Hirdetés
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Hát ma kipróbáltam, rávettem magam hogy leszedjem a palm rest-et a gépről. Hát, azt hittem nehéz lesz, de a 4 csavar levétele után szinte magától értetődően jön le a gépről
Na meg persze vissza is.
Így alkalmam nyílt megpillantani a Rollcage vázat, vagy hogy hívják, hát tényleg elég erős valaminek néz ki, nem egy holmi sarki műanyagnak. Szóval ahogy az egyik haverom szokta mondani, hát ez hivatalos
Érdeklődtem memória ügyben és nekem 1GB-osat 22e-ért mondtak itt Fehérváron (www.demiko.hu), Samsung ramok lennének. A poén csak az az egészben, hogy ami benne van most, az is Samsung
Úgyhogy valószínű azok is jók lesznek majd bele, persze a boltban kipróbálható. Na, ha megszabadulok a régi masinámtól, már megyek is beszerezni kettőt. Apropó, ez esetben nem érdekel valakit egy 512M-es modul? Garantáltan működik T60-ban. 
Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na meg persze vissza is.