- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Egy banális dolog miatt újraraktam a windwost a gépemen (X61s/xp pro-sp3). Gondoltam használom a System Update 3 progit, eddig mindig jó tapasztalatom volt vele. Meglepve látom, hogy rengeteg szoftver telepítési opció hiányzik és hiányosan updatel! pl lemaradt a hang, modem, battery manager, ect!! Ilyen előtte sosem fordult elő.
Varázsoltam netet a gépre, majd system update és kb 1-2 óra múlva már kész is volt a teljes rendszer, minden szükséges telepytéssel.
Megváltozott volna valami, vagy csak gyengélkedik a lenovo rendszer? -
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
X61s em recovery particiója nincs meg, előző tulaj törölte, mivel ausztriai lokalizációjú volt a gép német nyelvű xp vel. Én szeretném visszarakni a recovery partíciót. Szervízbe nem tudom, hogy mikor tudom vinni a gépet, de hallottam, hogy lemezeket is rendelnek. Persze mindezt ingyen, ha garis még a gép. (ha minden igaz
)
Az lenne a kérdésem, hogy angol nyelvű recoveryt is kérhetek, vagy alapból a németet kapom? Vagy esetleg magyart?
Olvasgattam a fórumon, de nem volt egyértelmű válasz... Vagy kihagytam valamit...
7667-BG2 L3-A1981
Ha viszont a németet kapnék, akkor az megy a fiókba. Ebben az esetben tudna valaki recovery lemezeket adni angol v magyat localizációval? Hálás lennék -
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jutottam hozzá X61s notimhoz. Sajna a tápkábel kimaradta töltő mellől
, így most vennem kell. Felhívtam az ibm raktárat, de sajna nem tudnak segíteni pontos típusszám nélkül. Ekkor a szervízhez fordultam, ott meg nem veszik fel. Pontosabban kapcsol egy hölgyet, aki megint csak visszaírányít szervízhez.
Tudna nekem valaki segíteni egy 3 polusú betáp kábel típusszámmal? Mert sajna ha a szervízbe bemegyek, akkor nem tudok már elsattyogni a raktárig, mivel bezár. A melóból meg nem tudok előbb elszabadulni, így jó lenne, ha egyből tudnék a raktárba menni.Előre is kössz!!!
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
X31 be új 4400 mAh akksiról van valakinek infója? Gondolok itt üzemidőre wifivel, teljes megvilágítás mellett, ill nélkülük.
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek X31 be eladó 1gb modulja? Örülnék neki
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok,
köszi a válaszokat! Majd még meggondolom. Én is valami atherosra gondoltam, majd még utánna olvasgatok. Viszont én is keresek egy 512 ramot
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok! Lehet x31 ben wifi kártyát cserélni? Úgy hallottam igen. a/b/g érdekelne. Valakinek van már ebben tapasztalata? Úgy értem valaki tud valamilyen konkrét típúst ajánlani? Már ha lehetséges a művelet.....
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Köszi
Viszont lenne pár kérdésem:
Vinyór szeretnék cserélni, valami nagyobbat. 80as elég lenne. Viszont ebbe bármilyen 2.5" belemegy? A srác mondta, hogy igen, de azért vásárlás előtt biztos akarok lenni benbe. Pontosabban azt mondta, hogy van benne egy szalagkábel, amivel lehet csatlakozni az ibm csatlakozóhoz (átalakító?). A következőkben azt szeretném, hogy ha az új hdd bent van, akkor arra feltakni ugyan így a recovery partíciót. Lényegében fullra szeretném másolni a merevlemezt. És itt jön még egy kérdés, hogy a recoveryt azt az indulásnál az Acess IBM feliratú gomb lenyomása után megjelenő menüben tudom kírni cd-re? Mert windows alatt nem igazán találtam meg a lehetőséget...
Előre is kössz!
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Huh, megvettem X31et dokkolóval, meg mindennel. 100e volt. Sajna nem engedtek az árból.... de szerintem megérte mindenképp. Ja, és DVD írós az ultrabase
Végre én is beléptem a táborba -
Norwen
csendes tag
Hu, koszonom a gyors valaszoka!
Everestre gondoltam, a tobbire nem. De persze mindent felpakolok akkor a pendrive-ra es akkor holnap meglatom. Ha minden ok, es az x40-es nem nyugoz le, akkor este remelem mar arrol fogok potyogni
Egyebkent ez is DVD-RW-s, ugyhogy viszek egy ujrairhatot ebbol is...
Koszi a segitseget! -
Norwen
csendes tag
Neem, apronetes, itt nem talaltam. Ebay en volt csomo, nemet, angol, amcsi, de azokban nem bizom. Holnap megyek megnezni, kezbevenni megforgatni. Az lenne a kerdesem, hogy mit nezzek meg rajta, mire kell figyelnem? Estleg valami portable progit megjaratni rajta?
-
Norwen
csendes tag
Ja, es persze ha tudtok ajanlani valami olcsobb megoldast ebbol a ketto tipusbol, azt orommel vennem.
Koszi
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
IBM X31-et vagy IBMx40 valasszam? Ebben kerem a segitsegeteket, a tanacsotokat.
X31: 1,4MHz - 512 Ram - 30GB vinyo - Dokkolojaval - XP pro 100.000e
X40: 1,2MHz - 1GB Ram - 40GB vinyo - UltraBase x4 dokkoloval - XP pro 150.000e
Elsosorban a hordozhatosag es a soros-parhuzamos portok meglete a lenyeges, ezert valasztottam e ketto tipust. De ezen belul donteni nem tudok.
Vinyo bovites eseten mire kell szamitanom? Gondolok itt ar illetve kompatibilitasi kerdesekre (1.8 HDD....).Elore is kosz a valaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged