- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
bundee_rbk #9845 üzenetére
Szia,
ne legyen igazam, de szvsz eléggé túláraztad ... én a 2007-6QU T60-amat vettem 2 giga rammal 140-ért majdnem 4 hónappal ezelőtt. Mondjuk ehhez nincs dokkoló, de 1ébként minden paraméterében üti a tiédet. A dokkolót meg sajna kevesen tudják értékelni. Persze azért remélem, sikerül eladnod!
-
evone
őstag
válasz
bundee_rbk #9845 üzenetére
Reklamoztam egy kicsit IWIWen meg MSNen.
Amugy ti is eszrevettetek hogy a TVSU eszmeletlen gyors lett miota visszahoztak?
-
válasz
bundee_rbk #901 üzenetére
Ha egy második vinyót szeretnél beépíteni akkor egy ilyen ultrabay keret kell:
[link]
Ebbe egy normál PATA 2,5''-os notivinyót tehetsz be. -
Shadowfax
addikt
válasz
bundee_rbk #901 üzenetére
Más: nektek a pöcökegér nem szokott szaladgálni néha csak úgy magától, pl elhúzom a mutatót x irányba és ő meg csak megy tovább magától? Vagy ez valami feature?
Vezérlőpult - Egér - Egérmutató beállításai - itt a ''A rámutatás pontosságának javítása'' elől szedd ki a pipát. -
Terminus_
aktív tag
válasz
bundee_rbk #878 üzenetére
A megoldás a hálókártyás dologra az volt, hogy eltávolítottam mindkettőt csökkentett módban (mert normál módban végtelen ciklust szimulált a kis dög), majd hagytam, hogy újra felismerje őket. Mindenesetre bosszantó, hogy egy update után ilyen történik. Ráadásul 1 hónapon belül ez a második update-es szívás. Ezek után csak akkor frissítek, ha a fórumon nem panaszkodik senki.
-
sssent
senior tag
válasz
bundee_rbk #878 üzenetére
Az első kérdésről nem tudok nyilatkozni - bár nem hinném, hogy kompatibilis. Mellesleg megkérdezhetem, hogy minek akarnád őket csereberélni? Nem stimmel a nyelv?
A ''tft-bővítés'' ilyen formában biztos, hogy nem megy. Illetve tulajdonképpen mégis, ugyanis a garanciától teljesen függetlenül csinálnak tft cserét. De kizárt, hogy azt a ''némi felárat'' kifizetnéd. Gazdaságosabb lecserélni a gépet. -
attka
aktív tag
válasz
bundee_rbk #817 üzenetére
Szia!
Én már kérdeztem lentebb, hogy mennyiért válnál meg tőle.
Csumi:Attka -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
bundee_rbk #808 üzenetére
Na, meglett a 2GB RAM, majd méricskélek egy kicsit, de biztos hasznát veszi majd a gép. Samsung-ot hoztak, talán nem lesz vele gond. Kell is ez majd az Oracle-nek...
Lehet licitálni az 512-esemre -
attka
aktív tag
válasz
bundee_rbk #806 üzenetére
Szia!
Igen tudom, hogy nagyon jó vétel volt. Hihetetlenül jó gép, nagyon tetszik és van összehasonlítási alapom is, mert előtte egy T42-t használtam. Lehet ,hogy érdekelne a memód. Mennyiért adod?
dabadab
titán
válasz
bundee_rbk #781 üzenetére
Nem, portreplikátorra
Thinkpadekhez létezik mind a kettő, a replikátoron csak egy rakat port van (olyan is, ami magán a gépen nincs is: DVI, PS/2 portok, plusz USB) meg bekapcsológomb, a dokkolóban meg mindenféle extrák, pl az X-ekhez ott van az ODD). Neked a Portreplicator II kell, amit az IBM-nél csak úgy hívnak, hogy 74P6733.
Úgy rémlik, hogy 18k HUF volt az IBM-től. -
dabadab
titán
válasz
bundee_rbk #778 üzenetére
A portreplikatoron van bekapcsologomb, meg az amugy is kenyelmes dolog.
-
Shadowfax
addikt
válasz
bundee_rbk #772 üzenetére
-
attka
aktív tag
válasz
bundee_rbk #771 üzenetére
Szia!
De bizony laptopinfo.
CB
senior tag
válasz
bundee_rbk #767 üzenetére
Sajnos most kaptam meg a fizimet, ezután kezdek nézelődni.
Ahogy én tájékozódtam, pár perc a csere, egy kis filmet is meg tudsz nézni a cseréről, ha visszanézed a hozzászólásokat.
Üdv: CB -
SNor
tag
válasz
szétszedni 5 perc, ugy hogy a user manual képnézegetését és az idegeskedést és bizonytalankodást ide veszem. Memoria behelyezése 1 perc se, elrontani lehetetlennek tűnt. Összeszerelés, hmmm 7-8 perc, mert nem tudod meddig merd meghúzni a csavarokat, illetve az illesztések a bill jobb és bal oldalánál minimális odafigyit igényelnek. Mindezt életem első notija esetén, igen lámpalázasan tettem.
Én A-Data -t vettem, megy.
[Szerkesztve] -
attka
aktív tag
válasz
Hali!
Ez a kérdés engem is foglalkoztat.
Csumi:Attka
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest