- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Ha a tálcán zárod be a hosszú gombon jobb klikkel, akkor ottmarad a háttérben. Ugyanígy ottmarad, ha az ablakában x-szel zárod be. Az óra melletti notification area-ban valamelyik ikonjára (ha épp több van) jobb klikk > exit-re lép ki teljesen. Ha ez utóbbit csináltad Te is, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
De meg kell nézni a futó folyamatok közt az nhc.exe-t, az a biztos. Ha nincs ott, akkor nem fut. -
sssent
senior tag
Szerintem az nhc bezárása után azonnal vissza kéne állnia a ref. feszre (itt most két gépen ezt csinálja). Biztos, hogy nem fut a háttérben a folyamatok közt az nhc.exe?
Restartnál mindenesetre biztosan elfelejt mindent. Sikerült már olyan beállításokat eszközölnöm rajta, hogy a gép azonnal befagyott, amint az nhc elindult. Csökkentett mód, nhc kipöckölése a startup-ból, és máris semmi gond nem volt. -
sssent
senior tag
Ezek a fordulatszám-vezérlő értékek tudtommal szabványosak (ACPI standard), így sw-ből alacsonyabb fordulatszámot nemigen lehet elérni. Persze lehet, hogy tévedek, nem próbáltam.
A tök hangtalan gép egyelőre attól tartok az asztali PC + vízhűtés + passzív táp + jó merevlemez konfigok kiváltsága. Ez van.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
>>(...) Ezzel a beállítással megy jelenleg, 49°C-nál kapcsol be, de akkor is már ~3250-et pörög a venti, (...)<<
Ez a fordulatszám itt, így nekem nem mond semmit. Az 1-es venti szint végülis halkabbnak, vagy hangosabbnak érződik mint a progi nélkül szokásos alap ventillátor zaj?
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de ha 10 percenként ki-bekapcsol a venti, az szerintem zavaróbb, mint ha egész halkan folyamatosan menne. Ahhoz hozzászokik az ember, kicsit zajosabb környezetben meg észre sem veszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest