Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Aktív témák
-
Avalon
tag
Na, most hogy szövögetem a terveimet az új OS-ről, ma sikerült leejtenem a laptopom. Futottam a busz után, és kicsúszott a kezemből. Nem esett nagyon magasról, de betonra, és még csúszott is egy 20 cm-t. Rossz volt nézni.
Nagyon nagy baja nem lett, de kilazult a fedél, már nem tart annyira mereven, meg letört a műanyag borítás egy 0,5x1 cm-es darabon a jobb hátsó sarkán. :S
Nyáron úgyis vittem volna szervízbe, most a kijelzőt is megcsináltatom, de a letört darabbal nem tudom mit lehetne kezdeni. :S Azt sem tudom lehet-e egyáltalán javítani.
Azért durva, láttam az arcukat akik a buszon voltak, szerintem senki sem hitte, hogy egyben maradt, de hát ezért Thinkpad.
Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon nagy baja nem lett, de kilazult a fedél, már nem tart annyira mereven, meg letört a műanyag borítás egy 0,5x1 cm-es darabon a jobb hátsó sarkán. :S