölődést.
Azért érdekes, hogy a mostani telefonok elég gyenge DAC-ot kapnak. A húgom Redmi 1S-én is elég dobozos hangot kapok. A régi SonyEricsson K800i iszonyat jól szólt egy Sony Walkmen mobilos fülessel. Igaz meg is flasheltem, hogy legyen rajta MegaBass, mint a walkman mobilokban
-
nyisziati
veterán
Ez a képernyő dolog talán egy kicsit túl van hype-olva, azt hiszem. Az első telóm 240*400-as volt, 16M színnel, rezisztív és tökéletesen elég volt bármire, sose számolgattam a pixeleket, pedig filmeket/sorozatokat is néztem rajta. Persze nem volt 5 collos, csak 3,5. Mindenesetre nekem már ez a HD is bőven elég, amit a Pro nyújt, úgyhogy a valamivel alacsonyabb felbontású T6s-sel is kijönnék. Ahogy valószínűleg a felhasználók többsége is. Ez a felbontás-csata csak pár kényes ízlésű hi-tech megszállottat érdekel igazából, ahogy észrevettem.
-
Akkor viszont még egy hülye kérdés
Rootolva van a telefon természetesen, leszedtem a ROM Manager appot, ahogy írta az xda wikije, ki is írta azonnal, hogy szeretné felrakni a CWM Recoveryt, azonban nem talált hozzá official fájlt, tehát szeretné, hogy manuálisan rakjam fel. Na most akkor hol találok hozzá jót, vagy ha rámegyek, hogy show all devices, akkor melyik kompatibilis a mi kis thl-ünkkel?
-
kelzsoca
félisten
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
joelke HU
őstag
Majd kicsit jobban elmerülök a témában, aztán lehet nekifekszem a "mókolásnak" mégis. De egyébként nem értem, miért csinálják ezt bizonyos gyártok, mármint ezt a különszedését a memóriának, hagynák meg egészben azt a kb. 6 gigát és kész, aztán majd én eldönteném mivel akarom feltölteni progikkal vagy médiatartalommal.
Kelzsoca: ez szuper lenne. Remélem majd én is meg tudom csinálni. Egyébként olvasgattam az oldalad, nem tűnik vészesnek. Ma rendeltem meg a telót az edigitől, csütörtökön már a kezemben lesz, remélem nem csalódom a kütyüben.
-
Zirowe
nagyúr
Én tegnap este állítottam be az exchange fiókot az egyik telefonomon, de mintha a gmail app nem tartalmazott volna exchange lehetőséget.
A t6 pron a kis sárga borítékos appot használtam exchangehez.Illetve például az én gov-os mail címemnél van korlátozás is, hogy egyszerre max 10 mobileszköz lehet engedélyezve, a nem használtakat meg az oldalon törölni kell.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Nálam be van kapcsolva a Quickboot és a Smart Wake is. Sosem volt még újraindítás. Még egyszer sem fagyott le program közben, álomszép a kijelző, simán érzékel mindent. A launcherek is szokta ilyen gondot okozni.Rootoltad a telót? Ha I root akkor le kell törölni az oroszlánfejesen kívül az összes települt progit. Üdv.
-
KamuMazsola
őstag
Nekem az elsők közül való a teló, elővételben vettem és kezdetektől 5 ponton érzékelt.
Az újraindulgatást valami app okozhatja, nekem pédául tetszett az asus időjárás widgetje, feltettem és újraindulgatott, amióta eltávolítottam nincs ilyen gondom. A gyorsindítás első perctől kikapcsolva. -
bioengin
tag
Sziasztok!
Én is két napja tulajdonosa vagyok a cuccnak. Jelentem, az értesítési LED kiválóan működik, a GPS-szel sincs bajom.
iRoot-tal simán rootoltam, a feltett 3 madárlábas programot töröltem, SuperSU-t feltettem, minden OK.
Cappa féle CWM (jópofa karikatúra alul, grat, Cappa72!) felugrott, minden OK.Kaptam OTA frissítésről értesítést. Recoveryből telepítendő kis zip.
Rákattintottam, az SD-re tette, de ott meg a reco nem találta. Kézzel beállítottam a helyet a recoveryben, telepítette, de rácseszés lett a dologból, mert elvette a rootot, és ha jól láttam, a boot.img-t meg a recoveryt módosította.Így újra root, és biztos ami sicher, újra feltettem a cappa féle CWM-et.
-
Ejnyebejnye... Rendszert piszkálni mentés nélkül
Raadasul nem is tudjuk milyen build szamu...
Nekem ugyan van egy cwm mentesem , de ki tudja jo-e a tiedhez...
A legokosabb ha belepsz factoryba es csinalsz egy mtkdroidtools-os mentest a jelenlegi allapotrol.
Minden mast csak utana.
Kelzsoca blogja segit. -
-
helixP
nagyúr
Közben siker, köszi a segítséget. Innen letöltve.
Zsoca remélem nem harapja le a fejemet, hogy ilyeneket linkelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest