Aktív témák
-
evone
őstag
info tanarom mikor nezte a kijelzomet megjegyezte hogy de rohadt kicsik a betuk, szoval mindenkeppen kell hozza egy jo szem, mert nekem tokeletes 14.1"on az 1440.
-
evone
őstag
T61 tulajok, a hutoracsokba fujkaljatok bele jo erosen, mindket oldalon, nekem kijott belole eleg sok por, es a homerseklet is jobb lett.
-
evone
őstag
Engem marhára idegesit a ciripeles, nemtudom nem meghallani, Windowson nincs ilyen ciripeles csak ha Maximum Performance van, viszont ha visszrakom kimelore akkor ugye a cpu feszultsege is leesik es akor nem serceg már, ezert gondoltam az unervoltingra, majd megnézem csak most nincs kedvem gentoot rakni.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9632 üzenetére
En nem is az anyagat szidtam, hanem a kulsejet, azert a mostaniak szepek, ez ronda. Ennyi.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9629 üzenetére
Nézd meg az osszes kepet. Mondjuk az eSata nagyon nagy jóság. Azt hiszem várok még egy kicsit az uj géppel, lehet jövöre az x201s-en már lesz szintugy eSata meg displayport es vga csati is.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9622 üzenetére
Hat ez gusztustalan ronda, kár volt megemlitened.
EZ egy VICC.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9599 üzenetére
A gep aljan ott a tipus meg a szeriaszam, az alapjan allapitjak meg.
-
evone
őstag
Kezdek ketelkedni, lehet egyaltalan T61hez 9 cellas akksit venni?
-
evone
őstag
En undervolting nelkul is letudom tornazni 13 wattra amugy, de ezekszerint meg lehet a windowsos is 11 watt is stabilan.
Csak engem ilyenkor az zavar hogy sipol linux alatt a proci, de ahogy nezem ezzel az undervoltinggal megoldodhat ezis.
Egyebkent ubuntu alatt azert annyi neked, mert emlekeim szerint az nem megy c3 state ala, de nezd meg powertopban. Kivancsi vagyok ra.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Es megmondod milyen bizonyiteka van arra hogy azok az o gepei? Mert sztem a ceg tud szamlat, papirt, leltart mutatni, de az alkalmazott nem. Neked jobb esetben eladaskor megvan meg a szamla a Te nevedre, stb... nekem is megvan még. Igy aztan ugy jelenti be ahogy akarja, nalam van a papir arrol hogy az ENYÉM.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9539 üzenetére
Ja, akkor ezt lattam is, szerintem most inkabb X200s ene jonnie ledes kijelzovel, amiert a vesemet is odaadnam.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9490 üzenetére
Boldogat!
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9488 üzenetére
Nekem par perc alatt jott a valasz.
-
evone
őstag
válasz
Kobak77 #9458 üzenetére
Nem tudom hogy arule. De azert orulnek neki hogyha esetleg szervizben kicserlnek igy egy ev utan, sztem ez eleg jelentos romlas, 4 ora helett 2 orat tudom effektive hasznalni.
Amugy nem tud valaki valamit arrol hogy lehet-e a Lenovonal upgradelni penz elleneben majd Windows 7re ugy hogy kapjak win7 recovery dvdket?
-
evone
őstag
Na az aksim kezdi teljesen felmondani a szolgalatot.
306 ciklus, 38Wh. (56Wh eredetileg). Ugy latom nyaron ezt is vennem kell, ha szeretnem hogy menjen megint 4 orat. De akkor mar 9 cellat veszek Otisztol.
-
evone
őstag
Nemtudom igazabol hogy csak a suliban ilyen szarok a monitorok, de ha D-SUB-on kikotom egy 19" Fujitsura a kepet, akkor elegge homalyos a kep, sokkal szarabb mint a gep lcdje. Ezt csak DVIal tudom kikuszobolni? Vagy csak a szarok azok a monitorok?
-
evone
őstag
Kezdek mar kicsit ideges lenni, egy csomoszor kiirja a Windows hogy Cannot find fingerprint Sensor eszkozkeloben letiltom, majd engedelyezem es egybol jo, ezt miert csinalja, minden driver friss. :S
-
evone
őstag
Hehe, most latom csak, Dr. Akulanak teljesult egy regebbi kivansaga a mostani gepevel.
link
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9296 üzenetére
T61
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9289 üzenetére
Akkor ezt tudom ajanlani.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9287 üzenetére
Nyomjad a nagy kék gombot bootkor, nem megoldas?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9285 üzenetére
Szerintem rakd vissza az eredeti vistat, aztan azzal biztos menni fog, enis azt hasznalom T61en, Win7 csak arra van ha probalgatni akarok ujdonsagokat.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9283 üzenetére
Akkor nem a t400ba van a gond, arra se csatlakozik amivel az r61el csatlakozva vagy?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9280 üzenetére
Biztos nincs kikapcsolva sehol a wifi? Latnia kene alapbol, semmi driver nem kell hozza.
-
evone
őstag
Azt hiszem ilyen problemak mellet eltorpul minden TP problemam/hisztim.
-
evone
őstag
Ugyanez a konfigom van, sztem jobban jársz a Win7el, ha dolgozni akarsz, mikozben a noti elonyei is megmaradnak. Nekem volt Gentoo, 3 eve hasznalom mar, de notin nem, szerintem a Linux egyelore nincs Windows kozelben sem energiagazdalkodas teren, ez persze nem az o hibaja, hanem hogy a gyartok nem adjak ki rajuk a drivereket, hanem mindent a kozzosegnek kell rosszesetben ossze hakkolnia. De azert probald ki mindkettot.
-
evone
őstag
Nektek Win7-en megy rendesen a Lenovo altal ajanlott Access Connections? Nekem felrakja, de nem akar indulni, olyan mintha nem is lenne... A Vistas meg latszik rendesen, de hasznalni aztse lehet.
Masik, a hangero novelo csuszka latszik rendesen, viszont a fenyero allitaskor nem nagyon mutat semmit. (ez nem olyan nagy problema, viszont az AC jolenne ha menne, van benne egy par profilom)
-
evone
őstag
Nem tudja valaki hogy mi a jo istenert nem lehet itthon ledes X200s-t kapni?
-
evone
őstag
Eléggé kellemes érzés hogy végre mukodik az Update es nem kuld el anyámba.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Itt is megy!
Mar szedek is 200 meganyi cuccot.
Ezért érdemes volt ma felkelni.
-
evone
őstag
Ti melyik sisakot hasznaljatok? En most raktam fel az oldschool szoroset, nem hasznalodik el hamar a felulete?
-
evone
őstag
Az ujabb TP-ken, a logo a palmresten meg a kijelzon meg mindig ugyanolyan ezustoson csillog amugy? Vagy csak siman fehér?
-
evone
őstag
Nalam 65W van, de megy rendesen 2.4GHzen.
-
evone
őstag
Mar nem merem frissiteni a lapot, szegény T61em rosszul érzi magát a ti gepeitek mellet.
-
evone
őstag
A sima x200 annyi es normalis core2duo van benne, de tovabbra se ertem hogy miert zavar az hogyha kevesbbet eszik a procid, attol a teljesitmeny nem kisseb.
"Low voltage doesn't mean lower performance. Just means less voltage, as the name implies.
So a ULV 2.0GHz cpu will perform EXACTLY as a normal 2.0GHz cpu.
So if you want to compare your ULV to a normal 2.0GHz cpu, tell us the speed, bus and cache of ur ULV cpu." -
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9033 üzenetére
Hat igen, ez elég durva konfiguracio igy.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9030 üzenetére
akkor ilyen kene, ledesben.
-
evone
őstag
Nincs lehetoseg valahogy olcson kicsereltetni a billentyuzetem ugyanilyenre? Rohadtul idegesit hogy elkoptak a billentyuk es csuszkalnak rajta az ujjaim, egyszeruen szar rajta irni. :S
-
evone
őstag
Nekem perpill 800MHz a 2.4GHz C2D-m, netezesre nem is kell tobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest