- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Aktív témák
-
Tim82
félisten
bármelyik 9.5 mm vastag, IDE csatis HDD-nek jónak kell lennie bele...
-
zoszt
tag
A fancontrol.ini-ben jegyzettömbbel megnyitva és aztán elmentve. A fordulatszámot nem lehet megadni, csak 1-7-ig állítani, de mondom már az 1-esen is már ~3250-et forog és a lépcsők között sincs egyértelmű fokozatosság.
A readme-ben benne is van:
''Also, one user idicated, that possibly fan speed 1/2 and 3/4/5 and 6/7 are equivalent to each other.''
A fenti beállításokkal nálam ha nyugiban hagyom a gépet a jelenlegi hőmérsékletviszonyok mellett kb. 10 percig van csöndben, majd egy percet fúj. Sajna ennek az az ára, hogy az eddigi ~39°C helyett átlagban ~48° van. Eléggé melegszik... -
zoszt
tag
Nálam most a Fancontrol nevű progi próbázik tegnap óta (T43), itt van róla értekezés: [link]
Alapvetően arra jó, hogy lekapcsolja a ventit és adott hőfok fölött indítja el (Smart üzemmód).
Pl.:
Level=47 0
Level=49 1
Level=52 3
Level=55 4
Level=60 7
Level=70 128
Ezzel a beállítással megy jelenleg, 49°C-nál kapcsol be, de akkor is már ~3250-et pörög a venti, 47°C-nál kapcsol le (9 elem hőmérsékletét figyeli, a legmagasabbat veszi alapul, nálam eddig ez mindig a CPU volt).
Sajna az NHC-vel összeakad, úgyhogy tök kuss és alacsonyabb fesz együtt nincs egyelőre, de még majd próbálkozok...
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
-
Shadowfax
addikt
Már válaszoltam a ''Milyen notebookot vegyek?'' totyikban, de szerintem ide is érdemes beírni azt, hogy NEM MINDEN T sorozatra adnak 3 év szervízgaranciát!!
Nos, számomra is meglepő volt, mert én is úgy tudtam, hogy a T sorozatra kapásból 3 év szervizgarancia van, de kiderült, hogy van két olyan típus, amire csak 1 évet adnak, ez pedig a 1875 ill. 2378. (ill. a 2373-ra Japánban csak 1 évet adnak, de szerintem az itt senkit sem izgat).
[link]
Érdekes módon az USA-ban nagyon kapkodják az ilyen T43-makat, mert olcsónak számít. [link] -
Grafiqs
őstag
Én néhány hónapja vettem egy T42-est a Laptopinfonál. Telefonon szóltam, hogy kell tegyék el egy napot. Másnap mentem érte. Ott várt bontatlan gyári csomagolásban. Én bontottam ki. Majd akksi bele, és lássuk. Szépen felmászott az előre telepített XP. Majd nyugodtan kitesztelgethettem.
A garanciát pedig szériaszám alapján az IBM adja. Természetesen ott helyben a neten is ellenőrizhető.
Érdemes figyelni a lapot mert, nagyon gyorsan elkapkodják ami van.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Synology NAS
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Asus Rog Strix G16
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest