- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shia-ko #1843 üzenetére
Köszi a segítséget, csak sajna nem igazán értem, hogy mit írtál
Ha megkérlek, leírnád valahogy másképp. hogy én is megértsem?
Azt sikerült kivennem, hogy magyarul, ha klónozom, és kicserélem a klónozott lemezre az eredetit, akkor nem fog elindulni a windows, mert nem találja az indítót, vagy valami ilyesmi?
Azt meg végképp nem értettem, hogy hogyan kell ezt kiküszöbölni, mit kéne az xp cd? ről visszamásolni?
Előre is köszi -
Mal[AC]
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a thinkpad x60s mennyi memóriát tud max kezelni? Valahol 4Gb-ot olvastam, valahol meg csak 2-őt, vagy az is lehet, hogy a sima60-as 4-et, a 60s-es peig csak 2őt kezel?
nagyon fontos lenne, mert ettől függ, hogy milyet vennék...köszi!! -
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shadowfax #1837 üzenetére
oké köszönöm!
még egy hülye kérdés: ha pl egy 40gb-os vinyót szeretnék 160-asra cserélni, és arra klónozom, akkor azon lesz egy 40Gb-os partíció és a maradék 120 partícionálatlan marad és azt külön kell partícionálni, vagy pedig olyan, mintha csak rámásolna, és a rejtett partíción kívüli ''nagy partíció'' 120-al nagyobb lesz az új lemezen? -
Mal[AC]
csendes tag
-
Mal[AC]
csendes tag
Helló!
Ha vinyót szeretnék cserélni egy thinkpad x60-ban, amiben ugye nincs odd, akkor hogy tudom megoldani a win telepítést?
Az eredeti lemezről át kell másolni valahogy a helyreállító partíciót az új vinyóra, és akkor újra tudom rakni a rendszert, vagy hogy, esetleg usb-s odd-vel?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest