- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
Sziasztok ThinkPad-es márkatársak!
Három év után megválnék szeretett T60-asomtól. Sajnos engem is elcsábított a Macintosh-ok világa. Tudom, hogy Ti legalább olyan fanatikusan lelkesedtek a ThinkPad-ek iránt, mint én a három év alatt. Így örülnék, ha egy olyan új gazdára találna, aki megbecsüli a benne rejlő értékeket. Ezért is említem meg itt a T-szériás topicban.
Annak idején ezen fórum alapján tettem szert rá, a sokunk által kedvelt laptopinfo boltjában vettem.http://hardverapro.hu/apro/elado_ibm_thinkpad_t60_2007-f2g_advanced_mini_dock/hsz_1-50.html
Ha valakit érdekel, e-mailben keressen.
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #1443 üzenetére
Tényleg nem nagy szám belerakni a ramokat. Én is azt hittem, de aztán könnyen ment: az alján kiszeded a négy csavart, visszafordítod a talpára, kinyit, a tenyértámaszbal felső sarkát óvatosan meghúzod felfelé, akkor kezd elvállni a helyéről, ugyanígy a másikfelét is. Mikor a felső rész elvált, kicsit még döntsd felfelé és húzd magadfelé az egészet, le fog jönni. Én a csatlakozót ki se kötöttem, csak melléállítottam az egészet a gép felém eső végének. Utána memó betesz, majd mehet vissza az egész kezdve azzal, hogy a végét odailleszted a wireless kapcsolóhoz meg a noti sarkához, kicsit megdöntve, majd utána mehet a helyére, aztán bepattintod a sarkait. Csavarok vissza és kész is
-
bundee_rbk
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy T60-hoz melyik ultrabay keret kell vinyóbővítéshez és egyáltalán milyen HDD? Gondolom talán serial ata, mivel az alap is az.
Kösz az infóket előre is!
Más: nektek a pöcökegér nem szokott szaladgálni néha csak úgy magától, pl elhúzom a mutatót x irányba és ő meg csak megy tovább magától? Vagy ez valami feature? -
bundee_rbk
csendes tag
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
bundee_rbk #808 üzenetére
Na, meglett a 2GB RAM, majd méricskélek egy kicsit, de biztos hasznát veszi majd a gép. Samsung-ot hoztak, talán nem lesz vele gond. Kell is ez majd az Oracle-nek...
Lehet licitálni az 512-esemre -
bundee_rbk
csendes tag
Ismét pár best buy a laptopinfo-nál:
[link]
Kár hogy az egyik DVD olvasós... -
bundee_rbk
csendes tag
Egy kisebb téma szó szerint, amiről még nem nagyon olvastam a fórumban: ki melyik pöcökegér sapkát használja, melyik vált be leginkább a három közül a gyakorlatban?
Az én észrevételeim:
- régi típusú verzió: kissé keskeny, kemény, túl sok erőfeszítést kovetel a felhasználótól
- alap amiket adnak hozzájuk, a szélesebb domború: egész tűrhető, bár néha elcsúszik rajta az ember ujja
- homorú változat: ha lehet ezt mondani nagyon ujjbaillő, nem csúszik, viszont talán kicsit érzékeny, bár ez lehet szokás kérdése. Nekem talán ez a kedvencem a három közül, csak egy kicsit szokatlanul néz ki
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #774 üzenetére
Hát ma kipróbáltam, rávettem magam hogy leszedjem a palm rest-et a gépről. Hát, azt hittem nehéz lesz, de a 4 csavar levétele után szinte magától értetődően jön le a gépről
Na meg persze vissza is.
Így alkalmam nyílt megpillantani a Rollcage vázat, vagy hogy hívják, hát tényleg elég erős valaminek néz ki, nem egy holmi sarki műanyagnak. Szóval ahogy az egyik haverom szokta mondani, hát ez hivatalos
Érdeklődtem memória ügyben és nekem 1GB-osat 22e-ért mondtak itt Fehérváron (www.demiko.hu), Samsung ramok lennének. A poén csak az az egészben, hogy ami benne van most, az is SamsungÚgyhogy valószínű azok is jók lesznek majd bele, persze a boltban kipróbálható. Na, ha megszabadulok a régi masinámtól, már megyek is beszerezni kettőt. Apropó, ez esetben nem érdekel valakit egy 512M-es modul? Garantáltan működik T60-ban.
-
bundee_rbk
csendes tag
Köszönöm a mindenre kiterjedő választ! Közben én is keresgettem, meg is találtam, télleg jó kis cucc, csak az a baj egy kicsit borsos az ára (ja, mondjuk ne mondjam ezt ha ennyit kiadtam a notira
...
Mondjuk arra biztos jó lenne, hogy megkíméljem a gépet a sok csatlakozódugaszolástól meg felesleges kijelzőnyitogatástól.
Nincs valakinek esetleg egy használt eladó itt a fórumon?
[Szerkesztve] -
bundee_rbk
csendes tag
Még egy kérdés: a ThinkPad-eknél megoldható valahogy az, hogy ha külső billentyűzetről meg monitorról használom, kvázi asztali gépként, akkor ne kelljen minden bekapcsolásnál felnyitogatni a fedelet a power gomb után matatva, hanem pl a billentyűzetről indítani valahogy, vagy egyéb megoldás?
-
bundee_rbk
csendes tag
Mily meglepő, tök ugyanaz a konfig. Hát akkor majdnem a Tiedet vittem el, mert azt is megmutatta a csávó, az még fel se volt bontva. Az enyémre meg már épp nyomatta fel az XP-t, azaz már kész is volt vele, úgyhogy inkább azt hoztam el.
Azért egy 1400x1050-es kijelzőnek örültem volna. Gondolom Te is
A memóriakérdés meg lassan olyan lesz mint a digitfényképezőknél, a kötelező pluszkiadás
[Szerkesztve] -
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #774 üzenetére
Na mondjuk azért azt azért elég elrettentőnek találom, hogy a video szerint csavarhúzóval kell feszegetni a műanyagot.....
De nagy marha vagyok, ebbe bele sem gondoltam, hát persze, a T4x is kb ilyen vastag (vagy vékony?) Talán akkor ez a fantasztikus megoldás már teljesen a lenovo sara. Eltüntették a jó kis kék és piros csíkokat is a pöcökegér gombjairól, meg ronda szögletes touchpad gombokat alakítottak ki, nem is beszélve a bekapcs, thinkvantage és volume gombokról... csak ezek szúrják a szemem
Hogy ezt miért kellett? Talán, hogy tudassák, hogy hé, ez az IBM már nem az az IBM?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest